🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 854
  • 947
  •   1
Отговори
# 390
  • София
А трябваше ли така да му повиква на главата точно в най-напечения момент?

# 391
  • Испания
В началото Силвена беше обвинявана в темата, че толерира Емо.

Не мисля, че толерират някого и че пречат на някого. Не е това идеята на предаването.

# 392
Много хубава серия беше днес.
Много ми харесват думите на Роу.
Честно, отначало не я харесвах. Но винаги е много пряма .
Емо беше много добър играч.
Кака Радка Шоу имаше късмет

# 393
  • Пловдив
Разплакаха ме. Емо ми беше много симпатичен, макар и да не беше за финал, най-приятен изглежда от участниците. Не случайно всички се разстроиха. И, да, Радка имаше късмет. Но и тя не е за полуфинал.

# 394
Емо си тръгна заслужено. Много пъти досега не се справяше добре, на той се провали и в тази, последната задача. Уж бил правил, уж знаеше, уж сладкар, а се издъни. Хаотичен, бързо губещ кураж и хъс. Не ми хареса и как се подхилкваше, когато критикуваха Радка. Вярно, че въпросът беше или той, или тя, и явно се надяваш тя да е по-зле от него, но някак не беше спортсменско и мъжко това поведение. А тя му помагаше дори!
Силвена наистина му крякаше над главата, но и му помогна много. Подбираше макароните, даваше кураж. Без нея май съвсем щеше да захвърли всичко, да седне и ревне до банката.
Лора ми омръзна с нейния кейк и всъщност провали отбора с десерта си. Интересно обаче никой не я упрекна, че не се отказва от имунитета си Wink
Цяло предаване се чудех какво не му е наред на това момиче и най-после се сетих. Ми тя е като замръзнала маска в лицето. Вярно, младичка е, с чиста и опъната кожа, но чак пък такава липса на каквато и да е мимика... Ако не беше само на 20+ години, бих казала, че си е нахакала ботокс в лицето преди предаването.

# 395
Радвам се, че Радка остана. Мисля, че се справи доста добре със задачата, чак се навих аз пак да ги пробвам тия макарони след един злополучен опит преди доста години. Изглежда ми като много целеустремена жена, която е свикнаха да стиска зъби и да се бори даже на инат да е. Да не се предава. Не я имам за особено интелигентна, фина и наясно с обятията на гурме кухнята, но пък е борбена и не се отказва.
Аз съм за Лора май, макар че от разни изпуснати спойлери в темата, явно друг ще е победителят. Надявам се да не е Красимира, която изключително ме дразни със самочувствието си, макар днес да и свалих шапка за 17-те познати екзотични продукта.
Изпуснах отборната битка, понеже късно се сетих, че мога да го гледам онлайн.

# 396
Мдаа, днес с екзотичните продукти беше много интересно, образователно и забавно Simple Smile
Рада с едната точка, а Емо горкият  с 0 Joy

# 397
И аз мисля, че Лора провали отбора си. Десертът й никак не изглеждаше вкусен, а имаше и такива мнения. Обреченият на елиминация Емо се справи по-добре.
За макароните, Емо беше обременен от мисълта, че не може да се справи с тях, а Радка беше много целеустремена. Нямах отявлен фаворит сред тях и щеше да ми е криво който и да си беше тръгнал.
Само на мен ли ми е странно, че мъжете плакаха? Нова мода ли е това?

# 398
  • Испания
Хайде да видим още кой ще напише чие име не е било в спойлер! Аман!

# 399
  • София
И кое му е странното мъжете да се разплачат? Аман от остарели стереотипи.

Радвам се за Радка, Емо е мил, но не се справяше много.

Шеф Роу е страхотна - както може да критикува, така може да мотивира адски много. И какво майчинско чувство имаше към Емо - окуражаваше го до последно.

Красимира и Николай са фаворити за финала. Лора е много полюсна нещо. Странно как същото това кексче бе определено от шеф Токев като страхотен десерт, готов за ресторант, а сега не се справи с него. И вярно все на кексчета я избива. Симпатична ми е, но много си вярва, че е голяма сладкарка (като Сианчето, която доста критикува).

# 400
# 401
  • Испания
"Трябва да съм красив за програмата" - шегува се шефът на шефовете в испанския формат.

# 402
  • Sunshine state
Емо хич не става, но пък и Радка на финал си е жива гавра. Аз не съм доловила Емо да е бил толериран от Роу за сметка на Радка. Отдавна трябваше да си е заминала. Няма начин с тия си "знания" да стигне до тук, абсурд. Да познаеш един продукт от 33.. Уау! Напълно вярвам на информацията от жената на Огнян. 🙄
Радка става за готвачка, но не е за пилуфинал на кулинарно предаване.
Жалкото е само, че си тръгнаха играчи, които имаха далеч по-голям потенциал от нея.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 02:31 от Pupitka

# 403
  • Ню Йорк
Десерта на Лора изглеждаше като сух кекс с нацвъкана сметана отгоре и мазньоча отстрани беше страшно  Shocked

# 404
  • Варна
Десерта на Лора изглеждаше като сух кекс с нацвъкана сметана отгоре и мазньоча отстрани беше страшно  Shocked

Тъй де, с него вчера си спечели пътуване до ДЮбай. 😁 И си провали отбора, ах, ах, как се надявам да отпадне по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт