Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 115
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Не знам за Вас, но аз друго си мисля.. Каква е целта на това предаване, повече да помогне, или да навреди на участниците? Като гледам май става второто! Сеир, сеир, но надали само това са търсили! Вместо да ми канят един отбор "специалисти", можеха да поканят двама, ама качествени, едва ли по-скъпо щеше да им излезе! И по-добри резултати можеха да имат. Това, че специалистите са некачествени не значи, че са там за без пари. Най ме дразни това, че се подиграват със съдбите на участниците. За посмешище ги направиха, а тях ги разбирам, живеем в динамично, забързано и несигурно време, борим се за собственото си оцеляване, не остава много време за социален живот и много контакти! Човекът е социално животно, никой не иска да е сам, всеки иска да намери собствената си половинка, но понякога не ти стига време за да я потърсиш и най-вече намериш. Тук е мястото на правилните специалисти, хора с опит и възможности, които да могат да намерят най-доброто за теб! Така би трябвало да стане, но явно не сега и не в това предаванене!

# 271
  • София
Iseto6, Целта на предаването е шоу, тип риалити, но нито е шоу, нито е риалити.

# 272
Вчера имаше ли епизод? Връщах назад програмата, но нищо не намерих. Иначе имаше реклами.

# 273
Тази седмица няма да има епизоди и по темата може да се съди за това. Слаба активност. То няма нов мат'рЯл за обсъждане.

# 274
Изгледах промото за следващия епизод, мъките с английския продължават.

Юлия и Мишо в закусвалня.
Мишо: Ти ли ще поръчаш или аз?
Юлия: Ми дай заедно.
Мишо: one салам, one от това...

Смях от двамата...

https://www.facebook.com/Jeneni1pogled/videos/2375463212515828/

# 275
  • Варна
Хубаво е, че се смеят заедно. Стабилна основа за една връзка Stuck Out Tongue Winking Eye  И аз бях дълги години "стара мома". Знам колко е гадно всеки да те сватосва и подканва. Аз не бих оставила някой да ми избира половинка,  но ако бях в шоуто, щях да се опитам да опозная човека до себе си. Може пък някоя двойка да ни изненада.

# 276
  • густо майна Филибето
Остана ли още някой да се изкаже за английския, или и в другата тема само за това ще се говори?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 277
Остана ли още някой да се изкаже за английския, или и в другата тема само за това ще се говори?Stuck Out Tongue Winking Eye

Изказваме се по това, което се излъчва или ще бъде излъчено, та тези коментари са си точно по темата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 278
Загледах се в Мерал, чудя се дали не е прекалил с алкохола пак. Така ми се струва сякаш.

# 279
От целия меден месец само това ще да е - как се поръчва в заведение, като не знаеш езика.
Горките, съчувствам им за скуката.

# 280
На промото за мен Мерал е пиян.Не го съдя,може от мъка да си е пийнал човека,много е лошо когато любовта ти е несподелена.Макар да не съм сигурна,че той е влюбен в Ивана,по-скоро му се иска да "забие яка кака" Simple Smile

# 281
  • густо майна Филибето
От целия меден месец само това ще да е - как се поръчва в заведение, като не знаеш езика.
Горките, съчувствам им за скуката.
Идеята е не да ни покажат кога на тях им е интересно, а да направят интересно за зрителя. Едва ли ще пропуснат да ги злепоставят с нещо.
Жалко, че не ги изпратиха в Москва. Хем щяхме да си ги плюем, хем нямаше да има такова тупане в гърдите Grinning

# 282
Москва през януари и зиморничевата Юла, е те тогава щеше да падне яко мрън 🤣🤣

# 283
  • Terra incognita
Мхм, Москва...С тоя мижитурен бюджет, най- много да се озоват в някое украинско село.

# 284
Жалко, че не ги изпратиха в Москва. Хем щяхме да си ги плюем, хем нямаше да има такова тупане в гърдите Grinning
Страхотна идея!
Повтарям се, но ако няма такова обсъждане тук, нямаше да гледам този образец на реалите с добри намерения. Wink

Общи условия

Активация на акаунт