"Но" -то е пояснението към "привидно"- то.
пс: ако ми зададеш последващ въпрос за някоя запетая, но.. или друга част от изречението, няма да ти пояснявам
който разбрал разбрал
който разбрал разбрал 
Ето, при жените най-честата промяна е тази, че в началото, дори и някои да са скромни и неизискващи, след година или пет някоя такава вижда как мъжете или приятелите на нейните приятелки имат нещо повече (коли, жилища, телефони, дрехи и т.н.) или ходят на пътувания, и малко по малко нещо започва да я гложди вътрешно. И се започва с едни подпитвания, намеци, убеждавания, мрънкания (обичайният женски психически тормоз, който жените не го считат за такъв, защото го приемат като нещо уж нормално), поставяне на условия, лишаване от полов живот, та чак и заплахи... Примери има много такива, но повечето жени или не са чували за това, или не биха си го признали, просто защото тези действия и опити за оказване на натиск над мъжа са проява от жени към мъже, а не от жени към други жени. Поради същата причина и аз никога не съм чувал някой мъж да ми каже "Мацка, много си готина! Искаш ли да...", тъй като съм мъж, а не жена, която някой сваляч да иска да вкара в леглото. Обаче вие, жените, сте се сблъсквали с такива нахалници.
който разбрал разбрал
Дори дадох и примери "кога са лоши мъжете към жените", но това го пропускаш удобно, наблягайки на другото.
Поради същата причина и аз не омаловажавам това, което някои жени преживяват заради мъжа до себе си, защото няма как да се поставя на нястото на жената в едно семейство и да гледам своеволията на мъжа спрямо нея. Но пък съм склонен да изслушам женската гледна точка и да приема, че такава жена има по-ясен поглед от мен над тези неща, защото тя е прекият свитедел на отношението на мъжа, а не аз.

Ето, при жените най-честата промяна е тази, че в началото, дори и някои да са скромни и неизискващи, след година или пет някоя такава вижда как мъжете или приятелите на нейните приятелки имат нещо повече (коли, жилища, телефони, дрехи и т.н.) или ходят на пътувания, и малко по малко нещо започва да я гложди вътрешно. И се започва с едни подпитвания, намеци, убеждавания, мрънкания (обичайният женски психически тормоз, който жените не го считат за такъв, защото го приемат като нещо уж нормално), поставяне на условия, лишаване от полов живот, та чак и заплахи... Примери има много такива, но повечето жени или не са чували за това, или не биха си го признали, просто защото тези действия и опити за оказване на натиск над мъжа са проява от жени към мъже, а не от жени към други жени.