Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 858
  • 822
  •   1
Отговори
# 420
Ще разширявате ли асортимента?

Да Simple Smile

# 421
До преди 5 години мислех, че форнети е българска марка. Но бях в Унгария и видях че и там се предлагат, което значи не са българска марка. Искам да попитам каква марка са. Също така искам да попитам дали форнетите идват замразени от страната производител или всяка държава си ги приготвя на място?

Форнетти е компания, създадена в Унгария през 1997 г. Продуктите се доставят в замразено състояние в магазините и се изпичат на място в магазина.

# 422
Интересувам се дали е възможно и продават ли се някъде замразени ваши продукти, за приготвяне вкъщи? И как стои въпросът с отваряне на обекти в по-малки населени места?

Пишете ни на fornetti@fornetti.bg с Ваш телефон за връзка. Ще се свържем с Вас за повече информация относно франчайз условията.

# 423
От какво е направена плънката за форнетите с пица?Има ли месо в тях?

Във Форнетти с пица - мини продукт - няма месо.

# 424
И аз бих искала да знам колко време след изпичане могат да се консумира? Би било много добре ако към предлаганите Ви вкусотийки добавите в колко са приготвени и до колко часа могат да се консумират.
Тук където живея форнети няма...би било супер ако се отвори и тук такава бърза хапка....Става въпрос за гр.Стамболийски.

Ако желаете да стартирате бизнес с Форнетти, пишете ни на fornetti@fornetti.bg

# 425
Има ли консерванти във форнетите ви?
Наистина ли влагате сирене и кашкавал в тях или са имитиращи продукти и извара?

Влагат се само натурални суровини, без имитиращи продукти.

# 426
Често ли правите проверки по обектите? Доста често се случва форнетите да бъдат поднесени студени.

Продуктът може да е изстинал, но е изпечен същия ден и е пресен.

# 427
Моят въпрос е каква точно им е годността,особено през летният сезон?
Съдържат ли яйца и млечни?
И на нас се е случило да закупуваме студени,пак вкусни(лично за мен няма значение),на редовна цена,без да се знае кога точно са приготвени.

В зависимост от продукта може да има съдържание на яйца и млечни продукти.
Продуктите се изпичат на място и дори да са изстинали, то те са пресни и изпечени в същия ден. Годността е между 4 и 12 часа след изпичане.

# 428
Аз ви питам колко задружен екип сте?

Благодарим, смятаме, че сме задружен екип, почти като едно голямо семейство Simple Smile

# 429
Бихте ли,издали някоя тайна (тънкост) при приготвянито на форнетите?😊

Каква тънкост Ви интересува?

# 430
Готовите форнети могат ли да се съхраняват във фризер, ще се променят ли вкусовите им качества?

Готово изпечените продукти не е добре да се замразяват.

# 431

Бих искала да попитам каква е тайната на дългогодишното ви оставане на пазара, като продукт без конкуренция и със страхотно качество? Също така дали е възможно и продава ли се някъде замразени ваши продукти, за приготвяне у дома?

Тайната за успеха на Форнетти е да предлага винаги прясно изпечени на място, пред очите на клиентите, продукти с отлично качество.

# 432
Здравейте,

Интересувам се от условията при франчайз. Имате ли вие конкретен интерес към определен град или откликвате на запитванията независимо от мястото? Какви са сроковете, за които се сключват договорите? Държите ли хората, които се заемат с тази задача да имат опит в тази сфера или бихте се доверили и на не толкова компетентен млад предприемач?

Моля пишете ни на fornetti@fornetti.bg, оставете телефон за връзка, пишете ни за кой град се интересувате и ще Ви потърсим. Simple Smile

# 433
Предлагате ли продуктите на Форнети, но в замразен вариант за домашно печене.

И аз попитах за продажба на замразени за в къщи, но не бях удостоена  с отговор. Дано сега помислят.
Забелязвам и друго - в София местата, на които се продават  форнети постоянно намаляват. И да има търсене, сигурно не стига за покриване на разходите.
А там, където ги има - явно сутрин пекат големи количества и цял ден продават студени. Ако попитам дали са топли предлагат да ги стоплят на микровълнова. Ми не е същото.
Явно организацията на дилърите куца. Или от фирмата не ги проверяват често.

ЗДРАВЕЙТЕ,
Продуктите се изпичат всеки ден на място в магазина. Не постоянно могат да бъдат топли, но със сигурност са пресни, изпечени същия ден.

# 434
  • София
Здравейте! Каква е трайността на Вашите продукти?

Общи условия

Активация на акаунт