Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (86) - май 2019

• 104 085
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Току що получих СМС от Калиакра, че кампанията била свършила и да си чакам чопъра от " валежа"(10 март) в рамките на 45 работни дни.

# 76
  • София
Току що получих СМС от Калиакра, че кампанията била свършила и да си чакам чопъра от " валежа"(10 март) в рамките на 45 работни дни.
Е то,бележката ми съвсем ще избелее,да взема да я принтирам?

# 77
  • Сандански
Няма да искат бележка нали искаха снимка на калиакра Simple Smile

# 78
  • Пловдив
Излезли са печелившите на Джеймисън,няма ме мрън!

# 79
Играта на Икеа не беше ли първоначално с покупка за над 20 лв. или аз не съм видяла както трябва?
Мисля да се пробвам в Сникърс и евентуално в Барни.

# 80
Е то,бележката ми съвсем ще избелее,да взема да я принтирам?
Точно влизах да информирам, от тук нататък да броим 45 РАБОТНИ дни - и точно си помислих, че моята бележка ХИЧ няма да може да се чете ....

# 81
Хе. Няма ми го поста от снощи. Някоя дребна душица го е докладвала.. Много ми е жал за хората, които нямат чувство за хумор.

Накара ме да се върна назад. И моя го няма, както и няколко други. Не е само твоят, та не се знае кого са докладвали.
Сникърс ме загубиха с тези снимки. Жалко, защото не бих отказала една кутия с десертчета, фен съм им.

# 82
  • Сандански
Просто чистят постове, които не казват нищо конкретно по самата тема. Винаги играе метлата тук Simple Smile

# 83
  • Под Слънцето
Даре, не си го слагай.  Това са душици, които нямат какво да правят-  ходят и четат стари постове назад, ровят в  чужди животи, че техният им е скучен и сив. Снощи се пошегувах, че чакам 5-16 чопъра и се чудех как ще ги пробутам в продавалника.  Някой го е приел много навътре . Хехех Да сме здрави, пък другото се нарежда.

И сникърси за играта има в Мартини в Младост. Но не купих. Ще ги бойкотирам.

# 84
Може и никой да не е докладвал,а сигурно в началото се следят темите за “записи” и подобни. Още като се пусна новата тема първите 2-3 поста бяха изтрити,та за това мисля,че е така.
Сникърс и аз обичам и купуваме от време на време,но с тези снимки... 🙄
Как не направиха една нормална игра в последно време?! 😆 Или ще е само за големите градове,или ще е с продукти,които няма,или безумни снимки. Пфуу...

# 85
Печелившите от my Sparx не са излязли, нали? Или аз не ги виждам? Те изпращат ли имейл ако спечелиш нещо? За първи път участвам там Simple Smile

# 86
Мерси за темата, нека е на късмет!
Чакам само тениска от Орео. Чакам и печелившите в спаркса, милка и туикс. Включих се в последния момент, та сега се надявам на чаша.

# 87
Харесват ми наградите на сникърс, но това със снимките хич не ми допада.

# 88
на Нивея кога излизат печелившите? Така се надявах на Дав, но не ми звънят, чак толкова ли е имало участващи?
Участвала съм само в туикс, но и от там няма нищо...

# 89
За Нивея пише, че са изтеглени на 30 април, а ще се публикуват до 8 май. Дали ще звънят през това време?

Общи условия

Активация на акаунт