Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 71 381
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Варна
Моят мъж се прибра до вкъщи по работа и хем да види как я кара девойката.
Писаха ми от хепи, т. е. може да мине за празнуване на 1 юни, предварително Grinning
Честито на завършилите градинка и училище деца! Hug

# 1 336
Стейси, вие на морското място ли сте вече?

И тук е порой, но пине успяхме да седнем в заведенкето првди да се излее. Имахме нуждичка от сбирка на кляфки, че голям зор напоследък при всички.

Купих си нов телефон скоростно. Дано оцелее повече от стария. Той пак бая изкара де, цели 2 години 😁

# 1 337
  • Варна
Але, да, на другото морско място сме. Едната от трите котки е с нас в квартирата. Чакаме девойката да завърши след месец и тя идва.
Честит нов телефон!

# 1 338
  • на Мелмак
Айде, Али - честито!
Да не се чупи извъобще! Grinning

Малкия е на лагер другата седмица, за първи път! Той е много развълнуван! Аз малко спечена Grinning Трябва да му вземем шапка за плуване и джапанки, че неговите са в Банско, там ходят по-често на басейн, отколкото тук тази година.Мисля в Декатлон да отида, май там не са лоши. Забравила бях за бележка от ЛЛ за лагера, та и това отметнах днес.
Забравих да взема хартия за принтера. Трябваше ми, ама като съм голяма бяла птица, туй то! Grinning
Пак се опитваме да си купим гараж в квартала, засега неуспешно. Много се строи наоколо, но общо взето трябва да си купя апартамент, за да ми го дадат с гараж.

Стейси, радвам се да те 'видя' Grinning

# 1 339
  • София
Ети на Арена препоръчвам плувните шапки.

# 1 340
  • Canada
Фонсе, за тортата имам ли повод? Да ви е сладка!

Благодаря, Мари  Flutter Поводът е, че е петък  Mr. Green Сега, ти не си представяй торта като тези на Янчето  Crazy Мини еклери, крема за тирамису, черен шоколад и боровинки забърках. Детето я одобри, аз още не съм я пробвала  bowuu

Але, честит, какъв взе?   

Наработих се, отметнах лек шопинг и мога да се отдам на петъчни радости  Mr. Green

# 1 341
  • на Мелмак
Мид, имаме на Арена, Спиидо, Зогс, но в София са розови или лилави, Т. Е на сестра му Joy
Благодаря ти!

Фонс, амиииии да ви /ти е сладко и приятна почивка!

Ленди кЪде е?

А Шугъритка?

Драснете една буква бре хора!

# 1 342
  • София
От Д взехме на Пали бяла с черно,погледнете може да има.

# 1 343
  • на Мелмак
Мерси, Мид! Grinning

# 1 344
  • Euskal Herria
Уф, изгорях днес. Такава жега, кучето накрая вече едва вървеше. Въобще не се възпротиви, че приключваме разходката. Има още време, докато се скрие слънцето. И за утре щели да са по-високи температурите. Та не знам дали ще ходим някъде, или ще свършим неотложното и ще се скрием вкъщи.
Има фестивал на черешата, регата и улично цирково изкуство. Simple Smile Но най-вероятно ще ги пропуснем.
Честито на завършилите дечица! И на техните родители! Simple Smile

# 1 345
Фонс, същия като стария 😁 Аз съм си фен на Самсунг. Една година по-нова версия е само.
Зарязах си саморъчно картата и сега настройване.
Обаче не мога да си вляза в банкирането... Драма 😁

# 1 346
  • Варна
Але, за банкирането-аз успях след като влязох през компютър и си прибавих като мое устройство и телефона.

# 1 347
Фонсе, за тортата имам ли повод? Да ви е сладка!
Благодаря, Мари  Flutter Поводът е, че е петък  :mrgreen:n:
О, признавам те! И аз много се радвам на петъците, защото са последните учебни дни от седмицата. Твоята радост сигурна е друга, но пак в тази връзка. Да ви е сладка!

Али, честит телефон! Да ти служи вярно дълго време.
Стейси, има ли вече почиващи?

# 1 348
  • Варна
Марѝ, има. Но още сезонът не е потеглил.
Имаме предимно поляци, англичани, германци. Българи също. След около две седмици вече работата се засилва.
Тези дни е вече топло и хората са на плаж.
Дано не ни застигне прогнозата за времето, че дочух за влошаване и дъжд!

# 1 349
Добър вечер,

Ети, тук съм 🤗 цял ден хвърчахме по задачи, но не успяхме да свършим плануваното. Ще продължим и утре.

Алечка, честит телефон! Дано не се разваля.

Мари, честит отличник!

Мид, браво на Павката, все така любознателен да е!

Общи условия

Активация на акаунт