Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (86) - май 2019

• 104 090
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 60
  • при късмета
Много късмет в новата тема!

Добро утро.
Тази сутрин успях да регистрирам 2 кода на Барни и веднага ми изписа - Честито спечели настолна игра, аз очаквах, че ще са примерно седмични тегления, така е като не прочетох този път правилата Laughing
Чакам - фотото от Милка, чопъра от Калиакра, тениските от Орео, слушалките от Туборг, комплект Дав от бг мамата и сега настолната игра на Барни.
Много се надявам на преса за коса от другата игра на Дав - МРЪН
Може ли линк, че така и не намерих играта и не знам с кодове от бележки ли е или на продуктите

# 61
Моля за линк към играта на барни!
На кутията го пише
https://www.barnipromo.bg/

ма ко  - с код на кутията, съдържаща 5 кексчета

# 62
  • при късмета
Благодаря!

# 63
  • Пловдив
И аз съм с настолна игра, но пазя само капака на кутията с промо кода. Дано да не е проблем че не е с цялата кутия. Много са големи за да ги съхраняван някъде.

# 64
# 65
Лидъл са публикували и последните печеливши на ваучерите.

# 66
  • добрич
Привет. Вече и допълнителна информация за Сникърс има - https://www.snickers.bg/

# 67
  • Nesebar
Късмет на всички през новия месец настройвам се за много награди

# 68
Ще участвам в Сникерс (тези снимки са като компромати - "направете физиономия и се щракнете") Stuck Out Tongue Winking Eye

# 69
Ех, от Лидл нищо не мога да спечеля. Стори ми се, че виждам имена, които са публикували и преди. Вече си мисля, че тяхните игри са нагласени.
За сникърс ще си помисля дали да се включа, че миналия път участвах много, но нищо не спечелих.
И аз се надявам на колело от Нивеа, ако не поне да ми пратят някоя кутия по-нататък или стягащите продукти от последната им анкета. Smile
Между другото крема и маската от Q10 серията много ми харесаха Smile Много хубаво миришат и са с по-лека консистенция за разлика от Urban Detox серията. От Urban Detox само едноминутната маска ми хареса, нощния крем го дадох на майка ми, бях си оставила дневния, но преди няколко дни замина в коша. Smile

# 70
  • Под Слънцето
Хе. Няма ми го поста от снощи. Някоя дребна душица го е докладвала.. Много ми е жал за хората, които нямат чувство за хумор.

Не знам до кога е играта на Пепси, но искам да се отърва от 26 капачки с кодове. Ако някой си поеме разходите по спиди, мятам му ги.

Капачките са отнесени. Край!

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 11:37 от TopsyG

# 71
Успешен месец  с повече спечелили от темичката ни да имаме!
От никъде нищо не чакам.
Ще се пробвам заради спорта в Сникърс, но като гледам от толкова награди в Дав, че ме няма... Joy

# 72
Тези опаковки на Сникърс ги гледах преди няколко седмици, даже писах тук, че сигурно са от стара игра. Поне знам къде да ги търся ако реша да се включа (в нашия Лайф).
Иначе моите 4 кода за НЛ все още си стоят, не се появиха желаещи за тях. Чакам Топаз Мел да кажат печелившите за хлебопекарните, но не съм се натискала, само с две бележки бях.

# 73
# 74
В магазини Булмаг имат игра с награди до 8-ми май. Може да се спечели почивка, барбекю, велосипед или градинска люлка.

Общи условия

Активация на акаунт