GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 129
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 495
толкова много бродници наобиколиха Джон, но не го убиха- защо?
Това беше момента, в който си казах край, с Джон е свършено, но естествено се спаси по чудо. Размаха меча и избяга. А зомбитата сигурно баха стотици. Д&Д толкова си могат.

# 496
Бран за мене нищо не свърши,или ако свърши - не разбрахме
Аря в  ЗХ сигурно поне 50 зомбита разбраха, че е там, а като излезе от ЗХ, имаше поне 1000 зомбита до КнН и не се намери кой да я спре? Ама верно ли?
Това е точно толкова реалистично, колко че в седем сезон Брон изтърча през сто дотраки до големия арбелет, никой не го спря, зареди го и Дани му се наниза като за снимка.
Другите - това ли е сто хилядната армия?????!!! Дали загинаха и сто Други??? Не знам дали сте виждали армията на Саруман.

# 497
  • България
2. Това, че КН бил свален от Дани и Джон и това било важно е малко безсмислено. Той и сам щеше да си кацне и да иде до Бран. Цялото нещо с драконите беше на 90% фен сървиз. Да, когато в началото почнаха да палят беше в реда на нещата, но след това....
Не беше задължително да кацне. Мое мнение Simple Smile.
Сега го гледам пак - всъщност точно осветлението е най-реалистично Hands V

Отивам да се наслаждавам.
Нали Simple Smile? Идеално си е.

# 498
Гледаше невъзмутимо.

# 499
Беше примамка и организира всичко така, че Аря да има шанс срещу НК.
И аз очаквах повече, но като се замисля Бран е главния кукловод. Какво повече можеше да направи?

# 500

Тези ги следя от Сезон 5, супер много се забавлявам с тях.
Бар в Чикаго е това Simple Smile

# 501
За мен не е нормално, че Аря премина толкова леко от Зимен Хребет до КнН и той я забеляза чак в последния момент, нито че зомбитата които иначе си се биеха бяха спрели да "функционират" точно около него

# 502
  • HH
За мен не е нормално, че Аря премина толкова леко от Зимен Хребет до КнН и той я забеляза чак в последния момент, нито че зомбитата които иначе си се биеха бяха спрели да "функционират" точно около него
Ами те бяха сами с Бран. Нямаше с кого да се бият. Стояха. Бяха 12 😎

# 503

Тези ги следя от Сезон 5, супер много се забавлявам с тях.
Бар в Чикаго е това Simple Smile
Точно така си представям Ада.😆

# 504
Моарейн, Бран, евентуално Р'хлор да умре като муха от КнН е смешно. Разбира се, че при всички случаи щеше да се изправи очи в очи с него.
Бран знаеше, че Аря ще убие КнН затова организира нещата така да е уж примамка. Нямаше нищо случайно. Вече е и сигурно за мен, че и Джейми не е бутнал случайни Бран. Колкото и да се противях на тази тъпотия, вероятно Бран от бъдещето е организирал собственото си осъкатяване, вероятно заради израстването ма Джейми.

# 505
толкова много бродници наобиколиха Джон, но не го убиха- защо?
Защото и аз като Аниш мисля, че Бран е свързан с КН. Че Бран не иска Джон да умира.
И имам основания да мисля, че Бран се варгна в КН. Той беше варгнат до малко преди да му дойде на крака. Иначе не виждам защо Бран, който знае че той идва за него, ще се варгва във птици, за да види точно кога ще дойде.

Дано да е нещо такова и да го разкрият, иначе седи като кръпка.

И тъй като вече не пишем в спойлери, да си кажа, че за мен това с Аря, която убива НК не е заложено в първата й сцена с Мелисандра и ми дойде изсмукано от пръстите. Със сигурност, когато са снимали сцената в трети сезон, на никой не му е минало през ума, че сините очи ще са тези на НК.

# 506
Въпрос в  57 минута
Скрит текст:
като съживяват  Лияна Мормон, кой третият съживен, (Вторият след нея) Не е ли точно Тормунд?

15 минута
Скрит текст:
Убиха ли Бриен?

Скрит текст:
Не е Тормунд, а Eddison Tollett, Бриен оцеля заедно с Джайми

# 507
Градината на Боговете е в двора, а Аря е Безлика. Идеално беше, точно защото не го очаквахме.

# 508
Беше примамка и организира всичко така, че Аря да има шанс срещу НК.
И аз очаквах повече, но като се замисля Бран е главния кукловод. Какво повече можеше да направи?
И то не от сега. Приемахме го като Триоката врана, обаче дали все още е... Предишния път като гледаше през ятото врани, НК ги разкъшка. Сега обаче... все едно действаха заедно. Сцената до дървото беше като постановка за убийство, само където нямаше убит. ББ видя Аря и го прие някак нормално. Теон беше направо насърчен да се пожертва... В последвалата суматоха и радост от победата никой няма за си помисли, че НК е оцелял, защото реално има само един свидетел - Аря, която ще се окичи с лаврите като убиец на НК. Така се изравняват везните - огънят и ледът остават - чака се финална битка, но няма да е за трона.

# 509
  • Варна
Аря може да се е промъкнала и да се е скрила на дървото преди КН и компания да дойдат - още докато Теон и другите охраняваха Бран, или по време на боя срещу мъртвите.

И аз изгледах одеве - хареса ми с изключение на няколко момента.
Изкефих се - Джон - първия катастрофирал с дракон Simple Smile
Наистина се шматкаше като муха без глава, завалията, ама как да спре да помогне на приятел, като целта е да бъде убит КН?
Хареса ми и как заряза Денерис и хукна към Бран.

Не разбирам какво очакват някои съфорумци от Бран? Какво може да направи след като е в инвалидна количка? Да размаха и той меч? Той си свърши работата - нагласи работите така, че КН да дойде в точния момент на точното място. Очаквах да изкара обсидиана от сърцето му, за Аря въобще не очаквах, че ще има роля в развръзката. Мисля, че си размениха някакви мисли, това може да се изясни по-нататък.
Нямаше как да каже на тоз или оня какво да прави, защото щеше да попадне в капана на самоизпълняващо се пророчество - затова нагласи заровете и чакаше. Ако нямаше надежда, вероятно би казал на живите да отпрашват към Шийката и да пердашат на юг до Дорн.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 21:36 от maskara

Общи условия

Активация на акаунт