Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (86) - май 2019

• 104 073
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 545
За тези от София с деца:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2368645676488809& … d=151800084840057

И в България Мол ще има разни игри за деца на 1 юни.

# 1 546
https://www.facebook.com/SecretZone.bg/photos/a.265702730211207/ … ype=3&theater  - билети за Maluma Grin Heart Eyes Жалко, че е фейсбук игра, няма да карам мъжа ми да играе. Smile
Билетите са по 100лв., да си знаят, тези, които ще си ги продават. Smile

# 1 547
  • оттам, откъдето започва България
А какво стана с предната игра на SecretZone? Има ли спечелили?

# 1 548
  • Варна
Във Варна някой знае ли къде има гърненца на "Боженци", взех, че спечелих с последната кофичка, която бях купила?

На Венус в петък от Кауфланд до мол Варна имаше промотъри, за съжаление спечелих два несесера (доста са смотани), иначе кърпата и плажната чанта изглеждаха добре.

# 1 549
  • Варна
Във Варна някой знае ли къде има гърненца на "Боженци", взех, че спечелих с последната кофичка, която бях купила?
В My Market има.

# 1 550
Момичета, от Сникърс отговориха ли ви за крадените снимки? Вчера видях, че и на майка ми е изрязана и качена, писах им, отговор няма и снимката си стои.

Здр,къде писахте на Сникърс да пиша и аз ,че виждам и моя снимка изрязана

# 1 551
Комсед са пуснали игра с колело, ама се пада само "Опитай пак".
https://coupon.zebradigital.eu/p/8gmcn3/9hk1rk1d7kqpz0swgmyyt

# 1 552
А има ли някой спечелил от скреч картите на Бочко? Любопитна съм как изглеждат наградите, примерно плажните чанти.

# 1 553
  • София
Аз спечелих 20% от Комсед, ММ също.

# 1 554
Момичета, от Сникърс отговориха ли ви за крадените снимки? Вчера видях, че и на майка ми е изрязана и качена, писах им, отговор няма и снимката си стои.

Най - отгоре в дясно избирам Меню и най - отдолу Контакти. Там им писах, ама все още нищо. Не им се занимава. Не случайно ми бяха в Черния списък след нередностите с клана, ама пак им се вързах. Grinning

# 1 555

Най - отгоре в дясно избирам Меню и най - отдолу Контакти. Там им писах, ама все още нищо. Не им се занимава. Не случайно ми бяха в Черния списък след нередностите с клана, ама пак им се вързах. Grinning
на мен не ми одобриха снимката и се отказах, но ако не ви отговорят, влизаме всички, взимаме чужди снимки и ги качваме отново Joy така де няма само други да лъжат Joy

# 1 556
Това колело се пада само Опитай пак!

# 1 557
В MySparx получи ли някои точки за музикалните награди. В доста магазини има с черни капачки, а на етикета има ноти, самолет и още нещо, н за тях дава само кредити. Днедс видях в Била с бели капачки и на етикета пишеше сроковете за точно тази промоция на Кола. Сега ми е интересно с кои цвят капачки точно се участва и дали въоще отчита участи с нтях. В предишни участия ми се е случвало да пише какъв цвят участват, а да дават за всички.

# 1 558
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
При мен днес в магазина дойде един мъж носещ бяла капачка на която имаше надпис гривна.Искаше да разбере за каква става въпрос.Явно има сега и такива награди.

# 1 559

Общи условия

Активация на акаунт