Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 824
  • 822
  •   1
Отговори
# 195
Предпочитам солените варианти. Моите любими форнети са с топено сирене.

# 196
Да, опитвала съм доста от продуктите на Форнени. Любими са ми тези с:
- топено сирене
- шоколад
- вишна; кайсия.

# 197
  • Пловдив
Опитвала съм почти всичките😉
Любими са ми с топено сирене и вишна.

# 198
Да, любими са ми форнетите с пица; с топено сирене и мини хот дог. Yum Relaxed

# 199
Да опитвала съм и всички вкусове ми харесват.И със солен пълнеж и тези със сладко.👍😊

# 200
  • София
Опитвала са и любими са ми с ябълка.

# 201
Да опитвала съм, любими са ми с кашкавал.

# 202
  • у нас
Обичам да си хапвам Форнети Stuck Out Tongue Winking Eye Харесвам всички видове, но с пица и с вишна ми допадат най-много. Heart Eyes

# 203
Обичам форнети и особено с шоколад, невероятни са!

# 204
  • Велико Търново
Опитвала съм, преди ги ядях доста често. Обичам тези със сирене и с вкус пица. Темата ме подсети да си взема пак да опитам😁

# 205
Често си вземам Форнети. Любимите ми са с кайсия и тези с вишна.

# 206
Любими са ми форнетите с шунка и кайсия ❤❤❤

# 207
Опитвала съм и много ми харесват, но най-вече с вишна и топено сирене

# 208
Преди до работата ми имаше пекарна в близост и много често хапвах Fornetti. Любими са ми с кайсия. Всъщност, откакто опитах с кайсия, не съм взимала други. Simple Smile

Въпрос към Десислава Стоянова: А какви са посланията на Fornetti, които целите да достигнат всички потребители?

Здравейте,
Част от посланията на Форнетти, които предаваме към крайните потребители, са свързани с високото качество на продуктите и използваните суровини, уникалните продукти, които често нямат аналог на българския пазар както по отношение на вкусовото разнообразие, така и по отношение на формата на продукта (например Туистър с шунка, Джирела с какао, Форнетти с крем и боровинки, Форнетти с тиквени семки,  Рогче с маслини, XXL Форнетти Болонезе, Охлювче с орехи и много други). Непрекъснато работим върху нови проекти и иновативни продукти, за да бъдем различни и да предлагаме нови вкусове на клиентите ни. Също така  нашите продукти адресират както основно, така и междинно хранене в забързаното ни ежедневие. В момента работим и върху модернизиране и обновяване на визията на нашите обекти, за да бъдат те красиви и удобни за нашите клиенти и по този начин за изградим силна емоционална връзка между продукт и потребител, магазин и потребител. Simple Smile

# 209
  • София-Младост
Предлагате ли продуктите на Форнети, но в замразен вариант за домашно печене.
Факт е, че са вкусни, но когато са топли и пресни...оставени един ден и стават на нищо. Отделно, че тестото не е от най-полезните закуски, но това всеки сам преценява за себе си.

Опитвала съм солените варианти, едни пурички със сусам много ми допадат.

Общи условия

Активация на акаунт