Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 28 тема

• 71 033
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Не знам какво е "половин доза", но при мен имаше разлика веднага, когато сложи на половината лице в сравнение с другата половина, на която не беше сложено.

# 451
  • в 1001-та нощ
Аз имам две дози, така да се каже. До каза, че 1 доза няма да е достатъчна, за половин да не говорим.

# 452
И аз се присъдинявам за питането по назад в темата: при кърмене може ли да се сложи ботокс?

# 453
  • Бургас
Не знам какво е "половин доза", но при мен имаше разлика веднага, когато сложи на половината лице в сравнение с другата половина, на която не беше сложено.
Каква беше разликата в двете половини?

# 454
  • BG
Момичета, като спя и се образува една вертикална бръчка от едната страна на челото. Правих си подмладяване с лазер, явно слаб, но ситуацията не се подобрява. До колкото мога, се опитвам осъзнато да спя на другата страна, но бръчката се задълбочава. Чудя се какво да правя, дали мезотерапия и после лек филтър .... Някоя има ли опит с подобно нещо?

# 455
  • Пловдив
На първо време може да си вземеш копринена калъфка за възглавница, тя не мачка лицето и може  дори това да е достатъчно.

# 456
  • Пловдив
Ще правя серия от плазмотерапия на венците, по стоматологични причини. Някой дали се е подлагал на подобна процедура?
Обмислям посещение при Ива Стойлова за филър. Обикновено поставя в скулите, брадичката, и долу в страни по самата челюст. Постига се цялостен лифтинг ефект. Ще ми се да пробвам и т.н скин бустери, Volite това ли се явява?
И следва една дилема, която имам. Искам малко да "пипна" устните. Ива Стоилова не намира за нужно, аз искам да  подчертая горните ъгълчета...Мога да отида при Пепина Власева, от работата на която съм доволна. Проблемът е, че аз винаги посинявам..., който и да поставя ХК. Не знам има ли начин да предотвратя това...
a.l.e.n.a, на профилната снимка изглеждаш супер, лице и устни - страхотни.

# 457
mamaden Аз съм правила плазмо на венци. Има ефект. Ти какво искаш да знаеш?

За филъра - при Чолакова никакви синини нямах и двата пъти.

DolliGi, имаше моментално повдигане в областта на брадичката, видимо.

# 458
Момичета, каква е причината за обикаляте по различни лекари, когато има вече някой, от когото сте доволни?

# 459
Момичета, според вас микроблейдинг на вежди или ботокс /чело, глабела , малко browlift / би трябвало да се направи първо ?

# 460
Момичета, според вас микроблейдинг на вежди или ботокс /чело, глабела , малко browlift / би трябвало да се направи първо ?

Аз съм правила в един ден първо вежди, после ботокс.

# 461

Аз правих микропигментация на вежди и след месец ботокс на чело.

# 462
  • Пловдив
mamaden Аз съм правила плазмо на венци. Има ефект. Ти какво искаш да знаеш?

За филъра - при Чолакова никакви синини нямах и двата пъти.

DolliGi, имаше моментално повдигане в областта на брадичката, видимо.

Имам висок праг на болка, но все пак да попитам боли ли процедурата? Имам отдръпване на венеца следствие на наследствена пародонтоза. Целта е да накараме тъкънта да се регенерира, доколкото е възможно.

ХК в устните съм слагала при Пепина Власева и Ива Стоилова. Доволна съм от крайният резултат. И двете знаят, че посинявам на устните, и работят изключително внимателно, и все пак имам хематоми. С лицето не е така...Не знам това някаква индивидуална особеност на устните ли е, какво ли!?!

# 463
mamaden, никаква болка не се чувства. Слагат упойки.
Ти къде ще си правиш?
За Пловдив - Вандев е добър.

# 464
  • Пловдив
mamaden, никаква болка не се чувства. Слагат упойки.
Ти къде ще си правиш?
За Пловдив - Вандев е добър.

Благодаря за споделеното, при Пепина Власева. Макар, че правя разкрасителни процедури при нея, тя е преди всичко стоматолог Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт