🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 821
  • 947
  •   1
Отговори
# 540
Esstela, това е и моето мнение, както и на много други. Хубаво е да има млади и амбициозни хора, като Лора и Доктора, но защо пак тяябва да има такова лицемерие, толкова винарнати носове и грозно държание. Защо всеки просто не се забавлява и да показва умения... Да не говорим за постоянното бутане от журито на някои... За мен Краси беше талантлива и сякаш успя да се самоконтролира. Радка е забавен участник, приятен за гледане. От това имаме нужда. Сияна също беше приятна за гледане, Емо също беше добричък. Но защо тази година финалът не е на живо... Хм.. 😊😊

# 541
  • София
Финалът винаги е бил на запис.

# 542
  • Sunshine state
Аз май гледам друго предаване, но последното, което видях у Радка е искреност и добронамереност. От началото на сезона все гледа да клъвне някой. Още помня как с ината си прецака жените на битката с бургерите.
И аз съм на същото мнение, не виждам добронамереност в нея, а наглост и завист. Но всеки вижда явно различни неща. Жалко за Краси, харесваше ми! На финала съм за Николай или Лора като клоня към Николай. ❤

# 543
Явно се бъркам за финала с друго предаване.

# 544
# 545
  • Испания
Добре, че поканиха Силвена, та да видим, че Пепе /както му казва тя/ и Токев могат да се усмихват и забавляват.

Мечтая за същия състав догодина.

Закуските:

Чиниите на Лора и Николай, за мен, са . Тези на Радка ми изглеждат апетитни.

Радвам се за Радка. Никога не ме е дразнила.

# 546
  • Sunshine state
И какви са тия закуски със сьомга?! Риба за закуска, бррр. Гадост! На Радка закуската никак не ме впечатли и журито също като гледам, а как ги прекъсваше, докато я критикуваха.. 🙄
Закуската на Краси ми допадна най-много, на Николай също ми се видя най-подгодяща. Яд ме е за Добрин и Краси.. 😟

# 547
  • Испания
Обичам сьомга за закуска. Какво лошо има?

# 548
  • Sunshine state
На мен ми е тежка, не мога да си представя риба за закуска. Никой не съм виждала тук да яде ч риба за закуска, нито пък в Б-я. Станно ми е.

# 549
  • Ню Йорк
Според мен незаслужено я избутаха. Някакъв безформен и сплескан шоколадов пудинг с малко портокалово сосче и солен карамел... много слабо.

Те голямо бутане я бутат  Sick

# 550
  • София
Яд ме е за Краси и Добрин. И двамата заслужаваха да са на финал. Особено Красимира, която според мен показа най-големи умения в кухнята.
Трудно ми е да си избера фаворит от тримата финалисти. Не харесвам нито Лора, нито доктора. Радка ме забавляваше, но определено не очаквах да стигне до финал. Може би предпочитам тя да спечели, като доказателство, че етноса няма значение и ако човек се труди и се бори може да успее.

# 551
Вчера Лора много се изложи. Може да е било перфектно сготвено и вкусно, но презентацията и заслужаваше далеч по-остро мъмрене от вялото "тази не ти беше от най-добрите". Не просто, че не беше, ами си беше бая грозна.
Макар да ми е фаворит по принцип, не ми хареса. Но се радвам, че Красимира и Добрин си заминаха, те съвсем ми бяха антипатични.
На полу-финал така или иначе очаквах нещо по-интересни от патешко магре и парче месо.

# 552
Аз пък съжалявам много за Добрин и Красимира. Обаче поне от това което видяхме, допуснаха и двамата грешки...
Радка не знам как я пуснаха на финал с киноаТО дето прави за пореден път, че и изглеждаше като преработена и изплюта храна, авокадото си беше загубило цвета... И с това кремче с тежко загорелите целувки как я пуснаха?! Такова десертче може всяка средностатистическа домакиня да спретне!
Лора през цялото време изглеждаше все едно знае, че ще е на финал.
Добрин много ми хареса как се държа при отпадането си, мъжкарче се оказа...
На финала съм за Николай...

# 553
  • Mediterraneo
Закуската на Радка беше ужасна. На визия говоря, догади ми се буквално. Никога не бих хапнала нещо, изглеждащо така. За бучнатия гербер пък съвсем нямам думи. Не ми се е случвало да преглъщам при вида на чиниите на Радка. Т.е. преглъщам, но с обратен ефект.

# 554
Интересно протече този епизод. Докато приготвяха закуската и обяда всичко беше наред. Всички представиха интересни предложения, красиви и креативни ястия, надявам се и вкусни, поне по думите на журито и по вида на чиниите така изглеждаше. И журито едно такова добронамерено, усмихнато, за всеки намери добра дума. И изведнъж какво стана. Дойде време за третото готвене и смениха физиономиите. "Ще ви чакаме в ресторанта!", с един такъв тон и едно такова изражение, сякаш още преди да видят и опитат ястията вече са ги отписали. И почна голямото падение. Оценяващите намусени, с каменни лица, мрънкащи, критични, предложенията едни никакви, вкуса май и той. Някак странно ми се стори всичко. Сякаш гледах два различни епизода съчетани в един.
Нямам фаворит за финала. Всъщност този сезон започна добре, но с напредването на предаването нещата не се развиха така, както очаквах и ... работата отиде на провал. Макар в началото да си мислех, че този сезон е един от най-добрите и добронамерени такива, впоследствие се оказа безинтересна и скучна боза. Силвена беше глътка свеж въздух, разчупването на другите двама също, но дотам.

Общи условия

Активация на акаунт