🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 832
  • 947
  •   1
Отговори
# 480
Тц, Радка е смешна, забавна, има самоирония. Простодушна е, но е добрячка.
Пернишката буля не ляга по гръб, само дъвчи джуки и вири рога. Аз не съм чула да насърчи някого или да си признае грешка досега.

# 481
Аз определено съм за Николай Доктора!

# 482
  • София
Коя е "пернишката буля"?🙄

# 483
  • софия
Никой от останалите не заслужава истински наградата - Лора и Радка ги бутат до безумие, другите са неприятни. Докторчето е твърде пренавито. Добрин си е противен тип. Красимира все на 'мама , тати, кака , леля, стринка' нещата готви....
Лора ми е хем лигава, хем грубовата и това очевадно дърпане от жърито я прави непоносима.
Тъп им е сценарият тази година.
Единственото , което ми харесва през сезона е журито - имат много яка химия и постоянно пускат майтапи. /мастърклас е винаги интересен за гледане/

# 484
  • Испания
Коя е "пернишката буля"?🙄

https://masterchef.btv.bg/article/uchastnitsi/krasimira.html

Тц, Радка е смешна, забавна, има самоирония. Простодушна е, но е добрячка.
Пернишката буля не ляга по гръб, само дъвчи джуки и вири рога. Аз не съм чула да насърчи някого или да си признае грешка досега.

Абсолютно подкрепям.

# 485
  • София
Не съм разбрала, че Красимира е от Перник. Нея я смятам за фаворит - знае и умее много неща. Но като цяло тази година липсват ярки таланти. Гледам заради готвенето и шефовете основно.

Предричам финал между Краси и доктора (не са ми казвали на уше уж победителя).

# 486
  • Sunshine state
На мен Краси ми е симпатична, както и Добрин, но и аз като catty_m  предпочитам финал между нея и доктора. 👌🏻
Според мен те са надминали нивото на домашно готвене, което демонстрира Радка.

# 487
  • София
Бях писала след излъчването на първите епизоди, че мой близък е получил покана за приятелство от Радка във ФБ. Нямат общи приятели, нито някакви причини да се засекат из ФБ пространството.
С него правихме догадки, че тя събира фенове по някаква причина и че може би ще достигне финал (?!?) - нещо, което към онзи момент изглеждаше направо невъзможно. Обаче към днешна дата.... звучи като да си е точно така.

# 488
  • Испания
Хората толкова харесват Силвена, че не само я рисуват, но и посвещават стихове. Ето едно, което е в акростих /наивно по детски, бих казала, но мило/:

Преди два дни Силвена написа такива мили думи под моя публикация, че ме просълзи.

Дори само заради нея си заслужаваше да гледам този сезон.

# 489
  • Майничка
Това "Антика си в готвенето пред света!" хич не ми звучи позитивно... Mr. Green
Сигурно е писано от някоя дама на възраст - приятелка на майка й или баща й.

# 490
  • Испания

Разбира се. Сигурно и тя си го е поръчала, а защо и да не си го е написала.

# 491
  • Майничка
Скрит текст:

Разбира се. Сигурно и тя си го е поръчала, а защо и да не си го е написала.
Ами почеркът съвсем не е детски, акростихът изобщо не е на мода сред младежите (много от тях изобщо не знаят какво е), а баща й, лека му пръст, колкото и забележителен човек да беше, далеч не беше чак толкова известен извън родния й (ни) град.

П.П. Смайли, не отричам, че е мило, но аз бих използвала по-скоро "инфантилно". Peace

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 23:18 от gargamela

# 492
  • Испания

Ами почеркът съвсем не е детски, акростихът изобщо не е на мода сред младежите (много от тях изобщо не знаят какво е), а баща й, лека му пръст, колкото и забележителен човек да беше, далеч не беше чак толкова известен извън родния й (ни) град.

Пояснявам, защото явно не се разбират някои изрази. "Наивно по детски" не означава, че е написано от дете. А това за известността на баща ѝ, изобщо няма да го коментирам.

Толкова по въпроса от мен. Който разбрал, разбрал.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 23:25 от 🍀Smileys®

# 493
И аз имах резерви за Роу, ама сега ..... страхотна е Wink  Най-доброто което се е случвало в МШ! Дано и следващият сезон я гледаме! Не мога да я описвам... неземна е! И това от устата (клавиатурата) на една неготвеща "домакиня"  Wink

# 494
  • Испания
Тази вечер в "MasterChef" трима участници ще полетят към мечтата си

А останалите ще паднат от високо

https://masterchef.btv.bg/video/extra-video/tazi-vecher-v-master … -mechtata-si.html

Общи условия

Активация на акаунт