Как наричате половинката си на галено?

• 11 785
  • 73
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Имах едно гадже, което много ме "милосваше", след това и аз започнах по инерция, макар да не ми идваше много отвътре. В един момент става просто навик, който не носеше нужното чувство, поне при мен. Сега например ме наричат по име, накратко, но с таказа  емоция  и нежност на моменти, че звучи по-сладко от най-измисленото галено име. И ми харесва много. Всяко име има енергия, както и особен  заряд и вибрация, когато го изрича любим човек.

# 16
Ние пък сме на ,,Хабиби" от един сериал и това си стана навик вече 10 години Satisfied

# 17
  • София
Солета и Шош е той, по име му казвам само ако нещо съм нервирана.

Баща ми, лека му пръст, винаги казваше на майка ми ''Заек''. До такава степен бях свикнала, че и аз като дете и тийн й казвах само така, за потрес на роднините когато кажех ''Заека едикаквоси''.
''Мамо'' започнах да ползвам на стари години Simple Smile

# 18
Моя приятел е йожик, не помня от къде дойде. Може би беше като бяхме на тюлбето в Казанлък лятото и видяхме един ежко. Аз пък съм миши. Този прякор ми е от дете, когато вместо кукла разнасях плюшена мишка за "бебе". Още си я пазя.

# 19
  • София
Аз му казвам "любовче, любов моя" или добавям "чо" към името му. За него аз съм "малък", макар че аз съм по- голямата от двама ни. Grinning

# 20
  • sofia
Муната го наричам, на галено Мунката....съкратено от маймуна. Имаше един период, в който се "маймуносвахме" един друг и така си остана.

# 21
  • София
Мише и мишчице, но често си го наричам и с цялото му име.

# 22
  • Bарна, морето, сините вълни
Ние никога не се наричаме по имена.
Един към друг се обръщаме с "любов" и по-рядко "любовче" и "миличко".
Аз много харесвам името му, но от самото начало така свикнахме и сега би ми било странно да се обърна с име към него.

# 23
  • София
Пухче и пиле най-често, а като съм ядосана изстрелвам по три имена за по-голям авторитет Simple Smile Той ми вика пухче Simple Smile

# 24
Слънчо, щото той все ми казва Слънчице.

# 25
  • София
Извинете, но от "мило", "бебе" и "любовче" ми се драйфа. Нищо лично, разбира се.
С моя мъж си казваме "мише", доста банално, но той ми го пробута, когато се загаджихме, и така си остана. Иначе имаме доста други обръщения, но те са с лек сексуален уклон и не е удобно да ги споделям. Joy

# 26
  • Най-красивата страна
Галеното му име е Муци.И моето също.

# 27
  • София
Сега се сетих, че цял живот братът на баба ми и неговата жена се обръщаха един към друг с Чочо и Пуфи. Аз бях много впечатлена, тъй като по онези години малко хора дръзваха така лежерно да си показват публично чувствата, било то и чрез едно просто и мило обръщение.

# 28
Със съпруга ми сме на бубе,буби,буб  Mr. GreenИ пред хора така си казваме.По-рядко любов моя и любовче.И също комерсиалните -само аз на него-шушко,шуш,той на мен-слънце,съкровище и т.н.

С бившия бяхме на мечо,мечко.С по-бившия на  мило.
Все различно.Не мога да използвам същото обръщение към друг човек.

Баща ми казва на мама Слади,защото му е сладка,още от началото като са се  събрали и досега така я нарича.Няма нищо общо с името и естествено,а пък аз като малка си мислех,че това и е истинското.

# 29
Свиньо, Прасе, Прасчо и Порче. Малко са нестандартни, но на нас си ни харесват. Случвали са се и смешни случки с тези обръщения.... но на нас ни е весело.

Общи условия

Активация на акаунт