КГБ = Клуб на Готините Баби - 196.

• 52 024
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Вила Великула
Ако ми останат няколко свободни минутки ще намина да ви видя на срещата-само решете къде .

# 451
  • София
Привет, дружки!

Днес и аз да надникна през телефонЯ.
Виждам, че се подготвя среща за 14. Аз съм съгласна, но само, ако е през деня. Вечерта съм на купон със съучениците. Wink
Иринката,  и аз скоро ще се пренеса в Княжево. Та ставаме три (с Дидия) от този вилает. Като добавим и една от Владая - ето ти едно каре. ха-ха.
А, и симпатия към името ти, сестра ми се казва така и много си я обичам.

Бабетка, Фри, обадете се и вие.

Хайде, до скоро и със здраве!

За разхлада и наслада Wink

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 12:00 от marina_vladi

# 452
  • София
marina_vladi,  Hug

# 453
Ей ма.
Някой казвал ли ви е днес, че ви обича - казвам ви го, искрено и лично Simple Smile.
Друго нямам за казване,  много е и не става да се пише.
Жива съм, здрава съм, к'во повече му трябва на човек Simple Smile ... ,,освен една студена бира"" ...., тъй ли беше Simple Smile ?
Чета от време на време, но имам пропуски, не ми се пише, натрупаха се много неизговорени неща и те така. Не се оправдавам, моля за разбиране и извинение Simple Smile.
Дошло е биреното време, в петък,  дано да спят котките Simple Smile, дето могат да ми развалят намеренията за среща.
В петък в ранния предиобяд и късния следобед имам планирани ангажименти, дано в свободния отрязък време и Асан е хора Simple Smile, а дано Simple Smile да мога да ви видя.

Ирина, комплименти и от мен за името - и аз имам сантименти към него - втората ми внучка се казва така. Обичам я много, в нея и първородната, носеща името на друга любима съфорумка, припознавам себе си. Да ми са живи и здрави и имат щастлива съдба ...
Да не се разкисвам, че настроението тези дни ми е като времето навън - от... до...
Прегръщам ви и ви желая приятен обяд и хубав следобяд.
До скоро.

# 454
  • София
Който не спи до петляно време, после ще спи до обяд. Та хайде, добро утро.
Прозвънях набързо софийската компания. Чух се с ДЖИЛИ, ЗДРАВКА, ЖАБКАТА, ЯЖКА, КРАСИВА БЕЛЛА, РИМАРЧЕТО. ИХА и ДАЯ не са в София. МАМСИ не го вдига (телефона де),МАРИНА се е изключила, а МАЯ и СВЕТЪЛЧО дават заето (телефоните де)Не можах да се чуя с ШПУНЦИ. Желанието за среща е голямо. Измежду "нашите" заведения лек превес има китайския на Драган Цанков. От 13.00.
ИРИНКА, имаш моето рамо.Радвам се на инициативата за среща. Ще доуточня окончателно след като се чуя с останалите 4 момичета.
Желая ви хубав ден! Hug

ПП Очаквайте новини от РИМАРЧЕТО. Открила е някакво заведение на Гурко. Може там да отидем и да го видим как е.

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 14:04 от Flo 51

# 455
  • София
Момичета, ако е възможно, да изберете заведение, до което се стига с кола и може да се паркира. За да мога да запаля и да си прибера детето директно после, за да не бързам да си вземам колата отнякъде. Какво мислите?
Като идея, нещо като Ветрило Стрелбище?

# 456
  • Вила Великула
За мен също ще е удобно да е с възможност за паркиране, но да кажат момичетата, които ся движат с градски транспорт.

# 457
  • София
Мили момичета, не си мислете, че ви предлагам китайския на Драган Цанков, за да ми е близо на мен. За да ми стане  далече ще седна в метрото, ще отида в Обеля и на връщане ще сляза Joy По центъра паркирането е проблем. След като имаме шофьорки ще се съобразим с тях. След като имаме и баби с болни краци ще се съобразим и с тях. Пред китайския се спира без проблем ( инфо за моторизираните), а за пешеходките - намира се на входа на метрото. Някой нещо да каже? В сравнение с китайския на ул. Ивайло - цените са еднакви, но порциите са по-големи и по-вкусни. Да не изтъквам и удобството на голямата кръгла маса със стъкления плот.
Мислете бързо и решавайте!

# 458
Мили момичета ,радвам се да ви видя тук, липсващи отдавна. А на Фло да кажа ,че имаме лафче през Кайлъка за гарата, точно като нейното  пътуване отдалеч..Ще ми се да прехвръкна ,ама друг път.

# 459
  • София
Китайско звучи чудесно.  Peace

# 460
  • София
https://old.bg-mamma.com/?topic=1122458   
дано да излиза темата. Познавам майката, ако и който може да помогне на бебе Джони.

# 461
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, влизам със зов за помощ.
Помогнете на една майка, наша съфорумка, да спаси бебето си. Спешно е.
https://helpkarma.com/campaign/da-spasim-ednogodishnia-djoni-sav … aP-sfLnRfNwaQPPI0

Даряването става много лесно с дебитна карта - просто попълвате графите. Колкото можете, и 5 лв. да са, ще е помощ.

# 462
  • София
Тъжна история. Утре ще преведа пари. Вярвам, че ще успеем да спасим малечко. За сега са събрани една десета от парите. Времето е малко-да побързаме.

Момичета, какво решавате за срещата в петък?

Аз съм радостна. Днес сложих последната точка на последната курсова. Свърши се. Утре имам презентация (изпит), после още два на 20 и 27. юни и един тест на 4.юли. И хей, ваканция здравей!

Днес ще си лягам по-рано, та утре да съм свежарка. От няколко дни нямаме топла вода, Добре, че имаме за такива случаи бойлер.Иначе с АЙША ще си ходим гуджави и непрани. Mr. Green
Хайде лека нощ newsm46

# 463
  • София
Фло, 10 - 18.06.2019 имаме профилактика на ТЕЦа.
Аз си имам бойлер за тази цел, не понамирисваме с Пламен. Малко е зор с миенето на съдовете, че кухня и баня са на отделни щрангове. Но пък имаме романтиика - влизаме заедно в банята. Не, не е за секс под душа, не завиждайте. А единия държи душа с топла вода, докато другия плакне чиниите. Моето предложение за еднократни прибори не се одобри - мама е мила всичко.
За срещата съм пас - като тъпа касиерка ще бъхтя до 17.30 ч.
Нищо, нали сме притяели във ФБ - ще си гледаме снимки и няма да се забравим. Надявам се ...

# 464
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Парите могат да се дарят на линка, който ви дадох с данните от дебитната карта, много е лесно. Щом аз успях да се справя, дето съм пълен тъпунгер в това отношение, ни ел. банкиране имам, ни дявол.

Общи условия

Активация на акаунт