Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 307
  • 822
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Каква е трайността на Вашите продукти?

Здравейте,

Между 4 и 12 часа след изпичане.

# 436
Ще има ли нови обекти на Форнети в гр. Стара Загора? В района,  в който живея няма наблизо.

В кой район живеете?

# 437
Мислите ли да пускате промоции на различни видове форнети?

# 438
  • Стара Загора
Обичам ги, но скоро не съм виждала ваш обект. Къде има в Стара Загора?

# 439
Форнетите, които предлагате на нашия пазар от Унгария ли се внасят или се произвеждат в България?

# 440
Предвиждат ли се нови смесени вкусове? Примерно сладко и люто или сладко-солено?

# 441
Мислите ли да пускате промоции на различни видове форнети?

Да, всеки месец организираме различни промоции. За повече информация посетете Facebook страницата ни: https://www.facebook.com/fornetti.bulgaria/

# 442
За кой район на Стара Загора Ви е удобно, за да Ви информираме?

# 443
  • Сливен
Здравейте. Не съм сигурна колко обекта имате в град Сливен,но мои близки споделиха,че на няколко пъти им се случва обекта да е затворен,както примерно днес следобед.Знаете ли каква е причината?

# 444

Здравейте. За кой район Ви интересува?

# 445
Има ли възможност да се закупят от някъде замразени продукти за изпичане вкъщи?

# 446
Предвиждат ли се нови смесени вкусове? Примерно сладко и люто или сладко-солено?
Да, работим в тази посока. Вие какъв смесен вкус предпочитате и очаквате да намерите в магазините на Форнетти?

# 447
Здравейте. Не съм сигурна колко обекта имате в град Сливен,но мои близки споделиха,че на няколко пъти им се случва обекта да е затворен,както примерно днес следобед.Знаете ли каква е причината?

Здравейте. Моля, пишете ни на fornetti@fornetti.bg и ще Ви дадем повече информация.

# 448
Мислите ли да пуснете пакетирани продукти по магазините?

# 449
Има ли възможност да се закупят от някъде замразени продукти за изпичане вкъщи?

Работим  в посока за създаване на продукти за изпичане вкъщи.  Последвайте ни във Фейсбук страницата ни, където ще научавате новостите: https://www.facebook.com/fornetti.bulgaria/

Общи условия

Активация на акаунт