GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 64 362
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 15
Дух трябва да оцелее. Да се намерят с Нимерия и да си направят още вълчища. 🐺🐺🐺🐺🐺🐺

И аз силно се надявам да оцелеят вълците и драконите , че ще ми дойде в повече нито един да няма жив !

# 16
То и падането на Вала го чакахме със затаен дъх, а беше толкова смешно и аматьорско направено, че..... Дано утре не останем отново разочаровани.

# 17
Чудя се , възможно ли е Визерис наистина да е Таргариен или може би е копеле ? Мисля го, защото той може да бъде изгорен за разлика ог Денерис,  а истински Таргариен - не може ! За Джон все още не сме видели как му действа огъня , но все пак ? Ако наистина Денерис и Джон са огън и лед, може пък по тази логика , Джон да е защитен от КНН , защото е лед? Боже какви теории извадих и измъдрих, хах !

# 18
Лелее, кога я изписахте предната тема! Аз от готвене не успях да ви изчета Joy
Гласувах за Бран и Джон... Звездите ми го говорят Joy
Абсурд Весерис да не е Таргериен, русата коса  като тяхната е рецесивен ген, а в света на Мартин май няма други чак толкова руси че да е смесен.

# 19
  • Вестерос
Няколко пъти се писа,че Дани е изключение! Другите Тарги не са имунизирани. Визерис си е Таргариен.
Видяли сме на Джон да му действа огъня. Изгори си ръката.

Аз пак да питам, в колко го качват по торентите,за да знам кога да стана?

Гласувах за Санса и Тирион. Исках и за Джон,но можеше само за двама.

# 20
Чудя се , възможно ли е Визерис наистина да е Таргариен или може би е копеле ? Мисля го, защото той може да бъде изгорен за разлика ог Денерис,  а истински Таргариен - не може ! За Джон все още не сме видели как му действа огъня , но все пак ? Ако наистина Денерис и Джон са огън и лед, може пък по тази логика , Джон да е защитен от КНН , защото е лед? Боже какви теории извадих и измъдрих, хах !
Дани е единствената Тарг, дето не гори.
Всички други и Джон могат да горят. Джон даже си беше изгорил ръката в сезон 1.
Дори в книгите Данито е огнеупорна само веднъж- на Дроговата клада и най-вероятно има общо и с магията на майгито Мирри. След това Денерис се е изгаряла. Последно от Дрогон, когато бягаха от Мирийн.

# 21
  • България
Аз пак да питам, в колко го качват по торентите,за да знам кога да стана?
Принципно май най-късно до час след излъчването.
Но знае ли се. Ще си спя до 9:00, ако мога Laughing.

# 22
Гласувах за Тирион и Джон. Стана много популярно, че Тирион ще има трети процес и няма да го има след това, ама все си мисля, че не е така.
Т.е. никаква надежда за Джейми? Sad

# 23
  • Варна
В първи сезон Денерис сложи едното яйце в мангала и като го извади горещо, на ръцете й им нямаше нищо, а слугинята й се изгори като го грабна от нея. А тогава майги още не беше се появила.

На мен ще ми липсват дотраките, ако измрат. Ужасно ме кефят тия диваци.

Гласувах за Джон, не знам защо, но съм сигурна, че той ще оцелее. Но не вярвам, че ще я прекара в борбата за трона. Не изглежда чак толкова лицемерен и преструващ се.

Драконите мисля, че ще умрат. Така и така Таргариените един ден ще останат без тях, те са само мъжки и няма как да дадат поколение.

# 24
Драконите мисля, че ще умрат. Така и така Таргариените един ден ще останат без тях, те са само мъжки и няма как да дадат поколение.
Драконите могат да менят пола си.

# 25
  • Варна
Е, това не го знаех. Ще бъде интересно да си имат малки дракончета, но кой ли от двата останали ще стане "жена" 😁

# 26
  • Вестерос
Е Регал сигурно 😂

И аз до 9 мисля да спя,но любопитството ми е по-силно, а обожавам да спя 🙄

# 27
Е, това не го знаех. Ще бъде интересно да си имат малки дракончета, но кой ли от двата останали ще стане "жена" 😁
Е, не знам дали някой технически трябва да е жена, т.е. нали ..., ама със сигурност всеки дракон може да снася яйца.
А и Дани им даде мъжки имена, ама не си спомням да са им обсъждали пола ...Grinning

# 28
Драконите могат да менят пола си.
Я , и аз не го знаех това ! Супер яко ще е да имат малки дракончета и да се възстановят изцяло драконите.

# 29
И аз обичам да спя, но винаги , когата знам, че на следващия ден предстои нещо, самият сън ми се разваля и не мога да спя спокойно изобщо. Не знам има ли други като мен , луди.

Общи условия

Активация на акаунт