Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 088
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 285
Уан кроасан, уан салам...Мишеее, супер си батка. hahaha

# 286
  • Sofia
Москва на Юлето няма да й хареса, че какво ще види там, а пък и студено! Друго иска тя... Бали, Мавриций, Доминикана.... бели пясъци и се искат май.... 😀 Дубай също става, че е и много модно напоследък 🤭

# 287
Москва през януари и зиморничевата Юла, е те тогава щеше да падне яко мрън 🤣🤣
Поне архитектурата щеше да ѝ се стори като от друга галактика, в сравнение със селските къщи в Италия (или каквото там беше казала). Но дали щеше да ѝ хареса... не е сигурно. Simple Smile

Ако имах възможност да ѝ задам един-единствен въпрос, вероятно бих я попитала кое място мечтае да посети. И защо, разбира се. След всичкото мрънкане, което видяхме, ще ми е повече от интересно да чуя отговора.

# 288
Мхм, Москва...С тоя мижитурен бюджет, най- много да се озоват в някое украинско село.
Припят - Ко шИ мУй

Флър, Юлия е човек, който не се интересува от архитектурата, а от това какво е времето и според него настроението ѝ. Сигурна съм, че щеше да е далеч по-впечатлена от Комо, ако беше дошла по това време на гадината..

# 289
Мхм, Москва...С тоя мижитурен бюджет, най- много да се озоват в някое украинско село.
Припят - Ко шИ мУй

Ама идеално е! Небето зеленее, птичките лаят... Само за ценители. Grinning

Флър, Юлия е човек, който не се интересува от архитектурата, а от това какво е времето и според него настроението ѝ. Сигурна съм, че щеше да е далеч по-впечатлена от Комо, ако беше дошла по това време на гадината..
Права си, за съжаление.

# 290
Ако беше с точния човек, и в иглу би се радвала Юлия.

# 291
Абе да ви кажа и аз се сдухвам като е гадно времето. Не че я защитавам, де, ама да си кажа. А някой ще ме светне ри каква е разликата между джакузи и хидромас.вана? Простете невежеството ми 😏

# 292
А някой ще ме светне ри каква е разликата между джакузи и хидромас.вана?
Това само Юлка го знае.

# 293
ЗначЕ - джакузито си е хидромасажна вана просто някакви италианци са патенотовали марката и само техните хидромасажни вани могат да бъдат наричани Жакузита, останалите са ХМВ, ама Юлия как ги различава не знам..

Малко, като бикчето и жилетката..

# 294
  • Terra incognita
Жакузито е тузарско,  хидромасажните вани са за санаториуми, така де, за простолюдието. Най- вероятно такава й е логиката.

# 295
ЗначЕ - джакузито си е хидромасажна вана просто някакви италианци са патенотовали марката и само техните хидромасажни вани могат да бъдат наричани Жакузита, останалите са ХМВ, ама Юлия как ги различава не знам..

Като памперсите. hahaha

# 296
  • Sofia

В подкрепа на написаното и на вниманието на Юлето:
- Каква е разлика между хидромасажната вана и джакузито?
- От къде идва името на джакузито? И отговорът:
От фамилията на изобретателя - Рой Джакузи. Всъщност разликата се крие само в наименованията - устройството, функционалността и работоспособността са идентични.
От мен това, от Юлето повече Simple Smile

# 297
Ама и Юлето като онова чудо Нора:"Макарони!!Та това е храна за простолюдието" Joy

# 298
Е сега може ли от продукцията да пробутват  на хората ХМВ на меден месец вместо Джакузи.....па и завеса от банята, вместо стена, късо легло....и мъгла над езерото. Безобразие!

# 299
  • Terra incognita
Има една приказка: дай на простака пари и власт и му гледай акъла.
Аз бих казала: пратете Юлия в чужбина и й гледайте комплексите и селяндурщината.
Ша ма прощава, рядко се изказвам така за някого, ама тя си го проси. Има нужда някой да я приземи 🤭
Софиянка голяма. Пък после провинциалистите сме били селяни. Ето, типичен пример за млада софиянка- залупена, проста, комплексирана.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 14:23 от VickyTaylor

Общи условия

Активация на акаунт