Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 850
  • 822
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да, опитвала съм.Любими са ми с шунка и с топено сирене.

# 151
  • София
Да, опитвала съм Форнети. Даже доста често си купуваме. Любими са ми с топено сирене, кайсия, ягода и вишна. Детето предпочита да си хапва от гризините.

# 152
  • София
Да опитвала съм, любими на мен и дъщеря ми са ми с кашкавал

# 153
Опитвала съм Форнети. Любимите ми са със сирене!

# 154
Да, опитвала съм. Преди време често си купувах. Любими са ми с кашкавал.

# 155
  • Варна
Опитвала съм повечето,
харесвам много с топено сирене и сирене ,а от сладките с вишна Simple Smile

# 156
Опитвала съм, любимите ми са със сирене.

# 157
  • София
Опитвала съм, любими са ми солените - топено сирене, кашкавал.
Имам въпрос - защо не се продават замразени за в къщи?
Ще е удобно за бърза закуска или за гости.

# 158
Да.Hands Thumbsup Опитвала съм форнети. Любими са ми със сирене.Heart Exl

# 159
Любимите са ми с вишна, но последно време рядко намирам места където ги правят. Почти навсякъде има само солени и с шоколад, от време на време с праскова. Вишната изчезна някъде...

Форнетти с вишна все още се предлага в повечето ни магазини. Ако ни ориентирате в кой град и район пазарувате, можем да проверим Simple Smile

# 160
Здравейте! Моят въпрос е-  възможно ли е да се отвори павильон за Форнети в голям завод? Там работят много служители, но самият завод е извън града. Не е близо до училище, спирка и т.н., но все пак има доста голямо текучество на хора.

Здравейте,
Да, би могло. Наш търговски представител трябва да погледне мястото и да коментирате. За кой град става дума? Ако желаете, оставете телефон за връзка или ни пишете официално запитване на fornetti@fornetti.bg Simple Smile

# 161
Любимите ми Форнети са със сирене и от сладките тези с кайсия. Но бих искала да знам, ако е възможно съставът на тестото и най-вече дали съдържа яйца или яйчен прах.

Здравейте,
На нашия уебсайт www.fornetti.bg в категория "Продукти" може да намерите информация за алергените в продуктите. Simple Smile

# 162
Обожавам всичко, приготвено от многолистно тесто, та няма как да устоя и на форнетите. Любими са ми тези с кашкавал. В града ни има на доста места форнети. Лично аз не бих стартирала такъв бизнес, тъй като със сигурност ще стана 100 кг. В тази връзка бих искала да кажете колко калории съдържа една форнета от различните видове. Предварително Ви благодаря! Simple Smile

Здравейте,
На нашия уебсайт www.fornetti.bg в категория "Продукти" може да намерите информация относно енергийното съдържание на продуктите. Simple Smile

# 163
Да, опитвала съм. Любими са ми с топено сирене и пица.
Подходящи ли са за закуска за дете?

Подходящи са Wink

# 164
Опитвала съм почти всички видове. От доста време обаче не съм виждала да ги продават някъде на удобно за мен място, а преди бяха на всяка крачка.
Най-много обичам гризините с кашкавал, както и тези с топено сирене.

Здравейте,
За кой град става дума? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт