GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 65 873
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 930
  • Варна
Може да не е искал да го убива.  А да го превърне или отвлече.

# 931
Имаше логика Джайм да убие Церсей, ако тя беше попречила на Денерис и сие в битката срещу КН, сега не знам защо би го направил...
Защото преспа с Юрон, докато е уж/бременна с неговото дете? Впрочем аз не мисля, че Джайм ще я убие. Надявам се да е някой от драконите Дро или Реги, ако тя изгледа накриво Данчето или Иванчо. Спомняте си как черния ревна предупредително към войската на Тарли и войничетата набързо подвиха колянце.

# 932
  • Варна
Тя Церсей и с Робърт е спала докато е била бременна с трите деца на Джайм.
Пак да кажа че очаквам Юрон да я убие.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 19:51 от Хексе

# 933
Тя Церсей и с Робърт е спала докато е била бременна с трите деца на Джак .
Пак да каже че очаквам Юрон да я убие.
Той и беше съпруг и крал. Ще, не ще, трябва да спи с него. Въпросът беше за евентуален мотив сега. Юрон би могъл да я убие само ако се убеди, че Денерис е спечелила трона и да донесе главата на предишната кралица като заявка за бъдещи добри отношения.

# 934
  • София
Е, ако продължим в Холивудския дух, както върви, и както Кибърн каза, че Церсей има специални планове за "малката Таргериан", може Церсей да убие Денерис (след някакъв заложен капан) и Джон да убие Церсей по тоя повод.

# 935
Тя и с някакъв братовчед спеше...едва ли ще я убие заради изневяра.

# 936
Да ,.Лансел Ланистър и сега се чудя къде изчезна или от какво умря.  Малко преди битката с адския огън съм ама той я още жив и докладва всичко на Тирион.

# 937
  • София
В анкетата го няма Варис. : )
Аз мисля, че може и той да убие Сърси.

# 938
Или Брон, той е малко непредвидим герой.

# 939
Да ,.Лансел Ланистър и сега се чудя къде изчезна или от какво умря.  Малко преди битката с адския огън съм ама той я още жив и докладва всичко на Тирион.
Лансел умира. В епизода с взривяването на септата.

# 940
А аз не очаквам тя да умре. Мисля, че ще се ожени за някой от младежите, примерно Джон. Вероятно поради скрити козове от нейна страна и за доброто на народа от негова. Тирион за Санса, Дани да мре, а може да я оженят за Джейми или друг оцелял, и да населят пак кралствата с аристократи. То никой не остана.

# 941
А аз не очаквам тя да умре. Мисля, че ще се ожени за някой от младежите, примерно Джон. Вероятно поради скрити козове от нейна страна и за доброто на народа от негова. Тирион за Санса, Дани да мре, а може да я оженят за Джейми или друг оцелял, и да населят пак кралствата с аристократи. То никой не остана.
Тогава вече наистина ще има "Ти нищо не знаеш Джон Сноу, така де, Егон 6 Таргериън (аз исках да се омъжа за баща ти)"Innocent

# 942
Завърши ли сагата с брак между Джон и Церсей, направо не знам. Това за мен би било най-неочаквано. То ще бъде и смешно. Церсей е искала да се омъжи за Регар, но ще се вземе със сина му.🤣🤣🤣
Няма начин, някой ще я убие.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 20:07 от EsmeWeatherwax

# 943
  • България
Всички май са на мнение, с малки изключения, че Джайм ще убие Церсей. Само този факт трябва да ви говори, че това няма да стане.  Имам предвид, че щом всички го очакват, едва ли ще е той, защото целта е да бъдем изненадани най-малкото от Д и Д.
Колкото и да е банално, по-скоро ще е Аря.
Но може да е Юрон.

# 944
Може да не е искал да го убива.  А да го превърне или отвлече.

Ами пак не ми се вързва, защото мъртвите и ББ се видя, че му се подчиняват с лекота и нищо не пречеше да е последният оцелял, та да си го отвлече на спокойствие.
Като гледах първия път покрай емоциите много неща не ми направиха впечатление, но сега се ми се струва, че или беше много глупава цялата битка, или смисълът й остана скрит.

Общи условия

Активация на акаунт