Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 861
  • 822
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
Да. Опитвала съм Форнети. Харесвам тези с пиле и сметана, а дъщо и хот дог. Синът ми харесва пица и шоколад.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 07:59 от Кришка

# 136
Да опитвала съм ги, най - много харесвам тези с кашкавал и с топено сирене.

# 137
Опитвали сме всички,но предпочитани са с вишна,топено сирене и кашкавал!Скоро имахме повод и в почерпката имахме от солените форнети и всички много ги харесаха(не остана Joy )

# 138
Опитвала съм почти всичките видове. Любими са ми с топено сирене

# 139
Често ям форнети, имам тъкмо два магазина през които редовно минавам. Изключително вкусни са ми. Тестени изделия не ям, но форнети си позволявам. Любимите са ми със сирене.

# 140
  • Пловдив
Често купувам форнети за закуска на децата. Любими са тези с топено сирене.

# 141
  • Бургас
"Опитвали ли сте Fornetti и имате ли си любим вид?" - Опитвала съм, обичам със сирене.

# 142
Оооо, да. Опитвали сме. Всички ни харесват. Аз обичам тези със сирене, а домашните се радват на пицата... Почти винаги, когато минаваме и ни замирише си купуваме по няколко Simple Smile Винаги смесваме от различни видове.

# 143
Да - опитвала съм и най-много харесвам тези с топено сирене и гризините, както и багетата със семена.
А въпросът ми е към инж. Красимира Йорданова - Как гарантирате качеството на използваните продукти и как се съхраняват форнети във франчайз партньорите?

# 144
форнети с ябълка ми харесват най-много!

# 145
Да , много обичам , хапвам си с удоволствие форнети. Любим вкус ми е със сирене.

# 146
Опитвала съм форнети и са ми много любими. Харесват ми със топено сирене, вишна, кашкавал...

# 147
Опитвала съм почти всички видове. От доста време обаче не съм виждала да ги продават някъде на удобно за мен място, а преди бяха на всяка крачка.
Най-много обичам гризините с кашкавал, както и тези с топено сирене.

# 148
Опитвала съм всички видове, най ми харесват сладките фурнетки осбенно с йогурт ми е най-любита.

# 149
  • София
Да, Форнетти с пица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт