GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 67 305
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 1 980
И едно нещо да гледаме, все по - различен начин го виждаме. То това е интересното и се заформят дискусии. 😀😀😀 Кит игра с Роуз, така че ме убеди в чувствата си. Усетих вътрешния му конфликт- не искаше да я предава, но дългът му към Нощния страж му беше по - важен.
Затова сега ми е интересно защо не се получава химията между Джон и Дани. И защо нямаме сцени със Старките или с Давос, в които Джон казва колко му е тежко - хем влюбен в Дани, хем се оказа Тарг и не знае какво да прави? Това ми липсва - Джон и чувствата му. Битката с НК приключи, крайно време е да видим някакво развитие по въпроса кой е Джон. Старк или Тарг? Влюбен глупак или добър манипулатор?

# 1 981
  • София
Ох, стотици страници коментари кой какво щял или трябвало да направи, търсейки някаква логика и последователност, все едно обсъждаме истински хора, а не персонажи от книга, филм... Joy
Героите ще направят това, което напише авторът, сценаристите.

На Игрит и Джон им се получи химията заради истинската химия между Роуз и Кит.

# 1 982
  • Бургас
За съжаление ми прилича на влюбен глупак.Данка ще го води за носа!Язък за интересния герой,няма вече да е интересен.

# 1 983
  • Варна
И аз не го виждам като добър манипулатор. По-скоро влюбен глупак.

# 1 984
Аз се надявам да не е влюбен глупак, но ще видим.

# 1 985
Тя пък Санса щот хич не е лицемерка, нали? Като дете Джон за нея беше копелето, с което не е достойно даже да се разговаря. Като видя зора, че всичките й близки измряха или я предадоха, бърже бърже изприпка при него на Вала и взе да го прегръща и да говори, че й е брат. Игра му по тънката струна какво е изтърпяла в ръцете на Рамзи и онзи веднага рипна като големия брат, че да защити малката сестричка. И да, тя знаеше някои неща за Рамзи и можеше да помогне на Джон в битката с него, както и направи, но изобщо не отиде там заради това. Отиде понеже нямаше къде другаде, а Рамзи я гонеше да й свети маслото. Мълча кат дупе, докато обсъждаха плана за битката в навечерието й, а после насаме му крещя, че не било му хрумнало да допусне дето тя можела да бъде полезна. Ми сливи ли имаше в устата си бе, маце, да я отвориш и да говориш?!

Дрогон е лидер, винаги е бил. Другите два дракона го следваха. А това, че дракон не позволявал друг да го язди след като си намери ездач, не е съвсем така. Денерис на гърба на дракона спаси онези, които тръгнаха да ловят мъртвец за да го покажат на Церсей. Да, и тя беше на гърба му, но все пак изключения има. И показва, че драконите са далеч по-интелигентни отколкото ги мислят. Ядяха хора, горяха хора и никой не смееше да ги доближи ама Тирион като ги освободи от веригите в пирамидата нищо не му направиха. Даже той първо галеше единия и после му махна нашийника, а другия като видя директно се приближи и обърна шия за да свали и неговия. Според мен на Джон му е спукана работата, ако застраши Денерис и драконите са наблизо, хич няма да им дреме, че язди Регал. Новак е за тях, а те буквално пораснаха с нея.

Сам и Джили не мога да ги понасям. Толкова пък антипатични да ги изберат тия двамата, искам да мрат.

Когато Санса е разбрала какво означава копеле,  е започнала да определя Джон като полубрат. Какъв е проблемът в това? Останалите са го определяли като копеле - и Бран, а Аря даже се  е притеснявала да не би самата тя да е копеле, защото много прилича на него. Всички знаем колко страда Джон от самата дума копеле. Изключително погрешно е схващането, че Санса не е била близка с Джон, защото е копеле - те просто не са имали кой знае какви причини да прекарват много време заедно - той ще бродира с нея ли? Или тя ще размята мечове? Аря има момчешки интереси и общувала повече с него.
Извинението, което в сериала Санса поднесе на Джон, че била непоносима с него в детството е там, защото те искат публиката да знае, че не са имали толкова братско-сестрински отношения, каквито са имали Джон и Аря. И това е умишлено и скоро ще разберем защо. Grin

Защо Санса не отиде направо при Джон на Вала, ами трябваше да мине през Рамзи, D&D да ти отговарят. Бракът на Санса с Рамзи е в топ 3 на най-големите абсурди в сериала.

Защо не каза за армията на Кутрето:
1. Защото не му вярва на Кутрето. Ами ако не дойде?
2. Защото не се знае как Джон ще реагира и дали ще приеме помощ от Кутрето.
3. За да получат ефекта в битката като във "Властелина".

Досега Санса се е оказала права за всичко, за което е предупреждавала Джон. Затова Джон каза на Аря, че "Санса се мисли за най-умна." - той вече знае, че е умна. Но в тази реплика има и нещо друго - "аз също съм умен като нея". Мисля, че  в следващият епзод ще разберем, че "северният глупак" е маска.

