Така лесно отсявам прибързано показалите нещо нередно. Част от жените с охота отговарят на тези въпроси и явно нямат чувство за малоценност като противоположните на тях. Никога не питам за дохода на жената, защото въобще не ме интересува. Един мъж трябва да е съумял да се развие до степен и сам да може да покрие разходите си, както и това на цялото семейство, но което не значи, че жената трябва да чака точно това и да се възползва, без да работи и тя. В една връзка допринасят и двамата.
Че и от самото начало си знаех, че е такъв, даже не е било нужно да питам. 
Аз разбирам от коли и имам доста набито око за качество или недодялана сглобка, така че мога да предвидя поне външно къде някой модел има проблем с дълготрайността и ще се налага да бъде често по сервизи. Отделно, че скъпите модели са с повече електроника и те са по-рискови откъм повреда, защото при тях се използват природоразградими обшивки на кабелите и след 5-10 години става късо съединение. А модел с боя на водна основа също не бих взел. За българските пътища следва да се вземе и кола с нормални, високопрофилни гуми, а не нископрофилни такива, защото те поемат по-добре неравностите по пътната настилка и возията с тях е по-удобна и тиха. Способстват и за по-бавното похабяване на амортисьорите и тампоните на долните носачи. Подкалниците трябва задължително да предпазват купето около колелата от изхвърлени дребни камъчета и чакъл, иначе ще последва бързо развитие на ръжда и излишни харчове (също и понижена здравина в случай на челен удар). Гумените уплътнения на страничните стъкла трябва възможно по-плътно да предпазват от проникване на вода във вратите, защото там винаги се събира влага и вода и колкото по-малко са те, толкова по-бавно ще се наложи да се заменя електрониката и електродвигателите на стъклоповдигачите. Трябва да се провери и как се сменят крушките на харесания модел, защото все повече марки вече се изхитрят да проектират предните светлини така, че се налага разглобяване на подкалника, за да се отвори достъп до крушката. Някои дори изискват сваляне на цялата предна броня, барабар с радиатора, защото така ги сглобяват още на поточната линия. И така за една дребна смяна на крушка може да те обрулят при задължителното посещение в сервиза.
Че и от самото начало си знаех, че е такъв, даже не е било нужно да питам.

Препоръчани теми