Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 180 481
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 4 005
Fallon, с 1500лв. в банковата сметка и на мен кремче от Кауфланд ще ми стане любимо 😊 Малко да разнообрази арсенала от думи и описания, нали е учила медии и комуникации. Не се предполага, че има затруднения точно по тази част.
Някой беше казал, че детски продукти се рекламират с деца - това е така, но тя и сутиени рекламира с децата в ръцете. Ама то е чиста "случайност". 👌

# 4 006
  • Стара Загора
Няма да се изненадам ако започне да рекламира продукти за интимна грижа заедно с децата си..

# 4 007
Не мисля, че някой се е възмутил от сменянето на козметика.
Макар, че като си доволен от един продукт и ти харесва, не виждам основателна причина да го сменяш, за бебета специално говоря. Но, да речем, че някои искат да пробват различни неща.
Нелепото при Пепе е, че от супер био, мио и органик ляйфстайл се хвърли баш на Джонсънс. Поне да беше избрала някоя друга марка, нали уж подкрепя българските брандове, да рекламира Бочко, примерно.
Ама който плаща, той поръчва музиката...

За яслите и градините съм и аз. Като изключим боледуванията, много плюсове има за децата.

# 4 008
  • София
Това куче украинско ли е?

# 4 009
Ох, нашата пак е пляснала снимка. Само факта, че е с едни и съща усмивка на всяка снимка е показателен.Като от шаблон й е усмивката.

# 4 010
Я кажете, ако сте религиозни Е ли е прието така да подпреш подметка на врата на храм? Аз не съм, но от културна гледна точка все си мисля, че не най-редно да си бършеш Дайхмана във вековен архитектурен обект 😑

Скрит текст:

# 4 011
То изобщо облеклото е неподходящо за храм с тази къса пола... Жените в Украйна даже слагат кърпи на главите като влизат в църква. Ама Иванка пак си показа байганьовщината.

# 4 012
Я кажете, ако сте религиозни Е ли е прието така да подпреш подметка на врата на храм? Аз не съм, но от културна гледна точка все си мисля, че не най-редно да си бършеш Дайхмана във вековен архитектурен обект 😑

Скрит текст:

Това е най-подходящата поза за пред храм, дали си религиозен или не няма значение въпрос на култура е.
Дори да си с различна религия не мисля, че е нормално да се изтипосаш така пред храм от друга вяра.
Да я подпукаме и нея и тва е.

# 4 013
  • Пеликания
Попринцип и с къси панталони и поли не се ходи, но все пак това е Ванчето бе. За нея всичко е позволено.
Срам за нея!

# 4 014
Наистина трябва да се направи един профил във иг или фб и да се изтипосват тия нашите безмозъчни същества. Егати и срама.

# 4 015
Ванчето май се опитва да догони Валката и нейния Аушвиц. Интересно ми е ако направи такава стойка на някоя стена в Рилския манастир, каква ли ще е реакцията от околните. Май се досещам.

# 4 016
В защита на Ивана ще кажа, че я имаше на стори загърната. Прилагам и скрийншот:

Скрит текст:

# 4 017
И аз за Аушвиц на Валери се сетих, въпреки че не съм виждала снимката, само каквото сте писали тук знам. Иначе Валери я одобрява тази снимка - писала ѝ е good job, girl. 🙄Тя явно от нея взима пример.

+ то е ясно, че ще е загърната, това са дрехи (шалове) дадени от там, иначе няма да я пуснат. Личното ѝ отношение и възпитание обаче личи от горните снимки.

# 4 018

Скрит текст:

Това е най-подходящата поза за пред храм, дали си религиозен или не няма значение въпрос на култура е.
Дори да си с различна религия не мисля, че е нормално да се изтипосаш така пред храм от друга вяра.
Да я подпукаме и нея и тва е.

Това не е изненадващо, инфлуенсърското въображение нEма граници. Smile Не знам защо обаче някой я е убедил, че с тази притворена уста изглежда добре или секси ?!

Така:

или така:

How about no!

# 4 019
 rudip, на нея никакви физиономии няма да й помогнат и да я накарат да изглежда добре, секси или "инстаграмабъл".

За съжаление освен нелицеприятна е и невежа, нахална и злобна, а тези неща в комбинация са ми много анти. Изобщо не искам да я гледам даже. Неприятница.

Общи условия

Активация на акаунт