Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 6

• 52 540
  • 825
  •   1
Отговори
# 465
Кръвните се правят предния ден ми каза моята докторка. Не питах за цена... ама ми е отбелязала 4-5 неща... дано св класирам под 100 лв

# 466
Момичета, някой знае ли каква цена е първи биохимичен скрининг?
Утре имаме час при д-р Чавеева, а представа си нямам каква е приблизителната цена на прегледа...
Благодаря предварително

Миналата седмица бях
Кръвни 65лв
Преглед 90 лв

# 467
Здравейте 😊 някоя от вас има ли номера на д-р Коновалова и би ли ми го изпратила на лично, защото съм го изтрила без да искам Simple Smile

# 468
Аз да питам, евентуално ако започна да раждам преди 36-та г.с., има ли смисъл да ходя в Щерев или направо да се насочвам към МД? Напоследък съм с контракции и малко се притеснявам. Почти в 35 съм.

# 469
Най-добре обсъди това с лекаря. На мен АГто ми бе казал: ако започне раждане преди 36г.с, първо ми се обаждаш, аз идвам в клинилата, правиме преглед и след това ще видим...

# 470
Аз като раждах имаше една мацка в 35+ г. С. Бебето беше в кувьоз но я бяха приели за раждане.

# 471
Вече има много добър неонатолог в болницата. Не му запомних името, но може би вече ще приемат и преди 36гс.
Моето бебе се роди на термин 2200 и си се грижиха за него в болницата, нищо че беше малка като недоносено бебче.
Та да, за най-добре обсъдете с АГто си:))

# 472
Здравейте! Днес бях на фетална морфология при др. Чавеева. Наложи се друга докторка да ме прегледа, защото др. Чавеева щяла да се забави и после тя щяла да ме погледне. Прегледа ме доста време и ми каза, че всичко е наред и вижда момиченце. Аз настоях да изчакам др. Чавеева все пак заради нея съм си записала час. Влезнах тя ми каза, че щом колежката и е казала, че всичко е наред значи е така. Беше много мила, но прегледа беше по-кратък от 10мин и др. Чавеева каза, че вижда момченце. Така и не разбрах пола на детето,а съм в 13г.с първата ми бременност разбрах в 11 г.с. Надявам се всичко да е наред наистина, защото малко несериозно ми се видя. Когато даден пациент иска да се прегледа при даден лекар, така трябва да се случи. Аз разчитам на нейното професионално мнение, но наистина тези 10мин си беше, като отбиване на номера. Да не говорим, че първия лист от феталната, който ми дадоха беше на друго лице и го видях пред кабинета чакайки др. Чавеева. А в новия документ, който ми даде др. Чавеева в забележката пише, че сме обсъждали възможността за фетално кариотипиране, което не е така и, че не желая да правя допълнителни изследвания, като изобщо не сме коментирали такива неща.

# 473
Здравейте! Днес бях на фетална морфология при др. Чавеева. Наложи се друга докторка да ме прегледа, защото др. Чавеева щяла да се забави и после тя щяла да ме погледне. Прегледа ме доста време и ми каза, че всичко е наред и вижда момиченце. Аз настоях да изчакам др. Чавеева все пак заради нея съм си записала час. Влезнах тя ми каза, че щом колежката и е казала, че всичко е наред значи е така. Беше много мила, но прегледа беше по-кратък от 10мин и др. Чавеева каза, че вижда момченце. Така и не разбрах пола на детето,а съм в 13г.с първата ми бременност разбрах в 11 г.с. Надявам се всичко да е наред наистина, защото малко несериозно ми се видя. Когато даден пациент иска да се прегледа при даден лекар, така трябва да се случи. Аз разчитам на нейното професионално мнение, но наистина тези 10мин си беше, като отбиване на номера. Да не говорим, че първия лист от феталната, който ми дадоха беше на друго лице и го видях пред кабинета чакайки др. Чавеева. А в новия документ, който ми даде др. Чавеева в забележката пише, че сме обсъждали възможността за фетално кариотипиране, което не е така и, че не желая да правя допълнителни изследвания, като изобщо не сме коментирали такива неща.
Напишете оплакване. Нека разберат , че като си плащаме е редно да получаваме нужното отношение. И при мен мина номерът първия път да ме прегледа друг лекар, а не д-р Чавеева, за която се дебнат часове месеци преди датата и веднага сигнализирах и след това ми обърнаха значително внимание на последващи прегледи. Имейла си го следят и даже ми се обадиха за извинение и ме компенсираха с безплатен преглед при нея, защото при мен изобщо не се появи. Важно е да им се обръща внимание при недотам професионално отношение и да взимат толкова часове, колкото може да поеме конкретния специалист , защото при много жени с час при Чавеева преглежда някой друг.

# 474
Напишете оплакване. Нека разберат , че като си плащаме е редно да получаваме нужното отношение. И при мен мина номерът първия път да ме прегледа друг лекар, а не д-р Чавеева, за която се дебнат часове месеци преди датата и веднага сигнализирах и след това ми обърнаха значително внимание на последващи прегледи. Имейла си го следят и даже ми се обадиха за извинение и ме компенсираха с безплатен преглед при нея, защото при мен изобщо не се появи. Важно е да им се обръща внимание при недотам професионално отношение и да взимат толкова часове, колкото може да поеме конкретния специалист , защото при много жени с час при Чавеева преглежда някой друг.
Много Ви благодаря за съвета, още утре ще напиша имейл. Много съм разочарована и вече притеснена защото виждам, че има разлики в изчисляване на риска при първата докторка/защото си спомням цифрите/ и вторите при др. Чавеева. Наистина не трябва така да се оставят нещата и принципно винаги си настоявам за правда. Още веднъж благодаря и ще ви пиша какъв ще е резултата.

# 475
Само да кажа, че тия текстове “обсъждано е еди какво си” го пишат навсякъде.

# 476
Да, и при мен ги пише, макар че е ясно, че
При нисък риск няма какво да се обсъжда. Аз след като прочетох темата за Щерев и часовете при Чавеева, се записах при Искилиева. Помня я от предната си бременност, когато още нямаха отделение по фетална. За жалост и тя не беше сигурна за пола, но аз съм с обърната матка и образът е по-неясен. Но все ще стане ясен де, само да е здраво!
Много Ви благодаря за съвета, още утре ще напиша имейл. Много съм разочарована и вече притеснена защото виждам, че има разлики в изчисляване на риска при първата докторка/защото си спомням цифрите/ и вторите при др. Чавеева. Наистина не трябва така да се оставят нещата и принципно винаги си настоявам за правда. Още веднъж благодаря и ще ви пиша какъв ще е резултата.

# 477
В тази седмица е рано за пол. Определя се към 16 г.с. Преди това е доста несериозно да се изказва категорично заключение. С първата ми бременност докторът каза, че ще е момче още в 12- та, после стана момиче..

# 478
При мен в 12г.с. Калев предположи момче и момиче. Др Чавеева закъсня и той започна прегледа ми, но въпреки закъснението тя също ме прегледа и каза 2 момчета. 2 момчета се родиха.

# 479
И при мен др Калев още в 12 гс каза че определено е момченце. Е момчемце стана Simple Smile даже прегледа при др Калев ми повече хареса отколкото при др Чавеева която ме прегледа за 2 мин...

Общи условия

Активация на акаунт