Мартенски бебета 2019 ! Тема 1

• 19 708
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
И моята бебка се движи из леглото. Забива глава в матрака и започва да се дупи и върви с крака. С всеки изминал ден се предвижва все по-бързо и вече не я оставям без надзор в спалнята, че веднъж я хванах точно преди да падне.
Днес и накупих зимни дрешки - панталончета и жилетки, избрах ги размер 9-12  и 12-18 мес, 86 см, да и стават до пролетта. Ами чудни са, навивам ръкавките и крачолките и сега и стоят супер. В зара има добри попадения.
Някой ползвал ли е памперси  little angel? Мисля да ги пробвам, че пуфис са много дебели и не ми харесват вече. Смених ги с лидълските lupilu, доста по-добри и тънки.

# 586
С кой пуфис бяхте ?Ние сега сме на сензитив 3ка,два кашона си купихме 😃 бяха ми дали две мостри на 4-ка сензитив- много по-дебел е от 3ка. За сега съм доволна от Пуфиса. Лупилу не ми харесаха- един пакет изхабихме, молих се да свършат по-бързо 😩

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 21:00 от Ducet0

# 587
Ние сме с Little Angels, доволна съм - за 18лв/ 98бр. за точно 3 седмици ни стигат. Имат ластик на кръста, остава сухо дупето.
Мамита, от къде взимате тези пояси за врата и на каква цена?

# 588
  • Canada
Pampers cruisers също са тънки и са по-еластични на кръста.

# 589
Аз най-доволна съм от pampers active baby но не са тънки... взех на lupilu, доста по тънки са, за сега са ок но ще ги пробвам и little angel, май са с най-добра цена

# 590
И аз съм с Пуфис сензитив, и съм супер доволна, нямам пропуснато и е ок дебелината. Не зная други марки колко са тънки. Но нито се обрива или подсича,за разлика от белив памперс

# 591
Здравейте, да ви попитам кога се минава на двете капки биберон?

# 592
Двете капки са от 3+, ние отдавна сме на тях и мисля скоро да мина на следващи я размер, въпреки, че го дават за 6+. Но като направи 5 мес- тогава.
Пуфис сензитив ползвам 4-ка, не са пропускали и няма проблем с кожата, добри са като качество, но ми се струва, че в жегите и се запарва дупето, доста са дебеличка,  за това съм на lupilu в момента. Ще пробвам и little angel.
Майчета, пада ли ви още косата? При мен не е спряла да капе вече месец. Започнах да правя по-често маски и масажи, но все не намаля косопада. Чудя се до кога ще капе.....?
Четох, че докато не паднат всички, косми които през бременността не са паднали (заради хормоните, затова косата става страхотна през бременността и гъста) няма да спре. Изпитвам ужас вече когато дойде ред да си мия косата или да се среша...

# 593
Аз мисля, че е според детето и марката. Ние сме на Avent и от самото начало е на биберон 3+, защото пие антирефлуксно АМ. Сега ще стане на 5 месеца и днес пробвах да му дам биберон 6+, но още му е рано, тече му от устата.
А относно подвижността... май сме от мързеливите Grin Може да се завърта отскоро от гръб на корем, но рядко го прави. За сметка на това като го сложа леко повдигнат на възглавница се изправя сам и си седи. Клати се и се килва в даден момент, но той си иска да сяда. И много се радва да го държим под мишничките и да "ходи" или да подскача.

# 594
  • София
И моята коса пада много и каквато е дълга е нещо страшно. Нищо не правя засега, очаквам да се нормализира само положението.
Моят мъник може да се обръща, но сякаш не обича. Ако не го провокирам с някоя играчка, може само да си лежи и да ритаи да се върти на ляво на дясно. Като цяло не обича да лежи по гръб, освен в количката, без ръце съм от носене, чакам момента когато ще почне да седи поне. Момичета, нали след шести месец се слагат да сядат бебетата, мойто направи 5 преди 2 дни, но досега не съм се опитвала да го поставям в седнало положение дори за малко.]И моята коса пада много и каквато е дълга е нещо страшно. Нищо не правя засега, очаквам да се нормализира само положението.
Моят мъник може да се обръща, но сякаш не обича. Ако не го провокирам с някоя играчка, може само да си лежи и да ритаи да се върти на ляво на дясно. Като цяло не обича да лежи по гръб, освен в количката, без ръце съм от носене, чакам момента когато ще почне да седи поне. Момичета, нали след шести месец се слагат да сядат бебетата, мойто направи 5 преди 2 дни, но досега не съм се опитвала да го поставям в седнало положение дори за малко.

# 595
И аз не съм го слагала да сяда. Той сам се изправя. Слагам го леко повдигнат (с наклон) от самото начало заради рефлукса.

# 596
И при мен започна косопад, не е толкова много, но чернеят коси по пода и дивана. Кожата на стъпалата ми е ужасно суха. Такова чудо не е било.
Ще правя изследване за щитовидна, че и нещо килограмите не мърдат 🤔

# 597
Аз вече останах без коса хора... ужасно е положението..
Има ли мами които не да започнали с захранване? Ние сме на 5м и 2 дни, мисля да започна след 2 седмици. Но като казвам че не сме захранени то всички започват.. ооо как така, защо чакаш толкова много и т.н. Та не знам те ли не са добре или аз??

# 598
От 4-ти до 6-ти месец си е в нормата. Така, че който когато прецени Stuck Out Tongue Winking Eye

# 599
И аз още не съм захранила, много си си наред 💐

Общи условия

Активация на акаунт