Песен за огън и лед 29

• 17 237
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Ама ти приемаш, че е Тарг, просто защото никой не е доказал обратното Blush
Пророчествата, компедиумите отпреди намколко хиляди години и бабините нанини приказки не са доказателство.

# 331
Не е напук. Просто защо си толкова сигурен в тези пророчества? Това, което ни се вижда неоспоримо вярно, може да се окаже грешно.
Освен това, ако Джон е и КнН и АА, това с дима и солта отпада. Нали е роден в Дорн.

# 332
Щом пророчествата ги има в книгата - значи са верни.
Досега повечето от тях се изпълниха.
Ако махнем пророчествата, тя цялата книга се обезсмисля.
например Регар е искал още един син, само заради едно проречство, че от него ще се роди ОП. Ако нямаше пророчества нямаше да има Джон и за какво да пишем.
Пророчеството на Мел за тримата умрели крале сбъдна ли се? сбъдна се. За момичето на сив кон? - сбъдна се. за атентата среущ Джон Сняг - сбъдна се. виденията на Дани в Карт - сбъднати пророчества.
Пророчеството за смъртта на приятелката на Церсей? - сбъдна се. За това че Церсей ще се омъжи за краля - сбъдна се. За това че тя ще има три деца, а краля - шестнадесет - сбъдна се.
Мокоро имаше пророчество за сватбата на  Дани. хайде да не отричаме книгата. Всеки детайл там е пипан внимателно.

# 333
Това не е вярно
Точно обратното е. Авторът е казвал неведнъж обратното.
За Джон от книгите тепърва има да се разкриват тайни и да оживява.
Дали и как не се знае.

# 334
Кое не е вярно?
Хепи, ти горе пишеше, че искаш Джон да остане мъртъв, сега - че тепърва щял да оживява?
последно?
Естествено че има още тайни, но редица пророчества вече се сбъднаха и се видя че са били верни.
Тези които още не са се случили не ги коментираме, защото те са за бъдещето.

# 335
  • Варна
Твърде много се влияеш от пророчествата. Те са като нож с 2 остриета, могат да те отведат по пътеката от добри намерения до... сещаш се къде.

# 336
Маскара- това колко пъти му се повтаря и отказва да чуе. Също, че и историята няма да се повтори дословно.

# 337
  • София
Шансът Джон да остане мъртъв в книгите е = на НУЛА.
Колкото и изперкал да е един автор никога няма да си убие най-харесвания и главен персонаж в средата на историята.

# 338
# 339
Колкото и изперкал да е един автор никога няма да си убие най-харесвания и главен персонаж в средата на историята.
Ако не го замени с друг.

# 340
  • Пловдив
Той да пусне нещо пък, както иска да ги сменя вече Sad , но ако ще е такъв идиот като в сериала, по-добре да си остане мъртъв Джон Sad

# 341
  • София
Ако не го замени с друг.

Е, стига...
за кога да го сменя. Останаха 2 книги.
Ако го убие, то това ще е само да направи на пук на феновете, че му разкриха един от туистовете, чче Джон е на Лияна и Регар.
Но мен ще ме изгуби като почитател, защото не се прави така.

# 342
Ginger, дай да го обсъдим Варис, че ми е тъмна Индия на мене. И Елеонора искаше него да коментира.

# 343
Diavolo, стига де. Още в началото на книгите се знаеше за Джон, какво има да се дразни и да отмъщава. Ако не искаше да се разбира произхода на Джон, можеше да го направи.

За Варис, не мога да си обясня в какво го превърнаха в сериала. Варис най много от всички искал благоденствие за хората. Работил в тяхно име самоотвержено. Какъв е обаче първообразът му? Подбудите му са абсолютно прикрити. Опитват се с Илирио да пробутат някви Тарги към трона, но защо... Нямам обяснение. Теорията, че Илирио е Тарг или Блекфир не ми е достоверна. Варис е бил там най изкусния крадец, а Илирио е връщал вещите на притежателите им срещу пари. Той продаде Денерис на Хала, Варис уж е скрил Егон и дали няма да го предложи на някой за пари? И другото е, че съм на 98% сигурна, че Варис знае за Джон. Ох, съжалявам за недобре структурирания пост, ама и двете дракончета са ми на главата в момента и ми светват маслото.

# 344
Ако не го замени с друг.

Е, стига...
за кога да го сменя. Останаха 2 книги.
Ако го убие, то това ще е само да направи на пук на феновете, че му разкриха един от туистовете, чче Джон е на Лияна и Регар.
Но мен ще ме изгуби като почитател, защото не се прави така.
Може синьокосия да е истински, макар че за момента клони повече да е фейк.

Общи условия

Активация на акаунт