КГБ = Клуб на Готините Баби - 196.

• 52 016
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Ехо съм! Сполай ти, Фло, за специалното обаждане за срещата! Там съм. Искате ли утре да проверя един китайски ресторант на Попа, на В.Левски? Паркиране в преките наоколо.
И за "Гурко" съм навита. Паркиране пак в преките наоколо, с повечко късмет.
Иска ми се нещо ново. Нали сме "баби"-новаторки и експериментаторки?
И много се радвам, че ще ви видя!
Сега се гърбослагам и ви гушкам една по една!

# 466
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте , момичета!
В петък около 14-14.30 ч. съм на линия където кажете.
Фло , на Драган Цанков кой номер е китайският р-т?
Аз ще съм с такси , та да кажа къде да ме кара. хаха
Лека нощ и до скоро скиф.

# 467
Здравейте дружки-червенушки Simple Smile.
Аз да ви нагледам да не изпусна някоя новина...

Нещо не виждам окончателно решение за място и час за утрешната среща ?  Ако се спре на краен вариант, моля пишете го с големи ярки букви, че к'ъвто съм шматарок може и да го пропусна ...

Скрит текст:
Да има мераклии за кино и кафе след обяд ?https://www.programata.bg/?p=30&l=1&c=1&id=101207
Нямам претенции за час и място, ако има желаещи.
/spoiler]

Хубав ден!

# 468
  • Вила Великула
Здравче, тези места точно в центъра няма шанс да паркираме. И аз чакам окончателното място и час.

# 469
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен! То май вече е добър ден, ама до сега нямах нет.
Зетко си дойде вчера по обяд и аз днес се прибирам. Ура!!!
Имах идея преди обед да прескоча до моренцето, ама не знам дали ще успея! Зетко още спи, уморен от вчера, а уж щеше да излиза... А аз не мога да изляза преди него, че ключът е един..... Здраве да е!
Да се надявам вече да пиша от в къщи!
Лек ден на всички!

# 470
  • София
Привет, красавици! Hug
Хайде стига сме умували. Вчера прозвънях всички. Казах ви, че превес имаше Китайския на вход-изход на Метростанция Жолио Кюри (до парк хотел Москва, по диагонал на Руското посолство)Адреса е Драган Цанков 17. ЖАБКЕ, с мисъл за теб! Simple Smile

И така:Късна пролетна среща утре - 14.06.петък от 13.00 на Метростанция Жолио Кюри на китайски вкусища.

Преди малко се прибрах от поредния изпит. Днес избих рибата - имам 6+.  newsm44

# 471
  • София
Наистина в център а не е за с кола. Миналата събота бях в един ресторант на Гурко и Раковска. Казва се Джепето. Друг път ще идем там.
За срещата като заведа Дани в 13ч. ще се придвижа до китайския.

# 472

:Късна пролетна среща утре - 14.06.петък от 13.00 на Метростанция Жолио Кюри на китайски вкусища.

Видях - мерсиии!
99,99 % съм там!

bouquet Hug - За отличничката ни Heart Eyes!

# 473
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте, девойки!
Разбрах къде е китайският р-т.
Фло , благодаря ти!
Аз към 14-14 и малко ч. се класирам при вас.
Най- късно , де.
В неделя правим погача на Матея и утре
мама и баба са за нов маникюр. После да
взема една поръчка-почерпушка и идааа.
Цунки по муцунки и гушки , за някой ще ги дам лично утре.

# 474
  • София
Четох във ФБ, че бабите които си гледат внучетата живеят по 10 години повече. Искам да питам, а тия баби, дето гледат по 4 внучета едновременно дали живеят по 40 години повече? Ако е така голям бой ще се бием със сватите коя да вземе децата и да ги гледа.  hahaha Joy

# 475
И аз разбрах всичко. Там съм, между 13-14 часа.
Малеее, каква луна се е оцъклила тууук... Като фар.

# 476
# 477

Добро да е!

# 478
  • София
Привет, красавици! Hug
Какво му трябва на човек? Едно кафе, хубава песен и добри пожелания. А, и едно ферари с цвят червен, па ако може и гадже с бронзов тен...И едно стихотворение поднесено ни от Марина Влади... Е много станаха желанията ми. Mr. Green Размечталась, биха казали някои.
Въвеждам порядък в безпорядъчната ми къща. Гаджето е на сеЙо, никой не ми пречи и не ме разсейва. Даже и не готвя. Тичам с прахосмукачката насам натам, свиркам си и си мисля за предстоящата среща.
Хайде, до скоро! Hug

# 479
  • София
Алоу, купонджийките!Къде сте? Защо не пишете? Не ви ли е жал за тези, дето не можаха да дойдат. Знаете, че чакат четиво- репортаж и снимков материал от мястото на събитието.
И такаааа.
Най нетърпеливи се оказахме ДЖИЛИ и аз. Малко след нас дойде ИРИНКА. Каква ти баба? Млада та знае ли се. Усмихната, слънчева, приказлива. Много мила. Показа ни трите си момчета. И те като нея - очите им се смеят. Много позитивна мацка-дано да й хареса при нас. Днес чувала с прегръдките е за нея, за ИРИНКА Hug Hug Hug. Дойдоха още РИМАРЧЕТО, ЖАБКА, МАЯ, ПИПИЛОТА, ШПУНЦИ, МАРИНКА, ЗДРАВКА. Сговорна компания бяхме. И говорихме, и се смяхме, и най - важното заредихме батериите за следващите дни. Ето го потвърждението на моята тема : Социални контакти и ориентация към щастие в късна зряла възраст. ( Е, някои са все още в долната категория - в средна зряла възраст, но и те ще дойдат при нас). Към компанията ни се присъединиха ЛУСИ и ДОБИ ( телефонно). Тази ЛУСИ, никога не ни пропуска да се обади, когато имаме среща. Зарадвахме се и на двете.
Бабка ЖАБКА ни почерпи за внучката Матея-да е здраво и щастливо дете! А баба й да почерпи и за нейното детенце! Simple Smile
Ами това беше. Обещахме си нови срещи.
Хайде чао, че сега по програма имам гладене.

Общи условия

Активация на акаунт