КГБ = Клуб на Готините Баби - 196.

• 52 002
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Марина Влади, ти там ли живееш или само от време-навреме ?
Питам, защото там живях 5г. и не успях да свикна, не е
моето място.Родителите ми имаха апартамент до вилата
на Емил Димитров, но условията бяха ....
Продадох апартамента и повече от 20г. не съм стъпвала там.
Княжево/Карпузица/ го свързвам с лоши спомени и студове........................................
Кажи за понеделник има ли група за разходки и къде !

# 556
  • София
Здравейте, красиви готини баби!
Минавам на бегом. Днес се правих на  hahaha"конгресменка". Беше много тегаво, нервно, шумно. Добре, че накрая гласувахме да се разпусне конгреса и след няколко месеца отново ще се съберем.
Трябва да събера багаж и утре отивам при гаджето - да го инспектирам и да му сготвя нещо. Дано ми остане тази вечер време да си "изпера" косата. Кога ли ще ми остане време да я отрежа newsm78 Може би след сесията.

# 557
  • Кубрат/ Пишурка

По въпроса за срещата в Русе. Здравка беше предложила хотел Космос. Днес проверих - ами то една нощувка 80 лв! Открих други два - х-л Русчук и комплекс Извора. Цените са по-поносими - по 30лв и то май на стая с 2 легла. Но по-късно ще проверя на място дали е на човек, или на стая. Давайте предложения за дати, че не може да се резервират места без точни дати.

# 558
80 лв е стаята сигурно.Аз много съжалявах дето се хванах да търся евтино.Веднъж се ходи.Евтиното е скъпо ми казваше баща ми, но то все сме къси та се обаждам ,то едва ли ще бъда ,но ако някой не може да си позволи ,по-добре да му помогнат другите с разликата , 20 лв примерно за двете нощувки и  да е групата при добри условия.Опитах ,схванах че не става с евтино.Просто опит казвам и  съм сигурна ,че ще се съгласят другите.Ако е отдалечено ,като се сложи превоз ,става по скъпо, и други такива. Казвам ,защото ми се искаше Плевен да е незабравим, но  имах пропуски и недомислия ,все пак за пръв път  имахме такава задача със Аритка.И като имам предвид как никой не си взе рестото от з лв , те покриха  гафовете,  дори имах за един сладолед да се почерпя.

# 559
  • София
Красива Белла, ние сме точно в Карпузица. Живеем тук точно от 10 години. Не е лошо. Преди бяхме в Стрелбище, но като се роди третото дете, ни отесня и се преместихме. Там пък беше лудница и прахоляк. Тук май повече ми харесва.

# 560
Ирина, радвам се,че ти харесва.
Аз така и не приех това място, просто не е моето.
.......................................
За Русе - прекалено скъпо за мен, то тридневна
екскурзия ще излезе на по-добра цена.
.............................
Бях на 40 дни на мой приятел от детството.
Тъжно, тежко .... Какво се случва ?...........
....................................
Желая хубави и спокойни дни ! Hug

# 561
Не бързайте с  цените , някои  хотели правят отстъпки , но си е при повече  гостуващи ,за 15 май не е  от значение.Иванича има хотел, някои членуват в неговата група , в Сибир бе клуб Отечество, ама затвориха Сибир и нямам координати.Бе поносими цени. Русе има повече възможности ,нека дадат оферти, нека първо дати определят.И са две вечери,  ако е петък се ходи следоБяд,неделя се тръгва обратно.И зависи как се пътува , може и една нощувка, екскурзиите  се првят с пълни  автобуси или групи там.Тук всеки   се чуди до последно. А може да се събират пари до тогава, да се внасят поетапно.Като иска човек - намира начин.

# 562
  • София
Я да се обадя и аз, не че са ме търсили.
Маринка писа, че няма телефон, само нет. А аз вчера бях обратно  - телефони бол, нет - йок! Направо можехме да сме 2 в 1.  Wink
Платени са, но повреда по трасето. Гледах тв, в стаята на Ани, четох си ел. книга и вечерта мина.
Сутринта поради липса на нет и форум ощастливих Пл. Не си мислете нещо - направих му прозаична баница.  Party Замислих се какво сме правили преди ерата на нета? Аз поне докато гледах тв. плетях, чак тендовагинит си докарах. После си лягах и четях хартиени книги. Сега такова чудо не мога да пипна.  Embarassed
Днес се мотахме, Скъпия бързо инвестира в летни,  плетени обувки. Уж щяхме да обикаляме за сандали, но нещо го напече слънцето и приключи.

# 563
  • София
Добра вечер!

Днес и ние почетохме паметта на татко. Десет години откакто е в по-добрия свят. Нека им е светл там, горе, а тук да е живот и здраве!
Ама, ние още не сме определили дестинацията и датите, вие хотели предлагате. Simple Smile  И, за 80 лева на вечер  няма да има много желаещи. Две вечери по 80 лева, пьтни и дневни - че за тия пари в чужбина ще изкараме райски. Но,  както гледам, активността по въпроса клони кьм нула.

Красива Белла, и аз отивам да живея в Карпузца, в кьща с двор, условията ми са отлични и ми харесва да  живея в хъща. И южнияг район обичам. Надявам се да имам хубави емоции.
За понеделник май ще прескочим - някои жи .няма, аз също имам  ангажимент. Може би следващият понеделник.
Хайде, чао и със здрвве!

# 564

Размечталась...

# 565
Марина Влади, къща с двор е мечта.
Имах удоволствието да израсна в къща с голям двор
и много овощни дървета.Сега живея на същото място,
но в апартамент, прсто мал шанс.
За понеделник жалко, свободна съм до сряда.
....................................
Как сте в жегите ?  Аз - зле, мразя жегииии Sick

# 566
  • София
   Добро утро на всички!

Снощи се прибрах.От утре ще съм на работа.Край.Омръзна ми да съм болнични,вече се броя за здрава.

# 567
Привет на всички в  тази страхотна група!
Не съм баба все още буквално ( нямам внуче), но се причислявам към бабите (тези дни ставам на 53г.), харесва ми тук и бих се радвала, ако ме причислите към вас!:hibiscus:Blush

# 568
Добре дошла , напиши един виц да  отчетеш членски внос ,кажи от кой регион си ,за да знаем коя група  увеличаваш, че нали гласуваме за сенат, шегичка ,но софиянки се събират често, много са ,ще ни се  и другите да сме много. Готово.Ще имаш  внуци, от това не можеш избяга.И аз нямах , ама дойдоха.Искам още , дано даде Бог.

# 569
Привет от северозападна България!
За два дни сме на екскурзия до Видин.
Вече пътуваме обратно.
Шпунц, моите искрени съболезнования!
Да почива в мир!
Чета за Русе.В хотела на Русчук е никакъв случай.От там по голяма мизерия и мръсотия не съм видяла. Без пари да е,не бих отишла втори път.
Аз съм за Хасково.
Кремчето е там на място и може да види и договори.
Спирам,че батерията пада.
Прегръдки

Общи условия

Активация на акаунт