Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 555
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Отворихте тема за Шанел - бихте ли ми препоръчали от кой магазин да поръчам Bleu de Chanel? Ориентирал съм се към EDP версията, надявам се да си заслужава.
От Венера Козметикс ако е наличен. Цените им са най-конкурентни, а на тях им имам 100 % доверие, те са и реален магазин в Пловдив.  
Ако го няма там - от parfium.bg. Там последно бяха най-добри цените. Вземала съм от там мъжкия Алюр - нямам забележки.
Иначе ако не беше Шанел, за пълно спокойствие и за неопитни и подозрителни потребители препоръчвам от Дъглас. В момента имат 20% намаление на всички парфюми и доставят и онлайн. Аз вече направих поръчка.

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 17:00 от Анонимен

# 256
  • София
С такъв разкривен код не бих го приела за автентичен. Гравират се лазерно.
Да, така е, но тук има и лазерно и ръчно. Поръчан е от parfumi-shop.net с няколко други парфюма, за които нямам съмнения.

Имам Алюр едп, ако искате ще го снимам. Купен от Шанел. Всъщност заради публикацията извадих всички Шанели, които имаме.На всички кодът е разположен на гърба, ниско долу по средата. Както Karen е написала кодовете са лазерно изписани. От нито един и една цифра не се е изтрила.
Къде е логиката като се правят тестерите и продуктите на една и съща поточна линия, накрая се слага бач кода, защо на едните да е лазерно изписан, а на другите и ръчно, и лазерно?

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 17:24 от veka

# 257
Днес поръчах 7мата си поръчка от Парфимо, до сега всичко е било точно Simple Smile С връщане на парфюми не съм имал проблем, стана бързо и лесно чрез Еконт. 

# 258

Къде е логиката като се правят тестерите и продуктите на една и съща поточна линия, накрая се слага бач кода, защо на едните да е лазерно изписан, а на другите и ръчно, и лазерно?

Аз май не се изразих правилно. Кодът е един, но първите 2 цифри са драскани ръчно, все едно за "опресняване". Иначе гледах кода на моята мадмоазел, и двата кода са на едно и също място, 2те последни цифри от Алюра са като на мадмоазел, освен това като се вгледах в драсканите цифри се вижда, че отдолу са точно същите, не е преправено. Много е странно.

# 259
  • Варна
Момичета и момчета, виждам, че отприщих вълна от размисли по повод оригиналите и ментетата.
Относно кода - пращам снимки, на които се виждат 5те символа. Ако гледам нещо погрешно, ще съм благодарна да ми отворите очите.

Според мен кодът е 8292F. Никъде не виждам и следи от останалите 2-3 знака...
Но според сайтовете, това не е код за потвърждение ....

Относно твърдението, че има много добри ментета - съгласна съм, че който прави ментета сигурно си разбира от работата, но означава ли това, че трябва да ни бъдат набутвани копията за оригинали?! Аз не мисля ... А пък и на всеки сайт пише "оригинал", което значи, че лъжат....

