🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 826
  • 947
  •   1
Отговори
# 510
Източникът ми е "сигурен", да. И "жълтини" не съм разпространила никъде. А кой се е представял за съпруга на участник, нямам идея.

# 511
Здравейте мами Simple Smile Може ли някой да ми пише на лично каква информация има за финалиста. Интересно ми е дали това, което си мисля е вярно Simple Smile Иначе аз познавам Лора, работили сме преди години заедно в Златни пясъци. Симпатяга е, но още тогава си беше надута. Малко самочувствието й е в повече. В профила си във Фейсбук поства 1% рецепти(десерти) и 99% снимки, на които позира. Иначе в блога й има много готини снимки, много добре са направени, харесват ми, но рецептите й са общо 5-6. Аз също съм любител готвач и имам блог от скоро за здравословното хранене. Мислих си, че по някакъв начин Лора би ми дала съвети, но след като й пратих покана да хареса страницата ми, тя си написа пост във Фейсбук, че много почнали да я копират хората... Simple Smile Мислих да я подкрепям, като човек, който познавам, но нещо не ми хареса поведението й. Струва ми се, че се представя за миличка, а след това си показва истинското лице. Харесват ми Радка и Краси. Но тази година голямо бутане на определени участници...

# 512
  • София-Младост
Току що се разминах с доктора...височък е.

# 513
О, да! То си личи, че е дългуч хахах

# 514
  • Sunshine state
Той стърчи над останалите доста. До него сигурно ще съм лато джудже с моите 156см. 😃

# 515
И на мен ми се струва като оправдание пред организаторите. Доколкото знам съпругата на Огнян е рускиня, а постът е написан на прекрасен български.. Само казвам.
  С най-големи уважения към всички тук, но мисля, че определени хора следва да престанат с инсинуациите и внушенията по мой адрес. Не отричам, че сигурно говоря с акцент защото съм родена в Русия. Относно моят писмен български език  с риск да разочаровам някого искам да кажа, че съм българска гражданка и доста отдавна съм положила изпит за езикова грамотност в  ИЧС - С1 и винаги се старая да пиша грамотно на втория си майчин език.

# 516
  • София
Няма нужда от толкова обяснения, Людмила - нито за предаването, нито за българския. Аман от конспирации, честно. Толкова ли не може да се гледа едно предаване ей така, за удоволствието, а все трябва да се търси под вола теле, спойлери за победителя и какви ли не интриги.

Наденцето, утре вечер ще провериш това, което си мислиш, дали е вярно, предполагам не е фатално, нали? Или просто беше важно да очерниш някой само защото не ти е харесала страницата и защото поддържа блога си, както на нея й харесва.

# 517
  • Sunshine state
Людмила, вие влязохте в обяснителен режим без никой да ви е нападал. Не рязбирам защо, то си е виша работа. Съжалявам, ако са ви направили проблем за изнесената информация, но това е свободен форум и можем да си коментираме на воля, ние декларации не сме подписвали, нито пък сме очерняли съпруга ви.

# 518
Аз никой не черня. Нещо против мен ли имате? Нали тук всички си казваме мненията. Аз прочетох доста по-резки коментари, просто си казах моето мнение, за това мисля. Не е ли за това и темата, и форума- Да си говорим нормално, да се питаме неща, всеки да си каже мнението, без да го налага, разбира се! Всеки си има хора, на които симпатизира във формата и на които не. Аз си казах моето мнение и моите виждания. Някои хора вече ми отговориха на въпроса, съвсем учтиво. Благодаря им! Simple Smile

# 519
  • Испания
Хелоооооооооооооооооооу!

MasterChef България

⭐Chef Андре Токев е известен с енциклопедичните си знания за всичко в кухнята и като откривател на ресторанти и нови концепции. Готвенето за него е удоволствие, постигнато чрез перфекционизъм и здрава дисциплина.

⭐Правилата на Chef Петър Михалчев в кухнята са прости – дисциплина и хигиена, после всичко се нарежда. И никой да не му пипа ножовете - за него те са свещени!

⭐Chef Силвена Роу е известна на световната кулинарна сцена като „кралицата на вкусното и здравословно хранене“.

🔥 Гледай полуфинал в MasterChef България тази вечер от 21:00 по bTV 🔥

# 520
  • Mediterraneo
А, тя темата била за МШ, в един момент помислих, че става въпрос за някакъв индийски сериал, или поне турски.
Чак пък толкова навътре да се вземат нещата, не го разбирам аз. Предаване като предаване, а пък каква фенска маса.

Пп Редактирам, че никой не е писал след мен. Скучен и предвидим епизод. Радка на финал, жива да не бях! Роу съвсем прозрачно я тикаше през целия сезон. Не харесвах Добри, но е на километри пред Радка отвсякъде. Красимира- също.

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 22:24 от Тарталета

# 521
  • София
Ее, не съм доволна от топ 3 🙄🙄

# 522
Замислих се какво щеше да е ако Роу беше в един сезон с Божана  Stuck Out Tongue Closed Eyes Satisfied

# 523
  • Пловдив
Е това е, още като чух коментарите на шефовете - Радка и Лора и това е, Радка и Лора си бяха. Красимира беше плакала, като коментираше още в началото и си беше ясно, че си отива. Е, пътя на победителя е изчистен. Слаб финал ще е. Иначе, днес всички бяха много добре на първите 2 готвения.

# 524
От тримата най-искрено се радва Радка.

Общи условия

Активация на акаунт