🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 828
  • 947
  •   1
Отговори
# 525
  • sf
Тройката ми харесва горе-долу. Лора ме дразни, Николай ми е безразличен, Радка ми е сладка.
Може ли и на мен спойлера?

# 526
И аз вече искам спойлера, ако може.

# 527
  • София
Разочарована съм. Но не ми е за първи път този сезон. Ще ми мине. Все още се надявам на чудо за финала. От тримата съм за Доктора.

# 528
Много добър епизод. Заслужено и тримата са на финал. Радка явно наистина готви много, много добре. Най ми харесаха нейните ястия, на доктора също.Най искрената радост беше на Радка
Който и от тримата да спечели ще е добре.

# 529
Аз съм за Радка още от самото начало.
Лара също е голям професионалист. Но определено пред вкусовете на Радка... е трудно човек да не я избере.

# 530
Ами гледайки чиниите на Радка направо преглъщах през цялото време.

# 531
ПуФкавата Радка май наистина готви вкусно.... И май ще ги изяде с парцалите "шефовете -Лора и Николай' Wink Аз съм за доктора Wink

# 532
Ох толкова много комемтари, надявах се да сте коментирали чиниите от последното предаване, че не успях да го гледам... Пък то... Драми няк'ви

# 533
  • Варна
Наденце, аз без да съм работила с Лора имам същото мнение за нея, чиста лицемерка. Само се загледай, колко пъти си сменя физиономията, според това, дали я хвалят или критикуват и като почне да се клати от гушата, оф, нямам търпение да се разкара. Тази е сладкарка, ама друг път.
Докторът прибра уреди за 3500 ,достатъчно.
Искам Радка да спечели, освен, че е достойна за хоби шеф, е и една искрена жена и добра готвачка.

# 534
Значи правилно ли разбрах - Лора грабна награда пътуване до дЮбай и е финалист, докторът грабнал уреди за н'ам колко лева и е финалист... Само милата Радка още никакъв приз не е взела. Ми хайде завалийката, тя е на ред Simple Smile шегувам се, ама айде честито на печелившите Simple Smile

# 535
  • София
Аз май гледам друго предаване, но последното, което видях у Радка е искреност и добронамереност. От началото на сезона все гледа да клъвне някой. Още помня как с ината си прецака жените на битката с бургерите.

# 536
  • инфантилно и разглезено хлапе
Този мастър шеф е някаква пародия.
Десертът на Лора, с който я пратиха на финал:flushed:

# 537
  • Варна
Аз май гледам друго предаване, но последното, което видях у Радка е искреност и добронамереност. От началото на сезона все гледа да клъвне някой. Още помня как с ината си прецака жените на битката с бургерите.
А буля Краса? Айде, моля ви се.

# 538
  • Варна
Този мастър шеф е някаква пародия.
Десертът на Лора, с който я пратиха на финал:flushed:

То всичко е такова.... не става за шеф Лора.

# 539
  • инфантилно и разглезено хлапе
Според мен незаслужено я избутаха. Някакъв безформен и сплескан шоколадов пудинг с малко портокалово сосче и солен карамел... много слабо.

Общи условия

Активация на акаунт