Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 125
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 255
Мерал пък може да е влюбен, но не в Ивана вече, може да има нова, споделена любов.

# 256
  • густо майна Филибето
tidaflyr, всъщност исках да кажа, че всеки може да напише каквото му хрумне, заради купона.Права си, че не трябва да е на всяка цена. Simple Smile Не приемам сериозно нищо.
И да е написал, така е извадено от контекста.
Това може да е прословутото доказателство, че Юлия и Мишо се знаят отпреди. Simple Smile

# 257
Ljuboznatelna, разбирам. Simple Smile Темата е преди всичко за забавление, но така поднесена, "клюката" ми се стори малко нечестна спрямо Мишо.

Надявам се потребителката да продължи да пише тук. Няма да я разпъваме на кръст, каквато и да е истината. Simple Smile

# 258
Чудно ми е, защо се коментира това, че живее на квартира при тези цени на имотите в София е напълно оправдано.
Защото толкова, колкото му е наема там, където живее, ще му е вноската за ипотеката. Все пак финансов консултант е...
Защо трябва да се заробва с имот в София, при сегашния висок пазар? Точно защото е финансов консултат, разбрал е, че не си струва да се задължава за години наред. Може да има амбиции да се премести другаде...

# 259

Защо трябва да се заробва с имот в София, при сегашния висок пазар? Точно защото е финансов консултат, разбрал е, че не си струва да се задължава за години наред. Може да има амбиции да се премести другаде...
[/quote]

Абсолютно! Плащаш двойно, тройно от реалната цена на квадрат за некачествено строителство с 20-30 годишен кредит.

# 260
Не знам на мен не ми е ок да се размятст шотове от лична кореспонденция. Струва ми се неетично да се изтипосват публично в групата. Който иска и не ѝ вярвам нека на лични да се разберат по някакъв начин.

Флър, това с out of my league  - имах предвид, че Мерал се е притеснил, че няма да го хареса и това си пролича супер ясно от езика на тялото му. Той не е глупав мъж, знае как разсъждават подобни тунинговани мацки - или ги впечатляваш с баткенска визия или с кинти. И като се има предвид как изглежда един от бившите на Ивана с право се е притеснил. Вече, като го целуна се отпусна и после се опита да си дадат шанс. Но винаги ми се е струвал една идея на щрек и не дотам отпуснат. А че се е влюбил..е ясно..просто жалко , че така се подиграват от продукцията с участниците..

# 261
Като стара мома, която много подбира ( припознах се), искам да ви кажа, че това, което е написал Мишо, е стандартна реплика. И не само от мъж към жена, ами и от приятелки, роднини и т.н. Загрижени са хората, затова говорят така Wink

# 262
  • Terra incognita
Интересно, той е защо е останал стар еген, а отправя подоби реплики към непознати жени.
Малко, присмял се хърбел на щърбел.

# 263
Той все пак, е разведен, или развеждащ се. Не е "момък" Laughing

# 264
Той все пак, е разведен, или развеждащ се. Не е "момък" Laughing
Дърт ерген е, ама айде.  Mr. Green

# 265
Абе този коментар към когото и да се отправи, все не е ок. Пък и не всеки има фикс идея да се ожени

# 266
Мишо кога се ожени, кога е епитети раздава.

# 267
 То сигурно всеки ден с Юлия го умножава по 100

# 268
  • Sofia
 То сигурно всеки ден с Юлия го умножава по 100
Е те това беше право в целта 🤭

# 269
Чудно ми е, защо се коментира това, че живее на квартира при тези цени на имотите в София е напълно оправдано.
Защото толкова, колкото му е наема там, където живее, ще му е вноската за ипотеката. Все пак финансов консултант е...
Много е вероятно да е финансов консултант в някоя от компаниите за "бързи кредити", не мога да кажа защо, но така ми изглежда. Ако работеше в банка, щеше така и да го каже. Преди това дълги години е бил туристически агент или както там се казва, служител в туроператор. От престоя си в Турция (работейки с български и руски туристи) е научил или усъвършенствал и руския език. След като му е омръзнало да е постоянно по пътищата (в първите серии майка му разказваше как с баща му много пъти са го изпращали на път, кога със самолет, кога с автобус) , вероятно е решил да се установи в България - за по-сигурно в големия град, а не в родния Добрич.

Общи условия

Активация на акаунт