Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 706
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 405
Поклoните са били красиви едно време, когато жените са носили обемни рокли с обръчи. Сега изглеждат сякаш всеки момент ще паднат. Grinning
Според вас, в личния си живот дали се покланят? Хайде, на Елизабет II сигурно да.
Но примерно Зара кланя ли се на Кейт когато й отиде на следобеден чай и бисквитки?
Или София прикляка ли пред Летисия, когато са насаме? Smiling Imp

# 3 406
  • София
Не вярвам..но може да го правят на майтап 😂😂😂

# 3 407
Младата Кейт

А тази не знам дали не е монтаж?

# 3 408
Не смятам, че се кланят дори на баба в неофициална обстановка.
Не мисля, че поклоните са унизяващи, но показаните по-горе са невероятно грозно изпълнени и предизвикват смях и съжаление. Никоя не е гледала Гордост и Предразсъдъци, да види как се прави - леко и без да даваш вид, все едно си във фитнеса и правиш напади с 30 кг. тежест на раменете.

# 3 409
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Един любопитен факт. Норвежките Харалд и Соня за втори път посещават официално Великобритания. Правилото е, че само веднъж се прави официална визита в рамките на живота на съответния гост държавен глава, но за норвежките крал и кралица е направено изключение през 2005 заради 100-годишнината от ''освобождаването'' на Норвегия от Швеция.

Моля за малко пояснение Simple Smile Норвежкия крал и кралица ходят само по един път на официално посещение в друга страна, така ли?

# 3 410
Тоест, както аз го разбирам всеки крал може да посети друг само веднъж в живота си. С уточнението, че те не са истински държавни глави в Европа и имат единствено символни и протоколни функции. Само не мога да видя откъде произтича това правило, явно е много стар обичай.
За държавните глави с реалната власт (министър-председатели, президенти) не важи.

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 02:25 от Анонимен

# 3 411
  • Някъде там
Е Максима и Вилем колко пъти сме ги виждали при баба?
За тях не важи ли?Летисия също.

# 3 412
Ами може и аз да не съм разбрала.
Максима и Вилем скоро ходили ли са, откакто са крал и кралица?
Може да са били повече пъти преди това, когато той беше принц още.
Ето, Летисия се видя с Чарлс пролетта, но той още не е монарх.

# 3 413
  • Чужбина
Норвежките крал и кралица явно са много важни, та отиват да се поклонят втори на Баба.

Нищо че никой ги не знае кои са.

# 3 414
  • Някъде там
Да октомври бяха там,Вилем и Максима.Няколко посещения имат,като гледам по снимки.

# 3 415
  • София
Може би в движение поклоните не изглеждат точно така, правят ги за секунди. На мен не са ми смешни или унизителни - ако ще има монархии, поне да се спазват някакви правила Simple Smile
Това за един път посещение не разбрах, откъде е като инфо...странно ми се вижда.

# 3 416
Ако си спомняте, преди време една съфорумка оприличи двете братовчедки Беатрис и  Южени на злите сестри от Пепеляшка. Тогава ми се стори, че попадна точно в целта, моето усещане беше същото. Сега мнението ми все повече се променя. Всъщност са приветливи и сякаш по-земни от другите кралски особи! На мен ми стават все по-симпатични! За съжаление, не са надарени с красота, а може би и фотогеничност. И честно казано, не знам дали подбора на тоалети би компенсирал липсите. Но пък така имат шанса да променят малко облика на фамилията и фокуса върху външния вид Simple Smile

# 3 417
  • Чужбина
Според мен, тези поклони и реверанси са снимани точно в секундата, в които изглеждат смешно. Ако ги видим в движение, сигурно би изглеждало много по-удачно и адекватно.

# 3 418
Поклоните за мен са унизителни(както написах по- рано), единствено заради прекалената приведеност на повечето от показаните снимки.

# 3 419
През 2018г. е първото посещение на Максима и Вилем във Великобритания
http://epicenter.bg/article/Elizabet-II-raztseluva-kralya-i-kral … nimki-/166469/7/0

Общи условия

Активация на акаунт