🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 775
  • 947
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добре де на кой от тримата ви хареса най много предястие то.
Между другото съм за доктора, ама нещо не ми хареса как се представи до тук.
За мен неговото предястие беше с най-висока, иновативна и рискова заявка и заслужаваше да се оцени

# 616
Ястието на Радка изглежда превъзходно!

# 617
Браво на Радка. Само това мога да кажа. Нека победи. Браво. Пък кой каквото ще да казва.

# 618
Така си е постлалаРадка, за това не викат за нея.
Мда, ама някои хора още малко и комисията по дискриминацията в Брюксел ще сезират, само и само да я докарат до победа. Пфф..
Аз ще гледам по-подробно като се прибера.

Няма какво да гледаш Simple Smile Чинията на Радка има Умопомрачаващ драматизъм, дадоха й и Мишлен звезда Wink

# 619
  • Варна
Радка уби рибата! 🤣
Разкош! Николай как стиска челюстта си докато слушаше хвалебствията за Радка, Лора помръкна.
Бих искала да опитам ястията на Радка и Николай!

# 620
Малеее, Радка ги уби 😮
Не вярвах, че я бива толкова.

# 621
Тая Радка или някой ѝ е казал какво да направи или е ходила успоредно с представянето на уроци .  Не беше толкова креативна през сезона

# 622
  • Испания
Лора

Радка

Николай

"Нищо не е свършило, докато не свърши". /Михалчев/

# 623
Радка ме изненадва с всяко ястие. Честно, не очаквах. Но никой не може да ме убеди, че това са техни авторски менюта, и че не са работили с професионалисти. Разликите в готвенето им на финала и преди, са огромни.

# 624
  • София
Лора се представя най-слабо на финала. А Радка как изведнъж така задобря? Затвърждавам си теорията, че има помощ при нея зад камерите. И все пак смятам, че много отдавна трябваше да е отпаднала.

# 625
Тая Радка или някой ѝ е казал какво да направи или е ходила успоредно с представянето на уроци .  Не беше толкова креативна през сезона
То дори и да и казал някой, все пак трябва и да го приготви. Аз и на лист пред мен да стой написано никога няма да направя такива чинии.

# 626
Лора съвсем ме изгуби с тази грис-халва. На Николай са му много интересни идеите, обаче не съм сигурна колко ще ми харесват, ако ги опитам. Радка отново ме спечели с шоколадовия вулкан.

# 627
Лора е най зле.

# 628
Тези ястия са толкова пъти упражнявани, че и със затворени очи ще ги направят.

# 629
Нищо не е свършило, докато не свърши! - Михалчев в стил "ранен Божинов"

Общи условия

Активация на акаунт