Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 95 386
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 495
  • густо майна Филибето
Мишо знае най-добре каква й е кожата , на всички места Grinning
Това за кожата даде нов тласък за хейтърство.
Каквото дал Господ. За мен е много приятно изглеждаща жена.

А, и разваления телефон добре работи. Joy Кой смята хъркането за повод за раздяла?

# 496
И за мен Юлия изглежда приятно, но се държи неприятно и надменно. Надявам се, че това е от притеснение пред камерата и новата обстановка, но коментарът й за джакузито определено ме подразни, още повече че видяхме дома й, и там определено няма такива екстри, та не зная на какво е свикнала толкова.

# 497
За мен е малко странно да се сравняват мъж и жена по външен вид. По-скоро жена с жена и мъж с мъж. Юлия, чисто като физически данни, на мен не ми харесва. Има нещо мрачно в нея, за причините мога да се досетя.

# 498
Не е грозна Юлия. Това, че са й ниски веждите - еми такива са; според мен стои много фалшиво, когато някои жени си татуират съвсем различни вежди от техните собствени и си мислят, че са се оправили. Веждите зависят от формата на черепа и като се позагледа човек, си личи къде трябва да бъдат.
Скрит текст:
Вижте, например покойната Кери Фишър винаги е имала грозни вежди (и по начало не беше много хубава в лице), но тя какво да направи, като са й такива - да си нарисува по-хубави?...

# 499
Между грозна и некрасива има разлика.

# 500
Реално колко хора са истински красиви? Не са под път и над път... Даже и от известните личности има много некрасиви, а те си мислят, че са и навсякъде им се повтаря, че са.

# 501
Е тя красотата е субективно понятие и е в очите на гледащия. Всеки си има вкус, иначе всички щяхме да бъдем без половинки.

# 502
Кари Фишър си беше готина на дърти години. В зората на младостта си е била доста харесвана за онова време.

Те и Мерилин намират за дебелана днес, не мисля, че е ок да се сравняват жените от едно време с тези от днес.

Юлия не е грозна , отблъскващо д поведението ѝ и затова ни се вижда антипатична или безлична.
Не ви ли се е случвало и най-грозноватият човек да ви стане симпатичен, ако се държи мило и е приятен човек и обратното?

# 503
Еми точно държанието и оттам излъчването не е приятно в Юлия.
Мерал определено е далече от понятието симпатичен мъж дори, но пък печели с отношение и поведение (засега, щото и той дава фира нещо). Аз такъв мъж, като Мерал на годините на Ивана не бих загледала и да се обвържа, въпреки пари, характер и каквото щете. На 30 и повече, вече щях да оценявам тези качества и дам шанс с времето по приятелски и можеше да излезе нещо. Но определено бих го включила в графа приятели, защото излъчва добрата и сърдечност, а и някаква стабилност има сякаш в него, рамо да се опреш (за жената това е плюс)
Жената привлича с други неща, които в Юлия засега не виждам, ама грам даже за съжаление. Дори доста лукава ми се струва, а Мишо е добряк, ама не е глупак ми се струва.

# 504
Юлия визуално прилича на Светлето от 1 сезон, но за разлика от нея е намирана за антипатична, именно заради поведението си.

# 505
По време на бременността ми съм хъркала така зловещо, че ММ се шегуваше, че автобус "Чавдар" със счупена скоростна кутия минавал през спалнята ни. Що не е избягал, не знам Wink  Та и Юлка - свикнала да спинка сама на широката спалня и сега - хоп! - някой й смущава спокойствието...  Аз също не я намирам нито за грозна, нито за красива, нормален човек си е, но излъчването й не ми допада. Сякаш е сложила преграда пред себе си - онова "служебно" общуване с хората някак надделява.

# 506
Юлия не е грозна. Поведението е "грозно".
Има много жени които не могат да минат за красиви, но пак са приети отлично в обществото (примерно Лейди Гага, Бритни Спиърс и т.н.). Юлка се мисли за красива, държи се все е едно е неземно красива, а всъщност е нормална към посредствена.

# 507
Не е грозна Юлия, симпатична е, до момента, в който започне на говори. Дори да не чуваш какво казва, излъчването и се променя, вижда се високомерие, надменност, на моменти злобни подмятания, всичко това я прави антипатична.
Ивана, излъчва лигавост, очакване да бъде харесана и оценена добре.
Таня - респект, уважение, добронамереност, но и много твърдост.

# 508
  • густо майна Филибето
Къде пък я видяхте тази надменност?  И от 15 минути сглобени кадри не е редно да се правят генерални изводи. Може и Мишо да й е казал нещо, с което да я е вкиснал, но на нас това не ни го дадоха.

# 509
  • Тра-ла-ла
Както и не ни показаха сценката, където Форко и е искал кинтите от сватбата. А дадоха направо "злата" Василена, която му казва, че й е под нивото....

Общи условия

Активация на акаунт