Професионални серии за коса 126

• 58 288
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Бих се постригала.
По-добре къса и здрава, отколкото дълга и зле изглеждаща.

Не изглежда като постригана.
Смени си фризьора.

# 181
  • Варна
 Ели литров има в Белфаер на прилична да не кажа мноого прилична цена. Мушнала съм един в кошницата  Laughing
 Между другото да споделя първи впечатления от нощния серум...
 Предния път мих с Архитект и Себастиян пенетрейт маската...Така да се каже хард протеин от всякъде  Laughing За капак завърших с Керастаз цимент термик и изправих с въртящата четка. На втория ден косата беше ок,но на третия вече вървяхме към омазняване. Та точно в тоя ден взех серума и понеже ме мързеше да мия вечерта го пляснах преди да легна  Laughing с ясното съзнание,че може да се наложи сутринта скоростно да я мия  Laughing. Е да ама не...Събудих се със страхотна мека,гладка коса без помен от утежняване и омазняване и вчера цял ден си я развявах  Laughing. Ще продължа тестовете и ще докладвам  Hug.

# 182
малко офф: еднолитровите ш-ни горе-долу биват като съхранение, но как се справяте с еднолитвовите б-ми?
вървят бавно и след време позасъхват - прекалено много въздух има в огромните бутилки
дори и ако се делят, това, което остава в голямата бутилка, вече не е същото като в началото
преливате ли ги в няколко по-малки бутилки или има друг трик?

# 183
Скрит текст:
и аз не серазбрах с хронолджист ш-на

искам да похваля ш-на и б-ма от тази серия: MACADAMIA PROFESSIONAL ULTRA RICH MOISTURE за груби и къдрави коси
отнесох ги на някакво намаление и съм много, много доволна
ш-нът в първия момент изглежда премиващ, но с б-ма после косата става прекрасна
понеже имам повече б-ми и маски отколкто ш-ни /последните ми вървят по-бавно/, пробвах ш-на с други продукти след това - не се получава добре както с хидратиращи, така и с балансирани продукти; ще ги ползвам само заедно
косата ми не е груба и къдрава, но е доста изтормозена от боя с фин косъм - точно обратното на описанието, но съм забелязала, че такива серии й влияят най-добре, не тези за боядисана коса /от тях става ужас заради протеина/

Скрит текст:
Kak е като аромат? Аз взех серията от едно намаление в Парфимо, обаче миризмата нещо не ми допада, незнам има ли проблем или просто такъв е аромата? Мирише ми на старо олио....

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 15:31 от bubanka

# 184
Въпрос към любителите на Керастаз Simple Smile Какво ще кажете за Солей серията. За СС крема видях много хубави отзиви,какво ще кажете за останалата част от серията. Подходящи ли са за ежвдневна употреба?

# 185
Скрит текст:
искам да похваля ш-на и б-ма от тази серия: MACADAMIA PROFESSIONAL ULTRA RICH MOISTURE за груби и къдрави коси

Скрит текст:
Kak е като аромат? Аз взех серията от едно намаление в Парфимо, обаче миризмата нещо не ми допада, незнам има ли проблем или просто такъв е аромата? Мирише ми на старо олио....

леко сладникаво миришат, не ми е неприятен аромата
също ги купих от парфимо, взех и малък б-м Macadamia Professional Nourishing Moisture, не съм го ползвала още, мирише малко по-различно, но ароматът също ми се струва нормален

# 186
  • русе
може ли някои да ми пусне линк към сайта на коса.бг, при мен излиза нещо като реклама и толкова, не мога да видя никакви продукти

# 187
  • ново
може ли някои да ми пусне линк към сайта на коса.бг, при мен излиза нещо като реклама и толкова, не мога да видя никакви продукти
https://www.kosa.bg/

# 188
  • София
Моля за препоръки за безсулфатни шампоани.
Единствения такъв ми е на възстановяващия на Епруваж, който май е от мразените в темата, но с моята коса се спогажда отлично. Имам го от много време, но последния месец го ползвам интензивно и основно само него.

И още едно питане. Според вас удачно ли е да доизхабя Денсифик като преуош- да нанасям в корените 15- Тина минути преди да вляза в банята?

В горепосочения сайт новата серия на Чи за къдрава коса е на супер цени и май ще ги отгърмя повечето неща, въпреки че не съм с къдрава, а само с чуплива коса.

# 189
Въпрос към любителите на Керастаз Simple Smile Какво ще кажете за Солей серията. За СС крема видях много хубави отзиви,какво ще кажете за останалата част от серията. Подходящи ли са за ежвдневна употреба?

Много са приятни продуктите, маската не е така силно възстановяваща като всички други маски на Керастаз, но въпреки това подхранва достатъчно. Има един специфичен аромат, който аз много харесвам.

# 190
  • София
Керастаз Дисциплин хидратация или протеин е?
А какво представлява двустъпково миене по схемата на Керастаз? Или как се използва като преуош?

# 191
Керастаз Дисциплин хидратация или протеин е?
А какво представлява двустъпково миене по схемата на Керастаз? Или как се използва като преуош?
Здравей, аз използвам това
https://www.youtube.com/watch?v=fOBq20C2u34
и съм доволна.
Първоначално четох, че се слага колкото лешник шампоан и въобще не ми беше достатъчно като количество, камо ли пък само с едно слагане на шампоан да си почувствам косата и скалпа чист.
После четох, че дължините не се перат, но пък в клипа ги мият.
Така че пробвай и реши

# 192
  • Стара Загора
Някой може ли да ми каже, тези Възстановяващи ампули Milk_Shake Color Care Repair Hair Treatment, кога се слагат, след шампоана и после маската или след маската най-накрая.

# 193
  • София
Дами този сайт читав ли е?
https://www.perfumesclub.co.uk/en/hair/f/

# 194
  • русе
Къде гледате състава на продуктите, в няколко сайта разглеждам и никъде няма такова описание?

Общи условия

Активация на акаунт