Каква е връзката между това да стартирате собствен бизнес и вкусната, прясно изпечена храна

• 22 768
  • 822
  •   1
Отговори
# 450
Форнетите, които предлагате на нашия пазар от Унгария ли се внасят или се произвеждат в България?

Здравейте.  "Форнетти България" ЕООД е  дистрибутор на замразени тестени изделия, които се изпичат на място в търговската мрежа. Продуктите се произвеждат във фабриките на Форнетти Унгария  и Румъния.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 20:49 от Fornetti

# 451
Мислите ли да пуснете пакетирани продукти по магазините?

Да, предложете  Simple Smile

# 452
Преди доста често си ги хапвах винаги тръгвайки за работа минава през спирката да си взема. Любими са ми със сирене и с топено сирене.

# 453
Искам да попитам не може ли форнетите винаги да бъдат топли?

# 454
  • Велико Търново
Кой е най- продаваният вид форнети?

# 455
  • София
Има ли изискване колко време след изпичането на форнетите да се продават като пресни?

# 456
Предвиждат ли се нови смесени вкусове? Примерно сладко и люто или сладко-солено?
Да, работим в тази посока. Вие какъв смесен вкус предпочитате и очаквате да намерите в магазините на Форнетти?

И двете комбинации са хубави - шоколад с люта чушка е интересен вкус, но сладко-соления ми е фаворит. Например сирене и сладко. Сега като се замисля може и с друг вкус да се експериментира - с ментов крем.

# 457
  • Sliven, Bulgaria
Да, опитвала съм. Нямам любими, всичко, което съм опитала ми хареса!

# 458

Здравейте,
Продуктите се изпичат на място в същия ден. Може да са изстинали, но със сигурност са прясно изпечени.

# 459
Има ли изискване колко време след изпичането на форнетите да се продават като пресни?

Здравейте,

Изпечените продукти са с най-добри качества между 4 и 12 часа след изпичане. Продават се в същия ден на изпичането им.

# 460

# 461

Здравейте,

Всички продукти се харесват, но може да ни кажете, кои са Вашите любими.Simple Smile

# 462
  • Велико Търново

Здравейте,

Всички продукти се харесват, но може да ни кажете, кои са Вашите любими.Simple Smile

С вкус на пица 🤗

# 463
Интересува ме дали сте мислили за вариант да има сладко-солени вкусове, т.е. комбинация от два вкуса в един вид форнети?

Да, работили сме върху подобен продукт. Вие какви два вкуса си представяте, които могат да се комбинират?
Например сирене със сладко от боровинки е класика. Аз лично много харесвам сладко-солени ядки, както и солени неща в комбинация със стафиди.

# 464
  • София
Опитвала съм и най-ми харесват с кашкавал.

Общи условия

Активация на акаунт