Песен за огън и лед 29

• 17 233
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Тотално ще ме изгуби ако стане така.
Но пак подчертавам, не вярвам. Абсурдно е откъдето и да се погледне.
Това че ДиД се провалих с Джон не е във факта, че Мартин им е подшушнал, че няма да го съживява. А доколкото си спомням и в книгата Мелисандра или беше в ЗХ или беше на път за там, нещо такова. И ако наистина е така, значи е там с една цел и тя е да върне Джон.

# 346
Мел и Джон са на Вала.

Варис - според мен той и Илирио искат да пробутат техен човек (вероятно Блекфир) на Трона. Нямат алтруистични намерения, всичко е пак за власт.

# 347
Власт и пари. Може да продадат Егон на Церсей, за да го убие и да няма претенденти. Това им е стара игра. Илирио наистина голям алтруист го раздава привидно.

# 348
  • Чужбина
Варис иска да пробута на трона човек, който от малък е трениран да бъде добър владетел. Тоя същият е фейк Тарг, т.е. хората само ще вярват, че е Тарг.

Power resides where men believe it resides.

# 349
Власт и пари. Може да продадат Егон на Церсей, за да го убие и да няма претенденти. Това им е стара игра. Илирио наистина голям алтруист го раздава привидно.
Илирио пари има. Защо да продава Егон?
А ако теориите за ФЕгон са верни, Илирио може да му е роднина, дори баща. Искат го на Трона, но ако/когато Дани се запъти за Вестерос, може и да обърнат позициите. Най - малкото ще пробват да ги оженят.

# 350
И защо му е на Варис да го прави освен за лични изгоди? Не мога да повярвам в чистите му подбуди просто.
Майка му Сера ли е, че съм забравила.

# 351
Няма честни подбуди за мене. Егончо е лесен за манипулиране. След 5 приказки с Тирион, обърна посоката и изостави първоначалния план.

# 352
  • Чужбина
И защо му е на Варис да го прави освен за лични изгоди? Не мога да повярвам в чистите му подбуди просто.
Майка му Сера ли е, че съм забравила.

Сера не беше ли жена на Илирио?

Май се спекулира, че е роднина на Варис.

# 353
  • София

Ами ето, значи правилно си спомням, че Мел е била там, значи е ясна работата. Simple Smile
опа, аз съм писал ЗХ, още съм под емоциите от шоуто.
Естествено, че за Вала става въпрос.

# 354
Елеонора- за пръв път чувам, че бил роднина на Варис. Разясни малко. Син няма как да му.

# 355
Елеонора- за пръв път чувам, че бил роднина на Варис. Разясни малко. Син няма как да му.
Има теория, че Егон е син на Илирио, а жената на Илирио е сестра на Варис. И от тях идва Блекфирската кръв.

# 356
  • Чужбина

Това са само теории. Един вид се търси роднинска връзка на Варис със Сера, като също така се спекулира, че фейк Егон е син на Илирио.

# 357
  • Русе
Да ви зарадвам частично, макар че със сигурност сте го обсъждали по-рано.

Мартин е понамекнал (и преди го е правил, затова „частично“), че „Вековете“ се задават в обозримо бъдеще. Накратко е заявил „Не унивайте. След като свърши сериалът, остава да излязат книги(те). Вервайте ми. Познавам сигурен източник.“

# 358
  • Пловдив

Мартин е понамекнал (и преди го е правил, затова „частично“), че „Вековете“ се задават в обозримо бъдеще. Накратко е заявил „Не унивайте. След като свърши сериалът, остава да излязат книги(те). Вервайте ми. Познавам сигурен източник.“
Чул те тоя горе и наистина стане чудо и тез книги видят бял свят Sad

# 359

Логично, макар и не много информативно. Остава малко повече от една седмица до завършването на сериала. Следователно книгата ще бъде издадена в периода [20.05.2019 ; + ) .

Общи условия

Активация на акаунт