Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 95 325
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 480
  • SF
Тази работа с жененето, без да си го виждал, е възможност само за авантюристи.
В анкетата едва ли има въпрос "миришат ли ви краката" и съответно "ще приемете ли мъж, чиито крака понамирисват". А това би бил толкова важен аспект при избора на "човека завинаги". Например аз не понасям миризмата на чесън.

# 481
  • густо майна Филибето
Краката и чесъна все има възможност да ги решат някак, обаче хъркането, не знам.... Grinning 

# 482
някой може ли да сподели кой е козметичният магазин, в който работи Юлия. Забелязах, че има страхотна кожа като за 36.Smile интересно каква козметика използва. Отделно се чудя за нея, как така на толкова години, без никакви ангажименти освен работата, не е намерила време да се развие по някакъв начин - езици, да учи или някакво интересно хоби освен спорта. Другото е, че изглежда, имаме по-високи стандарти за жените, отколкото за мъжете. В случая Юлия превъзхожда Мишо, по-млада е, доста красива и има право да има по-големи изисквания, очевидно не хареса Мишо. Мисля, че като повечето жени си търси мъж, който да я превъзхожда и да и спечели уважението, а не обратното.

# 483
Някой беше качил нейна снимка тук (в предишните теми) със служебно облекло или бадж и се обсъждаше магазина в който работи. Не знам дали е редно да го споменавам. Но едва ли вида на кожата ѝ се дължи на козметика.
Ето ти линк https://bg-mam.ma/p/1107263/38527143
Ген, непушачка, спортува..
И все пак на мен не ми е красива Юлия. Харесвам жени с по-меки черти на лицето.

# 484
Кожата на Юлия не ми изглежда нещо особено от гледна точка на стареене - на 36 години много хора имат подобна кожа, че и много по гладка

# 485
  • Terra incognita
Да не забравяме, че, все пак, това е телевизия и най- вероятно е доволно напудрена. Или ,просто, самата тя ползва фон дьо тен.
36 не е някаква преклонна възраст, че да очакваме съсухрена кожа 😀

# 486
В случая Юлия превъзхожда Мишо, по-млада е, доста красива и има право да има по-големи изисквания, очевидно не хареса Мишо. Мисля, че като повечето жени си търси мъж, който да я превъзхожда и да и спечели уважението, а не обратното.

Ти да видиш...и с какво го превъзхожда? С опъната кожа на лицето ли? Това да не е конкурс за красота?

# 487
Айде и реклама на магазина в който работи Юла.
Сигруно ли е че работи в този Нардис?

някой може ли да сподели кой е козметичният магазин, в който работи Юлия. Забелязах, че има страхотна кожа като за 36.Smile интересно каква козметика използва.

Чак страхотна кожа не видях. В "нейния" магазин продават предимно декоративна козметика доколкото видях на сайта.

# 488
Изобщо не смятам, че на Юлия кожата е нещо особено. Да, добре е, но на 36 години си е нормално. По-скоро тя няма черти, дето да позволяват някакво подобрение и "замазване". Ниски вежди, бенка над едната (може да я махне), косата не ми харесва как я носи (а и мазен косъм има според мен), бе не ми харесва. Ниска е (не че е проблем, но все пак щом я смятат за красавица), няма фигура на спортистка за мен. Самото излъчване на Юлия не предразполага, лъха студенина от нея, не е само до черти.
Какъв ген? Майката на Юлия (не искам да обидя женцата), но не е някаква запазена и съхранена за годините си, дори напротив-доста отрудена, състарена ми се вижда)
И не разбирам дали нещо целта не е реклама на някаква козметика тук с въпросът по-горе.
Мишо на снимките не ми харесва както изглежда, а в предаването е рошав и много неглиже, запуснат някак ми изглежда (знаете, че съм му фенка, ама...) Той обаче може да се оправи-една коса не е плешив и продстрижка добра ще свърши работа. Висок е , не е пълен, добре сложен (виждам малко коремче, но с диета...) , има на други снимки вкус за дрехи пък в предаването е като Форо малко. То вярно не са им позволили да взимат дрехи много, двамата май с 1 куфар пътуваха, ама...
Та от двамата , ако се съди за черти и фигура, Мишо печели. Само дето както се е метнал там и аз да бях на Юла на мястото, малко щях да съм резервирана. Но пък веднага щях да видя как да направя "поправките" при даденостите и нямаше толкова да ме бърка.
При Юла няма как да се поправят нещата, освен устните, другото си е природа. Тя в бюста ми се вижда добре, останалото... май там където храни лебедите има стегнато дупе, преди ми се видя сплеескано и надолу, ама отзад в близък план май е добре.
Хъркането и то се оправя, ама си е болезнено и не се наемат хората. Трябва си операция, дълго е за обяснение, пряват го в болниците, но е много тежко за възстановяване и понасяне.

# 489
Хъркането се оправя с тапи за уши от 50 ст. И с отделна спалня за по-тежките случаи. Има много други непреодолими причини за раздяла на двама души.

# 490
Аз като недоразбрала да попитам - къщата в Симеоново на Зарко ли си е?
       Гледах първите два епизода на комшийското Женени от пръв поглед - първите казаха да, вторите - не. Наистина техния формат ми хареса много повече от нашия. Не видях лимузини Simple Smile А и разговорите с кандидат-младоженците ми се сториха много по-непринудени и искрени, нямаше я тази скованост, която лъхаше от нашите епизоди, както и да разбираме за някои важни житейски факти едва след сватбата.

# 491
  • Terra incognita
Верно ли някой смята хъркането за повод за раздяла 😀

# 492
Бе тапите не спасяват да ти кажа, а и някои хора не могат да са с тапи по ред причини.
Хъркането на Мишо не знам какво е и колко силно и тревожно, ама повечето мъже хъркат, че и жени. Дори и аз май вече харкам понякога(( Така ми казват(( Та, ако си със смъкната преграда в носа или друго... се появява. Може и от начина по който спиш, но не е никаква гаранция, че и Юла няма да почне да хърка, та..С годините се отпускали някакви неща (бе не мога да обясня, лигавицата или нещо си и повечето хора, особено мъже над 40 почват). Не е безобидно обаче и при преглед на лекар се предлага операция (някъде около месец продължава възстановяването, лежи се в болница, бе не е шега работа и доста боляло) Това 80 процента от мъжете над 40 години , че и по-млади го имат. Сигурна съм и че Мерал хърка, ама Ивана не се оплаква. Заро също няма начин да не хърка.

# 493
Това с хъркането беше много тъпо от страна на Юлия. Мъжете хъркат, нормално е. Само тя не е живяла с мъж...После ще има мъжа ми си оставя чорапите къде ли не, не си прибира дрехите...мирише на ...мъж.  hahaha Joy

# 494

Общи условия

Активация на акаунт