GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 819
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 1 980
2 серии - как пикира дракон.
А Бран, а НК?
Много бързо се разправиха с Другите. 8 000 години не са успели за 1 серия му разказаха играта. Rage
Каквото - такова.

# 1 981
Бях с фикс-идеята Старките да си възвърнат Севера, а защо не и да наследят Железния трон... Даже се дразнех на властолюбието на Денерис. По едно време, исках и Церсей да си запази трона. Сега Санса много ме дразни, не за друго, а защото тръгнала да впряга коня пред каруцата. Церсей още на трона, тя вече слага Джон отгоре й!
Ще съм доволна Денерис да седне на Железния трон и да остави Севера на Старките, както им се полага.

# 1 982
8 000 години са били отвъд вала. Кой ги кара да тръгват?

# 1 983
  • Вестерос
Завръщането на магията

# 1 984
Аря и Хрътката
Аз чета като
Аря и Трътката

Хихи

# 1 985
8 000 години са били отвъд вала. Кой ги кара да тръгват?
същото важи и за Таргите. Макар че са дошли преди 300. Може оттатък да има някакъв катаклизъм. Или друго. Но никога няма да разберем

# 1 986
Незнам дали тук да питам или темата за книгите, но....
Говори се за последна неиздадена книга.
Тя събитията след сериала ли ще обхване или там докъдето е стигнала предпоследната книга?

# 1 987
Е, то това е въпросът Simple Smile
Според мен ще си развитие собствена сюжетна линия

# 1 988
Бях с фикс-идеята Старките да си възвърнат Севера, а защо не и да наследят Железния трон... Даже се дразнех на властолюбието на Денерис. По едно време, исках и Церсей да си запази трона. Сега Санса много ме дразни, не за друго, а защото тръгнала да впряга коня пред каруцата. Церсей още на трона, тя вече слага Джон отгоре й!
Ще съм доволна Денерис да седне на Железния трон и да остави Севера на Старките, както им се полага.

Дани ако остави Севера на северняците,  Санса няма да напира на ЖТ да е брат й, но там е работата, Дани иска всичко - ЖТ, заедно с всичките седем кралства. А досега не е заслужила нищо от това.  В севера дойде - даде един леден дракон на КнН, та да бутне вала. Дотраките й ги избиха за 2 минути. Повечето работа свършиха северняците и рицарите на Санса, както и хора като Джайм и Бриен. И накрая КнН го убиха Аря и Бран. Дани помогна, но не чак толкова, освен това навреди, а само знае да командери.

# 1 989
Тя събитията след сериала ли ще обхване или там докъдето е стигнала предпоследната книга?

Накратко петата книга свършва там, където синовете на харпията се опитват да убият Денерис, а тя за първи път язди Дрогон. Джон е убит и не се знае дали ще бъде възкресен, защото се появи уж истинският Егон VІ (разменили бебетата и синът на Регар и Елия е жив). Тирион се влачи с него. Предполага се, че до края ще има още две книги - Ветровете на зимата и Надежда за пролет (така се спрягат заглавията).  Отделно Ветровете вече не зная колко години чичо Мартин отлага написването и издаването.

# 1 990
има и още няколко спойлерни глави,  на Ветровете от които се вижда
Скрит текст:
че Баристан напада Великите Господари,  и в критичнията момент Виктарион Грейджой идва и се намесва в негоав помощ, а Тирион кара Вторите синове да обърнат плащовете в полза на Денерис. междуврменно Ерон мокра коса е пленен и по всичко личи, че ще бъде убит от Юрон . Има и няколко глави за Ариан, която пътува към лъжеЕгон,  но нищо драматично не става в тях. Най-забележително за мен е една глава на Теон, откъдето става ясно, че Станис знае за предателството на Карстарките, взел е мерки и старателно се подготвя за битка с Болтън и съюзниците му. Алайн/Санса пъ скя стягат да я годяват за Хари наследника - Наследника на Долината.

като цяло нямаме развитие на нещата. някои линии като на Санса и Дорн определено ще са по-различни от сериала.

# 1 991

Накратко петата книга свършва там, където синовете на харпията се опитват да убият Денерис, а тя за първи път язди Дрогон. Джон е убит и не се знае дали ще бъде възкресен, защото се появи уж истинският Егон VІ (разменили бебетата и синът на Регар и Елия е жив). Тирион се влачи с него. Предполага се, че до края ще има още две книги - Ветровете на зимата и Надежда за пролет (така се спрягат заглавията).  Отделно Ветровете вече не зная колко години чичо Мартин отлага написването и издаването.
Благодаря. Значи никаква светлина в тунела - нито книги , нито сериал.

# 1 992

Дани ако остави Севера на северняците,  Санса няма да напира на ЖТ да е брат й, но там е работата, Дани иска всичко - ЖТ, заедно с всичките седем кралства. А досега не е заслужила нищо от това.  В севера дойде - даде един леден дракон на КнН, та да бутне вала. Дотраките й ги избиха за 2 минути. Повечето работа свършиха северняците и рицарите на Санса, както и хора като Джайм и Бриен. И накрая КнН го убиха Аря и Бран. Дани помогна, но не чак толкова, освен това навреди, а само знае да командери.
ако не беше отишла да спасява Джон и дружина зад вала, нямаше да убият дракона й Джон и дружина щяха да са към армията на НК.

# 1 993
Интересно, дали ще дадат реакцита на серевните лордове, когато разберат кой е Джони и как ще подходят към обстоятелството, че Санса е изпяла тайната първо на Тирион и Варис от свитата на Денерис, а на тях нищичко не е споделила.
Не че се надявам да го видя в сериала с това бясно препускане, ама не пречи да включат нещо такова.

# 1 994
Интересно, дали ще дадат реакцита на серевните лордове, когато разберат кой е Джони и как ще подходят към обстоятелството, че Санса е изпяла тайната първо на Тирион и Варис от свитата на Денерис, а на тях нищичко не е споделила.
Не че се надявам да го видя в сериала с това бясно препускане, ама не пречи да включат нещо такова.

Още е тайна. Ако се развият нещата по очаквания начин в Чертога, може направо на коронацията да разберат Smiley

Общи условия

Активация на акаунт