Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 810
  • 822
  •   1
Отговори
# 405
Имам магазин.Нямам място обаче за обособяване на зона в която да се приготвят.Има ли вариант за продажба на готови?

Здравейте,
Пишете ни на fornetti@fornetti.bg с телефон за връзка и ще се свържем с Вас.

# 406
И моят въпрос е задаван,но...каква им е трайността след изпичане?
Случвало ми се е да виждам намалени в големи търговски вериги вечер преди затваряне,но в малките обекти-не,струва ми се,че там ако не се продадат в деня на изпичане,може да ги продават и на следващата сутрин.Дали е така?

И в по-малките магазини продуктите се бракуват в края на деня.

# 407
Къде мога да видя списъка със съставки на форнетите? За хора с хранителни непоносимости това е много важно.
Информация за алрегените ще намерите на нашия сайт: www.fornetti.bg в категория Продукти.
Благодаря Ви за отговора. Разгледах сайта, но не намирам информацията, която ми трябва. Пример: ако пазарувам от пекарната на Кауфланд и поискам списък със съставките на продукта, получавам етикетче, на което са описани всички съставки, не само евентуални алергени, т.е. описано е: пшеничено брашно, сол, захар, вода и т.н. Вие имате ли възможност да предоставяте такава информация?

# 408
Искам да знам дали използвате палмово масло и имитиращи продукти в състава на форнети ?

В състава на Форнетти не се използват имитиращи продукти. Всички суровини са от проверени и тествани доставчици.

# 409
Мислите ли за обогатяване на асортимента, но с нещо доста по- различно и ново?

Да Simple Smile

# 410
[quote
А сега е време и за втори етап от играта.
Тази седмица в томбола за кухненска везна ще участват всички потребители, които зададат в темата своите въпроси към консултантите на Fornetti.
[/size][/color]

На мен ми е интересно как подбирате партньорите си, с които да започнете съвместна работа? Има ли определени критерии, по които се подбира мястото? Обмисляте ли да отворите малки бистра, където да съчетаете вашите продукти с напитки?
[/quote]

Да, би могло. Пишете ни на fornetti@fornetti.bg с Ваш телефон за връзка и ще Ви потърсим за повече информация.

# 411
Бихте ли изброили всички видове Fornetti, които предлагате на пазара ? Планирате ли пускането на нови видове, включително и такива, който могат да се приготвят в къщи.

Всички продукти може да намерите на нашия сайт www.fornetti.bg

# 412
Мислили ли сте за нисковъглехидратни форнети, тъй като предполагам на много хора им се хапват, но не си позволяват често именно заради това?

Да, работи се в тази насока

# 413
Взимате ли под внимание, мнението на потребителите относно вашите продукти ?

Разбира се Simple Smile

# 414
Въпросът ми е окончателно ли спряхте форнетите с кайсия ?

Не сме спирали този продукт, все още се предлага.

# 415
Въпроса ми е,дали ще добавите "нов вид" продукт?

Да, скоро ще има три нови продукта Simple Smile

# 416
Здравейте. Почитател съм на продуктите на компанията, но въпроса ми отново е географски. Живея в Стара Загора, там продуктите се предлагат само на 4 места. За шестия по големина град в България, смятам , че е крайно недостатъчно. Знам, че това не зависи от вас, но каква е политиката като цяло ? Зависи ли от демографските процеси ? Satisfied

Ако желаете да стартирате Ваш бизнес с Форнетти, пишете ни на fornetti@fornetti.bg

# 417
Дали планирате да пуснете диетични вкусотии? Simple Smile

Работим в тази насока.

# 418
Освен в специализираните Ви магазини/щандове в кои големи хранителни магазини/хипермаркети можем да открием Форнети?

Всички международни и български вериги.

# 419
Аз искам да попитам,как подбирате рецептите си и как решавате на кой вкус да заложите?

Залагаме на нови, уникални вкусове и продукти без аналог на българския пазар.

Общи условия

Активация на акаунт