Априлски бебета 2019 - Тема 1

• 28 834
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Има ли група във фб, в която още мога да се включа и на кого да пиша?

# 481
  • София, България
Има една, но не сме особено активни в нея. Тук сме по-активни, ако искаш прати ми на лично профила си във фейсбук да те добавя като приятел и после ще те добавя в нея Simple Smile ALISCA е администратор принципно. Но пък тя не е влизала тук от доста време Simple Smile

# 482
Аз преди време питах за тази група във фейс тук и ми казаха, че няма Flushed

# 483
Консултация 2 мина днес ,вече сме 4 450.Дадоха и ратарикс и е прислушаха ,огледаха и примериха глава и гръден кош.
Витамин Д ние не даваме защото сме с малка фонтанела.Пътуваме си в коша за кола ,не сме пътували повече от 30 мин,а понякога излизаме с  него на разходка на кратки разстояния(до магазина или пред блока).Нашият твърд кош е с проветрение отдолу и отделно отгоре се разкопчава една мрежичка,така че сме си добре с него.

# 484
Има ли възможност и мен да вкарате в групата, тъй като влизам тук само заради тази тема и още една, за да изпусна парата, като ме навести свекървата Grinning (имам късмета да е веднъж месечно)

# 485
  • Sofia
Мами, я да ви пита  прибраха ли ви се коремчетата? Моя ме плаши, като в 5ти месец съм Sad

# 486
Моят не се е и за жалост не в 5 ами в 7 месец бременна изглеждам. То и доста килограми качих, но хем е голям, хем виси грозно. И като се смея се тресе и ме боли Confounded позлвам стягащ колан, и бельо, но мисля че помагат само колкото да не виси. Има упражнения за свиване на диастазата, но ме е страх да ги почна по-интензивно, че като се понатоваря започва да ме боли мястото на операцията. Ще си дам време, колкото и да ми е неприятно да се гледам в момента е по-важно да имам сили да се грижа за бебока. Animal Pig

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 16:13 от Myrmecophila

# 487
То само корема да е Simple Smile още не мога да си вляза в дрехите. Имам да сваля 8 кг. за да си върна стартовото тегло, да не говорим, че по принцип забременях с 5-6 кг. повече Simple Smile Ама диетувам и малко по малко се прибира и корема.

# 488
Още ли ползвате стягащ колан, аз след десетина дни от раждането го зарязах. Сигурно е трябвало да продължа да го нося?

# 489
  • Г. О.
Като ходихте на преглед след раждането, гинекологът обясни ли ви колко време средно е нужно за прибиране на матката, какви упражнения да правите за това, както и може ли да извършвате интензивни физически упражнения? Прегледът само с ехограф ли е или се прави и вътрешен преглед?

# 490
След раждането ходих 2 пъти май - за махане на конците първия път, а втория огледа само шева как е и ми взе кръв и урина за изследване, че имах нисък хемоглобин, преливаха ми кръв и пр. На третия месец каза пак да отида.

# 491
Матката се пребира до 4-5 седмици ако не се лъжа след раждането.

# 492
  • София, България
Аз преди време питах за тази група във фейс тук и ми казаха, че няма Flushed

Има има, тя ALISCA направи друга, защото в първата спряха да приемат Simple Smile

Който иска нека ми пише на лично с линк към профила си във фейсбук, аз ще ви добавя и после ALISCA ще ви одобри Simple Smile

Стягащ колан не ползвах. За упражнения ми казаха чак след 3тия месец. Не смея по-рано, така или иначе. Аз си усещам, че още не се е възстановила отвътре раната, но аз съм секцио Simple Smile
При мен каза на прегледа след 40-тия ден, че се е прибрало всичко.

# 493
 Родих секцио. След първата консултация на 40ден, гинеколожката провери външно и вътрешно какво е положението. Каза, че матката ми се е прибрала напълно, яйчниците са добре, белега е заздравял изцяло, и вече мога едва ли не да спринтирам и да нося тежко, колкото тялото ми позволява.. Rolling Eyes Да ама не... В петък си позволих да качвам и свалям количката по стълбите (на втория етаж съм) заедно с бебчо, + още 4, 5 пъти нагоре надолу, защото в последствие все забравях нещо. Пазарувах, носих, товаа оновааа и откарах  цяял ден в движение. И вечерта имах адски болки ниско долу при разреза, а от мен излезе кървава гъста слуз дебела колкото показалеца ми. Та вчера пак бях на преглед и ми каза, че е вероятно от прекалено натоварване. За тва ще си седя на дупето докато не съм сигурна, че всичко ми е ок. 

# 494
Момичета, май вече има комари, защото аз съм нахапана и явно вилнее вкъщи! Уж сложих някакъв ултразвук, ама май само на уж върши работа:( мога ли с нещо да мажа детето? Ще му стане ли нещо ако го ухапе? Притесних се нещо.. тъкмо го разхвърлях само по късо боди да седи и така добре му стана... идва ми да го опаковам да ме го докопа тази гад!

Общи условия

Активация на акаунт