🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 829
  • 947
  •   1
Отговори
# 495
За какъв спойлер покрай напускането на Огнян говорите в последните няколко страници? Може ли някой да ми разясни....

Скрит текст:
Беше нещо от сорта, че се разочаровал в процеса на предаването как се отразява готвенето на някои участници и решил да напуска, та специално е организирано излизането му, а не е отпаднал от неумение.

# 496
  • София
За какъв спойлер покрай напускането на Огнян говорите в последните няколко страници? Може ли някой да ми разясни....

Скрит текст:
Беше нещо от сорта, че се разочаровал в процеса на предаването как се отразява готвенето на някои участници и решил да напуска, та специално е организирано излизането му, а не е отпаднал от неумение.

По повод отпадането на Огнян, още тогава, в деня на елиминации много силно впечатление ми направи, че попитаха капитана  на изгубиля отбор( май Николай беше), кой би спасил от елиминация и той посочи Огнян. След това шеф Токев каза, че няма да има спасени от елиминационния кръг. Беше ясно, ще го готвят за изгонване.

# 497
Днес пак десертче... Ясноооо Simple Smile

# 498
Здравейте, казвам се Людмила и съм жената на Огнян от Masterchef 5 сезон.
Пиша този пост не с цел да се оправдавам или извинявам пред някого защото няма за какво. Научих от моя приятелка, че името ми е замесено в публикация на страницата на БГ мама разпространяваща тезата, че съм източник на спойлера за Masterchef 5 сезон.
1.   Искам да кажа, че единственото място където съм коментирала предаването е официалната страница на Masterchef 5 във Фейсбук. Всичките си постове, в които съм коментирала предаването и участниците, съм писала са от официалния си профил и могат да бъдат прочетени от всеки.
2.   Участвала съм в снимките както на кастингите така и във финала на шоуто. Поради тази причина съм подписала декларации за конфиденциалност. 
3.   Явно някой добре запознат с кухнята на предаването, е бил дълбоко засегнат от мой коментар, с който явно много съм засегнала егото му. Освен озлобление за мен не съществува друга причина и мотивация този човек да реши да замеси името ми в този спойлер на форума на БГ мама за Masterchef 5
4.   Искам да подчертая, че нито аз нито мъжът ми сме хора, които създаваме интриги или си позволяваме да говорим зад гърба на някого, а още повече след като снимките на предаването са отдавна са приключили и всичко отдавна е ясно,  постфактум да се занимаваме със създаването на спойлери тук или там по форумите, а още повече аз сама да  компроментирам  тайната на самоличността си!!! подписвайки се като жена на участник изхождайки от факта, че само Огнян от мъжете в този сезон, е участник с официален граждански брак .
5.   Може Огнян да не е бил симпатичен за мнозина и това наистина е лично право на тези  хора дали да го харесват или не. Но мисля, че няма как да се отрече факта, че в нито един епизод на предаването Огнян нито един път не си позволи да коментира негативно или  със сарказъм  качествата на някой друг от участниците в предаването. Мисля, че за мнозина от Вас на този форум, вече е ясно кои участници в този сезон са с прекалено самочувствие и его и кой от тях постоянно си позволява да коментира със саркастично самодоволство и негативизъм готвенето и качествата на останалите участници. След като видим и финала със сигурно ще разберем, кой може да се чувства най-силно обиден.
6.   Човека, който е написал този спойлер явно ми е бил ужасно ядосан  на вярно и единствено за мой коментар във Фейсбук за да реши йезуитското му мозъче да сътвори този спойлер от името ми, акцентирайки уж върху безспорния факт , че Огнян  е бил обиден и е напуснал сам шоуто и аз като негова силно “ядосана” и “безмозъчна” съпруга започнах от свое име да плюя шоуто и участниците и да обяснявам защо мъжът ми е решил да напусне сам шоуто.
Още веднъж искам да повторя, че няма  за какво да се оправдавам поради гузна съвест или защото ме е страх от нещо. Просто реших да изложа реалните факти поне за мен относно този спойлер. Бих била много благодарна ако имате време и желание и решите да ми помогнете в разплитането на казуса с Ваши предположения.
С уважение към всички участници във форума Людмила.

# 499
И аз имах резерви за Роу, ама сега ..... страхотна е Wink  Най-доброто което се е случвало в МШ! Дано и следващият сезон я гледаме! Не мога да я описвам... неземна е! И това от устата (клавиатурата) на една неготвеща "домакиня"  Wink

Аз пък в началото много я харесах, донесе някак свежест в предаването. С течение на епизодите установих, че има доста субективизъм в нейното оценяване, което не знам откъде идва - дали от нейните симпатии към определени участници или от предварителни уговорки. След като изтече инфо за финала, залагам на уговорките, с което много ми олекна изобщо формата. Както се казва - да са живи и здрави Smiley

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 14:51 от Блю

# 500
  • София
Здравейте, казвам се Людмила и съм жената на Огнян от Masterchef 5 сезон.
...
С уважение към всички участници във форума Людмила.
Пост достоен за уважение!

# 501
  • Sunshine state
Някой се представя за вас, пишейки на хората на лични съобщения,но никого не е наричал безмозъчен. И като цяло човекът се изказа с големи симпатии за Огнян. Другото, което прави впечатление, че българският на човекът не е перфектен. Не знам това дали дава някои отговори.

# 502
Людмила, без да мога да изразя мнение по отношение на ситуацията, понеже не съм се информирала за спойлери, искам да отбележа, че съм впечатлена от разумното и уморено включване. Форумът помни много по-гневни и груби словоизлияния.
Аз доколкото си спомням май имаше спасен на елиминацията, а въпросът към капитана кого би спасил бе директно след отборната битка.

# 503
Т.е. ако спойлера за Огнян не е верен, то има вероятност и за финалиста да не е? Или не съм разбрала правилно.

# 504
За финалиста е верен. Аз не съм много запозната с този спойлер и със замесването на жената на Огнян, от друг сигурен източник знам кой е победител.

# 505
  • софия
Е то на всички ни е ясно , че Лора е победител, те си я бутат от ден първи

# 506
  • Sunshine state
Победителят е същият, на мен ми го казаха 2-ма други човека, а този, който се представя за Людмила, беше 3-тият. Спряга се едно и също име от всеки.

# 507
  • Испания
Людмила, поздравления за поста Ви.

Всеки сезон се чудя на желанието на "информирани" от "сигурен източник" потребители да публикуват в темата много "достоверни" факти от формата. Като знаят нещо, да си го държат за себе си. Ама не! Друго си е да се почувстваш "значим", разпространявайки жълтини.

Очаквам с нетърпение последните два епизода.

# 508
Е, винаги е имало хора, готови да споделят предварителна информация, вярна или не, както и такива, които искат да я разберат Simple Smile
Аз пък нито съм се интересувала кой е победителят, нито съм видяла въпросния спойлер, и честно казано малко не разбирам смисъла от големия пост-обяснение. Оправдание пред организаторите ли?

# 509
  • Sunshine state
И на мен ми се струва като оправдание пред организаторите. Доколкото знам съпругата на Огнян е рускиня, а постът е написан на прекрасен български.. Само казвам.

Общи условия

Активация на акаунт