Звездни компромати - май

• 226 680
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 785
Семейството се разваля отвътре и никой трети човек не може да открадне мъж/жена, ако то е здраво.
Тъй че, по-малко патос за горките откраднати мъже.

# 1 786
# 1 787
О, не бъдете толкова наивни - може да се развали и "отвън" в подходящ момент. Wink Но на свършен факт наистина е без значение. Трябва да се гледа напред.

# 1 788
  • София
В тази помия няма нищо вярно, освен че въпросният човек е починал. Като ще преписват, поне да е правилно.

# 1 789
  • София
От нашият червен килим снощи - Аскеер 2019

https://life.dir.bg/gallery/radina-kardzhilova-izyashtna-v-byalo … -askeerite?i=grid

# 1 790
Тоз Уикенд взима малко клюки от тук и от някъде другаде сигурно и прави свободни съчинения. Лесно ли се пълнят толкова страници. Laughing
Радина - ни прическа, ни тоалет е уцелила.
Владо Пенев с брадата на Дядо Коледа повече ми харесваше. Smile

# 1 791
Тази снимка я видяхме няколкостотин пъти вече
Не е по -добра, нито по -различна от показаното до тук

# 1 792
Семейството се разваля отвътре и никой трети човек не може да открадне мъж/жена, ако то е здраво.
Тъй че, по-малко патос за горките откраднати мъже.
Да, да не ти се случва да общувате с мъжа ти с такава невинна жена,аре стига глупости вече
Как пък все се влюбват в дърти , плешиви ама финансово красиви мъже.
Има толкова богати и свободни 😁😁😁

# 1 793
Пак Петък отмина без нещо хубавко Grin
Elliot Meeten
Скрит текст:

# 1 794
  • Rock & Roll feeling ...
Според мен и двете страни по казуса с откраднатия мъж казват по нещо вярно.
Скрит текст:
В момента комуникирам приятелски, ежедневно с двама,които са обвързани.
Единият с две деца,  твърде отегчен от семейството и живота си.
Секса с жена му не е това,което иска, а тя напълняла след ражданията... бил й благодарен,но вътрешно в него тези неща имат своето значение.  Реално погледнато,ако имах интерес  лесно с този човек мога да имам нещо повече. За него нещата са приключили там,само трябва да му се даде лек наклон по направлението и е готов.
Другият е малко по-голям от мен, имат 1 дете с приятелката му,която е страхотна сладурана.Поддържана,има собствен бизнес,готви,а най-вече е приятна като човек. Но след детето той не получавал достатъчно внимание,също така и секса се е променил (станал по-оскъден) и леко почнало а му става тъпо. Ако реша да превключа от приятелска комуникация към друго, готов е.
 Само дето за мен хора,които имат подобно отношение към жена си и децата си са боклуци и никога не се забърквам с женени,леко обвързани и т.н. ... Дори нямат топките да приключат каквото им се приключва,преди да започнат да се оглеждат.
В  крайна сметка и при обвързания мъж и при жената,която е решила да му пристане е въпрос на това какви хора са като характер и стойност.

И тази съфорумка да си търси хонорара : "Димитър Рачков се разкрещя на фенове"

# 1 795

Как пък все се влюбват в дърти , плешиви ама финансово красиви мъже.
Има толкова богати и свободни 😁😁😁
Да не говорим пък колко дърти, плешиви, но некрасиви финансово мъже има, но тях никой не ги закача. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 796
Аз не мога да го разбера това нещо при мъжете. С какъв акъл ще се оплакват и ще се чувстват на заден план след появата на детето. Мисля, че е съвсем нормално така да се случват нещата и е ненормално мъжът да се тръшка като малко дете за липса на внимание, вместо да бъде упора и подкрепа за жена си..
Александра Петканова и Мона Гочев с бебчетата
Скрит текст:

# 1 797
Според мен и двете страни по казуса с откраднатия мъж казват по нещо вярно.
Скрит текст:
В момента комуникирам приятелски, ежедневно с двама,които са обвързани.
Единият с две деца,  твърде отегчен от семейството и живота си.
Секса с жена му не е това,което иска, а тя напълняла след ражданията... бил й благодарен,но вътрешно в него тези неща имат своето значение.  Реално погледнато,ако имах интерес  лесно с този човек мога да имам нещо повече. За него нещата са приключили там,само трябва да му се даде лек наклон по направлението и е готов.
Другият е малко по-голям от мен, имат 1 дете с приятелката му,която е страхотна сладурана.Поддържана,има собствен бизнес,готви,а най-вече е приятна като човек. Но след детето той не получавал достатъчно внимание,също така и секса се е променил (станал по-оскъден) и леко почнало а му става тъпо. Ако реша да превключа от приятелска комуникация към друго, готов е.
 Само дето за мен хора,които имат подобно отношение към жена си и децата си са боклуци и никога не се забърквам с женени,леко обвързани и т.н. ... Дори нямат топките да приключат каквото им се приключва,преди да започнат да се оглеждат.
В  крайна сметка и при обвързания мъж и при жената,която е решила да му пристане е въпрос на това какви хора са като характер и стойност.

Недей да бъдеш много сигурна, че ще ти вържат

# 1 798
Малкият на Александра е одрал кожата на баща си. Бива ли точно тези гени да са доминанти?

# 1 799
Аз не мога да го разбера това нещо при мъжете. С какъв акъл ...
С какъв какво? Grin
Простите и безотговорни хора са такива и преди и след появата на семейство/деца.
Ясно е че има ( и аз лично познавам) страхотни мъже, които са заедно с жените си и децата, обичат си ги, имат и бизнес и пари, но не припадат по всяка секретарка с къса фуста. Убедена съм, че и около тях се въртят златотърсачки.
Познавам и мъже, за които е висша чест да прдавят секс с всичко мърдащо. И жените им ги търпят и обвиняват другите жени, че им "разваляли" мъжа. Joy

И те така... всичко опира до акъла, а като го няма... просто е празно. (Казано по Божиновски)

Общи условия

Активация на акаунт