Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 832
  • 822
  •   1
Отговори
# 180
Форнетти със сирене и кашкавал са ми любими. В близкият ми хранителен магазин пекат на място и много често влизам за други покупки, но аромата на форнетти е неустоима... Бих искала да има на повече места в квартала.

# 181
  • Бургас
Форнети,обичаме със сирене,кашкавал и шоколад.

# 182
Често си купувам форнети. Любими са ми тези с топено сирене и кашкавал. Харесвам и кашкавалките.

# 183
Опитвала съм почти всички видове. От доста време обаче не съм виждала да ги продават някъде на удобно за мен място, а преди бяха на всяка крачка.
Най-много обичам гризините с кашкавал, както и тези с топено сирене.

Здравейте,
За кой град става дума? Simple Smile
Става въпрос за Пловдив.

# 184
Опитвала съм при първата "вълна" . Рядко ям улична храна.

# 185
Много обичам да похапвам Форнети. Най-любими са ми с вкус на пица.

# 186
С години не съм хапвала форнети, но тогава любими ми бяха с топено сирене и пица.

# 187
Цялото семейство много ги обичаме. Любими са ни с топено сирене, пица и шоколад ( разбира се).

# 188
Преди до работата ми имаше пекарна в близост и много често хапвах Fornetti. Любими са ми с кайсия. Всъщност, откакто опитах с кайсия, не съм взимала други. Simple Smile

Въпрос към Десислава Стоянова: А какви са посланията на Fornetti, които целите да достигнат всички потребители?

# 189
  • Пловдив
"Опитвали ли сте Fornetti и имате ли си любим вид?"
Та има ли човек, който не е опитвал Форнети? Simple Smile
Преди десетина години, когато племенникът ми тръгна на училище, всеки ден като го забирах, минавахме двамата през будката и си взимахме на корем Форнети - аз - с кашкавал, а за него - с топени сирене Simple Smile
Сега вече е голям "мъж", живеещ в чужбина, но като си дойде, пак отиваме двамата и си взимаме любимите закуски Simple Smile Традиция си ни е!

# 190
  • София
Да опитвала съм, любими са ми с кайсия.

# 191
Най-много харесвам тези с топено сирене.

# 192
  • Across the Multiverse
Опитвала съм ги когато излязоха за първи път преди години Simple Smile С пица ми бяха любими.

# 193
Да, опитвала съм, но нямам любим вкус.

# 194
Да, опитвала съм. Всички ми харесват, но най-много тези с топено сирене.

Общи условия

Активация на акаунт