# 260
  • Sofia
Мисля, че тази информация дава отговор
 https://bg-mam.ma/p/1096298/38496185

# 261
От Венера Козметикс ако е наличен. Цените им са най-конкурентни, а на тях им имам 100 % доверие, те са и реален магазин в Пловдив.  
Ако го няма там - от parfium.bg. Там последно бяха най-добри цените. Вземала съм от там мъжкия Алюр - нямам забележки.
Иначе ако не беше Шанел, за пълно спокойствие и за неопитни и подозрителни потребители препоръчвам от Дъглас. В момента имат 20% намаление на всички парфюми и доставят и онлайн. Аз вече направих поръчка.
Аз живея в Пловдив от 2004-та год. От тогава още зная за магазин Венера, отдавна съм техен клиент, още във времето, когато не продаваха такива парфюми на различни брандове и нямаха онлайн магазин.
Мога смело да кажа, че лично аз досега не съм попадала на парфюм, закупен от тях, който да ме съмнява, че е менте.
Да си бях купила Twilly Hermes направо от тях...Толкова голям мерак имах за този парфюм и не ми провървя този път. Две поръчки направих от два различни сайта, имаха намаление и се излъгах, закупих тестери и двата се оказаха много качествени реплик. В предишните ми постове съм качила и снимки, двата бяха едно към едно, но различни от оригинала по цвят, трайност и остатъчен аромат... Единият ми го взеха обратно, но другият от Парфимо не успях да върна.
Днес обаче видях на живо как изглежда тестера на Twilly във Венера, цвят на парфюма и опаковката му...Еми същият е като в БЗ и Дъглас, розов, нито жълтее, нито оранжевее, освен това кодът на картонената опаковка беше различен от моя от Парфимо.
Само това исках да споделя, може да е от полза на някой!

# 262
Аз съм си купувал веднъж от Венера козметикс и беше менте - класическата Еуфория на Келвин Клайн. Това беше преди доста години и тогава ползвах само този парфюм и сравнението беше лесно, най-вече в никаквата трайност на парфюма.

# 263
Явно няма сигурен сайт, никога човек не може да бъде на 100% сигурен, дали купува оригинал. Има и оригинални има и много добри реплики сред тях, късмет. За мен са произведени в друга държава или за друг пазар, например китайския

# 264
Дано не се засегне някой, всеки си решава сам как да си похарчи парите, така е, но аз лично не бих рискувала да купя парфюм над 30-тина евро от сайт. Сега там нещо бюджетно до към 20-30 евро, като Арден например, може би, но по-скъпи парфюми предпочитам да взема от Debenhams или от летището, за да съм спокойна. По гримовете хич не съм, но имам някаква мания към аромати и купувам често - от Корс през Герлен до Орифлейм. Дъщеря ми е подрастваща и постоянно ми "забърсва" по някой от тях, така че купувам честичко. Аз също съм се вглеждала във Венерата (тъй като правят доставки в чужбина, а и съм чувала добри отзиви), но все не смея да рискувам. Може би ще пробвам с нещо по-евтино

# 265
Sunglasses Това ми напомни лафа -ако не е произведено в Китай е менте.
Ние сме световноизвестен производител на розово масло, а магазините ни пълни с китайско такова. Някои от розоварните или рафинериите за розово масло (незнам коя е точната дума) станаха китайска собственост.

Магазините на летищата са под наем, наскоро гърмяха скандали за фирми опериращи по летищата, че продават ментета.

# 266
kokos-ka, от телефона си влизаш в checkcosmetics, избираш бранда и въвеждаш четирицифрения т.нар. бач код от долната част на кутията и задната и/или долната част на шишето, двете трябва да съвпадат.

За да не ти отговори някой или не е видял, или има работа Wink.
И аз сега случайно те мернах, отваряйки форума да хвърля едно око Satisfied.

Това само при оригинална опаковка ли може да се провери или важи и за тестерите  - при тях също ли има четирицифрен  код на шише и кутия, които трябва да съвпаднат?

# 267
Все ще се намери някой да напише за всеки сайт, че са ментета...

# 268
Отново ще препоръчам на тези, които смятат, че всичко от онлайн магазините е менте да преустановят пазаруването от такива места, за вас има Дъглас, Сефора и БЗ.

# 269
Защо не помага КЗП ?

От parfimo.bg не ми приеха тестера за връщане, защото бях пръскала и бил ползван.
Подай онлайн жалба в КЗП с препоръка да задължат търговеца ....
Това е всеизвестно в темата - Парфимо не приема връщане на парфюм, и КЗП не помага - нито персонална жалба, нито колективна. Пробвано.
Освен това тук, в темата, си имат човек, който им помага в "отношението" към клиентите.

Но това не значи, че всичките им неща са менте. Просто са лоши търговци.

Общи условия

Активация на акаунт