🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 853
  • 947
  •   1
Отговори
# 405
А Вие ,които толкова критикувате толкова ли сте културни с тези негативни постове. Една тема трябва да създава позитивно усещане!?     Не се отняся за всички ,но за тези към които е насочено ще се разпознаят. "Примитивната" Радка ме кара да се усмихвам постоянно, но повярвайте Вие критикарите, не!

# 406
  • София
Ние критикарите не сме на полуфинал в национален ефир. Никой не е използвал вулгарни епитети към Радка. Дразни ни очевидното й, абсолютно нелепо държание в повечето случаи. Критики към Емо, че се подхилквал има, а държанието на Радето в склада е в рамките на нормалното - да го разклонцентрира, така ли? Не й е мястото там на жената. Вчера като видях колко по-подготвени от нея бяха в ресторанта, а тя на банките, ми стана ясно, че всичко и в този формат е за сеира. Беше ми любимият кулинарен формат, а тази година е едно огромно разочарование.

# 407
Ние критикарите не сме на полуфинал в национален ефир. Никой не е използвал вулгарни епитети към Радка. Дразни ни очевидното й, абсолютно нелепо държание в повечето случаи. Критики към Емо, че се подхилквал има, а държанието на Радето в склада е в рамките на нормалното - да го разклонцентрира, така ли? Не й е мястото там на жената. Вчера като видях колко по-подготвени от нея бяха в ресторанта, а тя на банките, ми стана ясно, че всичко и в този формат е за сеира. Беше ми любимият кулинарен формат, а тази година е едно огромно разочарование.
+1
Сигурно моите епитети към Радка са били обидни, но държанието й беше меко казано грубо. Никакъв женски финес, да не говорим за знания, необходими за финал на МШ...
Елементарен човек няма как да предизвика усмивка на лицето ми. Най-много от съжаление.
Последният епизод ми беше доста неприятен за гледане, но продължавам да гледам на инат!

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 08:57 от ~Wave~

# 408
  • Велико Търново
Не мога да си кривя душата и да кажа, че макароните на Радка изглеждаха по-зле от тези на Емо, напротив - като за първи път, имаха визията на направени от професионалист. Колкото и да ми бе симпатичен Емо, заслужено отпадна снощи.

# 409
Къде е креативността на Лора, казвате. Върти-суче, все кексове Stuck Out Tongue Closed Eyes Съжалявам, че не беше на пангара с макароните, мхм...Ако отиде на финал пак кекс ще видим.
Интересно другите участници и преписаха десерта на Емо.
За мен почти всички играят на сигурно и никакво рискуване. Стига им само да добутат до финала.

# 410
Като влязоха отпадналите готвачи си затвърдих мнението, че няма отявлен фаворит, а всички този сезон са със сравнително равни възможности. Това което показваха отпадналите не превъзхожда сегашните финалисти и обратно...
Радка си е колорит. Първична, но мисля с добро сърце. И думите ѝ, че си представя усмивката на децата си е клише, но ѝ вярвам - така е, дава ѝ сили да не се отказва. А от предния епизод се разбра, че сестра ѝ я е записала. Какво по-хубаво от това роднините ти да вярват в теб.
Емо я обвини, че му повлияла с негативна енергия.Wink Но реално се паникьоса и загуби в идеите си. За кремовете му подсказаха, че пак сметана щеше да разбива.
А това бутане за сьомгата и почти всички предишни "мъжки борби" не знам защо са в правилата изобщо.

Кекса на Лора с който спечели Дюбай беше издълбан и пълен с крем, отстрани също имаше крем. Сега изглеждаше сух блат с малинка за разкош.

# 411
  • Mediterraneo
Много кухо- същия кекс като от предния епизод, къде й е креативността на Лора?! Радка се справи чудесно с макароните, изглеждаха страхотно!

# 412
Обаче когато питат отпадналите кой според тях заслужава да спечели, почти никой не посочва Лора или Радка. Повечето посочих доктора.

# 413
Много ме дразнят като започнат да си оправдават като незнаещи ученици пред учителката. Единият се оплаква от негативна енергия, другият точно си мислел нещо, ама не го доизмислил, а Добрин е царят на "Да, да, аз знаех, че може да стане така, ама го направих иначе, ама да, да, напълно разбирам, всичко е ясно". Напомня ми на нахаканите деца в училище, на които задаваш въпрос, те смотолевят две думи и когато учителят обясни правилният отговор, те кимат и вмъкват по някое междуметие все едно всичко са зи знаели, но не са отговорили само за да дадат възможност на изпитващия да го обясни. И в училище не ги харесвах, и тука не ги харесвам.
Отивам да гледам отборната битка, че доста я коментирате.

# 414
От два месеца чакам всяка елиминация с надеждата Радка да си ходи. Не е за тук. Как пък все успява някой да е по-зле от нея. Напряга ме с грубото си поведение. Колкото и добре да овкусява (според шефовете), на нея ѝ липсват основни кулинарни знания, голяма част от техниките са ѝ непознати, тя повечето продукти не знае как се приготвят, даже как се казват. Как този човек стигна до полуфинал?

Не вярвам късмет да е. Радвам се, че с борбеност и хъс е постигнала в живота към каквото се е стремяла, обича си семейството, но не е за шеф. Сега остава и нейното име да е в спойлера и ще приема, че победители не се избират по заслуги, а по съвсем странични причини.

# 415
Продукти и техники се научават и без кулинарни умения, достатъчно е да има достъп (географски и финансов) до тях или заведенията, където се използват и прилагат  Wink

# 416
  • София
От два месеца чакам всяка елиминация с надеждата Радка да си ходи. Не е за тук. Как пък все успява някой да е по-зле от нея. Напряга ме с грубото си поведение. Колкото и добре да овкусява (според шефовете), на нея ѝ липсват основни кулинарни знания, голяма част от техниките са ѝ непознати, тя повечето продукти не знае как се приготвят, даже как се казват. Как този човек стигна до полуфинал?

Не вярвам късмет да е. Радвам се, че с борбеност и хъс е постигнала в живота към каквото се е стремяла, обича си семейството, но не е за шеф. Сега остава и нейното име да е в спойлера и ще приема, че победители не се избират по заслуги, а по съвсем странични причини.

То това важи с пълна сила и за Емо, който и вчера и предишната седмица мися, не успя да познае продукти.

Радка изглежда, т.е. говори простовато, но поназнайва доста, според мен, има много добри презентации, има идеи. За мен тя е колоритен образ, забавна е, докато една Лора например ми е доста скучна. Дори доктора ми е забавен като почне да се нерви Simple Smile

# 417
  • София-Младост
Докторът ако така псува и като лекар...

# 418
Важи за всеки донякъде, но другите имат някаква област, в която имат повече знания. Емо никак не се справи вчера, съгласна съм. Той обаче има неговата си развита област - диетичното хранене, продукти и техники за такова. Не че Мастършеф е предаване за диети, но и това е област в кулинарията и уважавам знаещите. Радка може пръжки с лук да прави и да ги нареди като слънчоглед. В това сигурно е добра. Реакциите ѝ при всеки различен  продукт са точно като на дете в сладкарница - с желание да ги опита, с лиги в устата и по детски с възхищение. В понеделник ли беше или миналата седмица, хукна да се мята на октопода, не че някога го е правила. Краси тогава я усмири. Такива ситуации има всяка седмица.

Ставам ли за хейтър? Simple Smile

# 419
  • София
Докторът ако така псува и като лекар...

А, те щото лекарите не псуват хич  Laughing

Да  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт