Песен за огън и лед 29

• 17 187
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Джон трябва да си е жив, недейте така хора. Ще го намразя Мартин ако не го съживи Роб го прежалих , но Джон  Sad

# 436
  • Чужбина
Аз честно казано смятам, че нещата са по простички тук. Мартин иска да ни подскаже, че утробата ѝ не е пресъхнала. 😉

Това на мене ми звучи като най-логичното обяснение. Иначе Мартин нямаше да се мъчи да пише за лунната кръв на Дани, нито пък за цикъла на Луната.

# 437
Или Дрогон е снесъл яйца някъде? Аз честно казано смятам, че нещата са по простички тук. Мартин иска да ни подскаже, че утробата ѝ не е пресъхнала. 😉
Аниш- няма логика Джон да остане мъртъв. Знам че и за Нед така мислехме, но сега ако се обърнеш назад виждаш логика да е мъртъв. Освен ако нямаш предвид Джонката да се събуди като КнН.
И аз точно това си мислех, че ако не възкръсне като човек, ще възкръсне като КнН.
Обаче си мисля и друго, вдъхновена от инициациите при индианците,
където трябва да умреш, за да се преродиш и ти дават ново име. Естествено това е само ритуал и смъртта е символична. Обаче, във фентази света може да трябва да умре като копеле и да се роди като Тарг. Не мисля, че той ще ъмре сега, може да не доживее края на историята, но според мен в Надежда за пролет, певците ще пеят Песента за огън и лед.
Дани ще се появи във Вестерос, иначе защо са и драконите, ако не ги използва в борбата с Другите. Няма логика да се появят такива магични същества след толкова време и накрая, хоп нищо. Надявам се, че всеки, на който проследяваме етапите на обучение и израстване и има общо с магия, ще има роля във Ветровете, не изключвам в края на книгата някои да умрат, но това ще след като борбата е приключила.

# 438
  • Пловдив
В първоначалния замисъл Джон, Аря, Тирион, Денерис стигат до финала, дано нещо не промени Мартин, той дали вече помни какво е писал тоя човек Sad

# 439
  • Варна
Абе я да ви питам кои са ви любимите глави - не персонажи и кои са ви най-досадните?

На мен особено ми харесват тези на Джайм, Давос и Смрад, а най-безинтересни са ми дорнската линия, Куентин и донякъде Денерис.

# 440
  • Пловдив
Харесваха ми Кейтлин, Давос и Сам,  някъде ме изнервяше Бриен, Денерис и на мен ми идваше на моменти досадна.
А от главните Джон и Тирион ми бяха най-интересни.
Може и други да има, но не ги помня Sad , лятото пак ще ги прочета, голяма част от нещата съм забравила.

# 441
Мерси, ще прочета.
Гледам, че ще снимат спин-офф на сериала, дано не чакаме и него да свърши.

# 442
  • Чужбина
Тирион, Джейми, Санса (заради Кутрето най-вече), Джон.

Дани ми доскучаваше заради много персонажи, на които не можех да запомня имената. Имах чувството, че постоянно изпускам нещо.

Бран също понякога скучен, или по-точно малко зловещ.

# 443
  • Вестерос
Най-досадни Давос и Бриен Grinning Най-любими нямам, но чаках с нетърпение да прочета какво прави Джон, Тирион и Дани

# 444
Аз не мога да се досетя за досадни, беше ми интересно всичко.
Обаче се случваше, когато прочета главата на някой, веднага отивам напред и чета и следващата негова глава.
Честно казано досадно ми беше описанието на трапезите и храната, после разбрах, че в нея има символика, но и така и не я препрочетох, останах си невежа, относно храненето.😀

# 445
  • Чужбина

Честно казано досадно ми беше описанието на трапезите и храната, после разбрах, че в нея има символика, но и така и не я препрочетох, останах си невежа, относно храненето.😀
Хаха, аз пък си мислех, че Мартин е голям чревоугодник.

И искрено огладнявах, докато четях, какво ядат в момента. Особено комбинацията на месо със сладко, която ми е любима.

# 446
Абе я да ви питам кои са ви любимите глави - не персонажи и кои са ви най-досадните?

На мен особено ми харесват тези на Джайм, Давос и Смрад, а най-безинтересни са ми дорнската линия, Куентин и донякъде Денерис.

маскара - имаме покриване за Давос и Смрад. Главите на Тирион обаче също са ми много любими (повечето, без пътуването му от Спорните Градове до Робския залив в Танза) както и тези на Джон. Главите на Денерис са ми изключително противни и скучни - до една. Бриен и  Кейт и на мен ми идват много скучни и предсказуеми.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 13:19 от Лорд Сняг

# 447
В началото съчувствах много на Дани, после ми опротивя.

# 448
Gigi-може Егон да се бори срещу Другите, а за Денерис ще остане КЧ 😆. Драконите ще влязат в употреба, няма страшно.
Определено от един момент нататък главите за Денерис ми бяха най скучни. Харесваха ми на Джон, Тирион, Аря, Джейми... Сигурно и други са ми били интересни, ама вече съм забравила. Започнах миналата година да препрочитам книгите. Стигнах до Червената сватба и оттогава не мога да продължа 😭. Чета от време на време някакви абзаци, цитати, уикипедия и така.

# 449
  • Чужбина
Мисля, че Дани ще си се върне в Мийрийн, както бе в сериала, и ще се отправи към Вестерос.

Ще бъде заобиколена от съветници, всичките от които ще я предават. Ще има много интриги, с които тя ще се сблъска, и всичко това много много ще я разочарова, а също така ще стане причина за много грешни решения, които ще водят до нови и нови разочарования.

Мартин ще го опише като хората.

Общи условия

Активация на акаунт