Колкото до драконите - никога не съм искала Джон да язди дракон. Надявам се повече да не ползва Регал, защото трябв ада го ползва срещу живихора. Джон има проблем с изгарянето на живи хора, за разлика от леля си.
Но едва ли няма да язди Регал - зрелищно е и D&D  ще се възползват. Даже Кит Харингтън споделя, че е предпочитал Джон да е на земята с останалите.

# 1 986
Добре е да отчетем, че децата Старк пораснаха. Всеки един от тях преживя много, гони стои цели, води свои борби. Не е на място да се каже, че Санса била лицемерка, защото като по малка се отнасяла пренебрежително към Джон, пък сега била мила. Щеше да е глупаво след всичко преживяно поведението ѝ да няма промяна.

Джон не е праволинеен. Води вътрешните си борби, когато трябва да изиграе някой, но в крайна смятко го изиграва, ако сметне за нужно. Излъга Игрит и останалите диваци, дори уби свой. Като ЛК предизвика истинка соматоха сред братята си, защото наруши много правила налагали се с годините на Вала. Примери има още, засега толкова се сещам. Джон е достоен играч, не е правилинеен глупак.

# 1 987
  • Варна
Изгледай пак серията, в която Джон се сбогува с всички като тръгва за Вала. Сансичка изобщо не фигурира там. Ясно защо.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 11:24 от HighSpeed

# 1 988

На Игрит и Джон им се получи химията заради истинската химия между Роуз и Кит.

И аз това написах преди няколкостотин поста. Понеже двамата актьори са се влюбили на снимачната площадка (и впоследствие оженили), им се получи много добре любовната закачка и химията. При Джон и Денерис не се получи, защото самата актриса обясни, че са много добри приятели и все се смеят като са заедно, та много им е било трудно да заснемат любовни сцени. Просто там химията между актьорите е чисто приятелска и то до такава степен, че им е било много трудно да играят влюбени.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 12:00 от Fenris

# 1 989
Възможно е да  съм в грешка, но и аз не видях кой знае каква любов между Игрит и Джон, и аз мисля, че тя му скачаше, а той искаше да остане верен на клетвите си към Нощен страж. Затова пак казвам възможно е да греша, но ми се струва, че Джон не спа с Игрит, не даваха такава сцена, само там онова с език.. Даже май тя му казваше, че е останал верен на клетвите си. Не знам.

# 1 990
Това въобще не е оправдание. Те са професионалисти. Независимо какви са извън снимачната площадка, когато са на нея имат да играят роля. Или Джон манипулира Дани или и двамата вместо да стават по-добри актьори, стават по-лоши.

Hight Speed това е първи сезон, сега е осми. Няма какво да гледам. Не мога да си предствя някой образ да остане същия за цялото това време. Чувствата на Санса към Джон в момента са искрено сестрински/ роднински. Имам едно на ум, че може да се обърне срещу него, но причината няма да е, защото Джон е копелето от детството ѝ, а заради интересът на Севера.

# 1 991
Miss- заиграваха се много сериозно даже. Под завивки, в пещери.... Наруши си клетвите многократно. Не знам, доколко можем да говорим за любов при положение, че Игрит е сурова дивачка с доста любовници зад гърба си, а за Джон това бяха първи трепети в секса. Чувства и страст имаше. А сега с Денерис ми е малко постно и примиренческо.

# 1 992
  • София
Е, как да не е...
Джон не пусна на Мелисандра, защото обича друга, макар че е мъртва. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 993
  • Варна
Да бе, обича полубрат си искрено, направо го повярвах. Тая хитра лисица играе според това накъде духа вятъра. Я да видим Джон да се идентифицира като Старк и да пожелае Зимен хребет, дали тогава лейди Зимен хребет ще се сети, че й е брат? Ще се сети ама другия път.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 12:19 от HighSpeed

# 1 994
  • Вестерос
И в двата случая беше ранен.
Зомбитата го нараняваха, а и до самата Дани щяха да стигнат и той я изтръска.
А в Мирийн го целиха с копия. Не помня вече точно случката с дотраките. Дрогон ядеше и не искаше да тръгва и Данито тръгна сама, а после той видя ли ги дотраките, че идват?
Все пак директно не я е нападал. Не мисля, че и Регал ще нападне Джон.
Но може да го отхвърли като ездач.

Не помня дракон да е отхвърлял ездача си след като го е приел

прочетох, че туита на НК е фейк

https://clubz.bg/82376-djordj_r_r_martin_vyv_%E2%80%9Evetrovete_ … shte_ima_ednorozi - хайде новина. Мартин казал, че краят на сериала и краят на Ветровете няма да е един и същ
А? че то ветровете не слагат край на поредицата, нормално да са различни

Няма лийк или нови спойлери из групите... скучно ми е и на мен. Подхванах Огън и кръв. Спойлери евентуално утре вечер късно

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 12:22 от Tiffany А

Общи условия

Активация на акаунт