Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 6

• 52 526
  • 825
  •   1
Отговори
# 495
  • София, България
На мен Стратиева ми каза пола на детето, момиче в 12+0 седмица при това категорично. Даже ми обясни как се виждало някакво групиране на клетки в зависимост от пола.

# 496
Какво мислите за секцио при Арабаджи? Има ли раждали при нея? Бързо ли се възстановихте и остана ли голям белег ?

# 497
И аз съм при Арабаджи,живот и здраве близнаците ще раждам при нея-секцио,в края на другия месец,началото на Октомври. Simple Smile Бих се радвала на отзиви.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 22:35 от Fireee

# 498
Аз съм на 23.08, ако не подрани беба. Ще пиша как е минало, но ми се иска и на мен някой да даде повече инфо, ако може.

# 499
Аз съм на 23.08, ако не подрани беба. Ще пиша как е минало, но ми се иска и на мен някой да даде повече инфо, ако може.

Стискам палци, всичко да е наред Simple Smile

# 500
Мен ме вълнува същия въпрос за Арабаджи и преди месец и нещо задавах същия въпрос.
Имала съм общо 2 прегледа при нея до сега - адски мила, пуска всякакви изследвания, но усещам някаква несигурност у нея.. дано усещането ми да е грешно..

# 501
Разбрах от други пациентки, че била затрупана от работа.

# 502
Здравейте, да попитам дали някой има отзиви за д-р Гогова? До сега бях при Савова, но заради преразпределенията се налага да избера друг лекар.

# 503
Млад лекар, много мила и грижовна. Тъй като следващия ми АГ не беше ма работа след раждането, тя идваше да ме види няколко пъти в деня. Повече не мога да кажа, не знам как е за проследване на бременнпст.

# 504
Аз се следя при Гогова. Не е претоварена и си гледа работата, ссриозна е, въпреки младостта си.

# 505
Аз също се следя при Гогова от началото. Отидох случайно уж само за установяване на бременност и там си и останах. Много е внимателна и грижовна. Преглежда обстойно и всеки път оставя време за моите безброй въпроси, които си записвам предварително Grinning Не е от много заетите доктори - мисля, че сега след преразпределението масово са при Александров и Арабаджи. Съответно почти никога не се чака пред кабинета за нея. Доколкото знам преглежда самостоятелно от около година-две, преди това е била специализант, но точно заради това е много обстойна и подробна. Изпипва си всичко и си оглежда всичко.

# 506
Когато постъпих да раждам, дежурна беше доктор Гогова. Изключително мила и внимателна лекарка. Беше с мен в предродилна зала и участваше в раждането заедно с моята лекарка. Прекрасен човек и специалист.

# 507
Много благодаря за отговорите, явно е добър избор.

# 508
Разбрах от други пациентки, че била затрупана от работа.
[/quote

Определено е затрупана. Днес на консултациите анестезиолог и кардиолог от 3 жени, 3 бяхме при нея. А и съдейки по това колко се чака понякога....

# 509
Някой беше споменал, че имат нов неонатолог, знаете ли нещо по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт