GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 331
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 640
АЗ точно си отговарям на моята - умна и красива.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 641
Пак да питам. Какви тайни послания е имало между Церсей и Санса?
Да де. Вземате властта и после мир и спокойствие.
😂😂😂

# 2 642
Ужас, Сансата била мойта зодия, пък аз хич не я понасям!

А Джонката преди му знаеше устата повече, казваше си й всичко в очите на леля му, а сега мълчи като пън! Чак се ядосвам. Тя в криптата директно му каза, че той е последния мъжки наследник на Таргите и трона му принадлежи, а той пак мълча като г@з. То вярно се разсвириха за нападение ама все имаше секунди за 1-2 реплики. Ми лесно е бе, кАжи "искам го" или "не го ща" и край. Не е като да не е имал време да осмисли новината за родителите си и трябва да е най-тъпото парче на света, ако не му е дошло на ума, че това го прави наследник преди нея.
Ми аз като ти казвам, че е близнак...

# 2 643
  • Варна
Тц, Аниш, на везна ми намирисва. Ние сме такива понякога, сами не знаем какво искаме.

# 2 644
Ми аз като ти казвам, че е близнак...
Тц. Близнаците говорят много , обясненията им винаги са подплътени с доводи.
А това, че незнаят какво искат идва от факта, че прекалено много обмислят. Разглеждат всички варианти - и докато вземат решение.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 22:04 от ratridi

# 2 645
Тц, Аниш, на везна ми намирисва. Ние сме такива понякога, сами не знаем какво искаме.
Насреща си имаш Близнак, с асцендент Близнак и още едно-друго в близнаци. "Ние" винаги сме такива и най-обичаме да го играем огледало. Wink

# 2 646
  • Пловдив
Значи следващия път мъжът ми като ми каже диктатор, ще му кажа че е от зодията 😂😂😂😂.
По въпроса не вярвам Санса да се съюзи с Церсей 🤔 но може с Тирион да са направили заговора, а той да играе двойна игра,даже тройна. Някак след всичко което преживя заради Церсей не бих искала да са съюзници, но пък има и Стара поговорка "врага на моя враг, е мой приятел" дали Санса е пораснал толкова, че да върти такива интриги, не мисля 😂

# 2 647
  • Варна
Джон е точно зодия Рак. Имам две деца раци - същите са като него. Потайни, чувствителни, насила не можеш да ги накараш на нищо, само блага дума работи, но за семейството си са готови да пренебрегнат себе си. Simple Smile

# 2 648
На онази планета всички околни планети и съзвездия са различни!

# 2 649
Санса не би тръгнала да играе с Церсей.
Знае колко е опасна и как не може да и се вярва. Затова и не разбрах това с тайните послания. Не помня такова нещо.

# 2 650
Значи следващия път мъжът ми като ми каже диктатор, ще му кажа че е от зодията 😂😂😂😂.
По въпроса не вярвам Санса да се съюзи с Церсей 🤔 но може с Тирион да са направили заговора, а той да играе двойна игра,даже тройна. Някак след всичко което преживя заради Церсей не бих искала да са съюзници, но пък има и Стара поговорка "врага на моя враг, е мой приятел" дали Санса е пораснал толкова, че да върти такива интриги, не мисля 😂
Не е от зодията от пола е.Stuck Out Tongue Winking Eye
А Цансита може в криптата да я е свършила тази работа с Тирион.
Ей интриганстска му работа. Няма почивен ден.

# 2 651
Санса не би тръгнала да играе с Церсей.
Знае колко е опасна и как не може да и се вярва. Затова и не разбрах това с тайните послания. Не помня такова нещо.
Няма тайни послания. Има само предположения.

# 2 652
Тц. Близнаците са "лаладжии".
А това, че незнаят какво искат идва от факта, че прекалено много обмислят. Разглеждат всички варианти - и докато вземат решение.
Хайде сега, това откъде дойде? Wink

# 2 653
Според мен Джон е водна зодия, и най ми пасва на Скорпион. Характерът му е силно интровертен.

Санса е типичната Риби, инроверт. Тиха вода, ама дълбока. Мечтателна, състрадателна, крехка отвън, но много силна отвътре; интуитивна и приспособима.

Аря пък е типичен Овен, екстроверт.
Сам - Везни

За другите не мога да преценя.

# 2 654
  • Пловдив
А Бран коя зодия трябва да е? 😂 🤔

Общи условия

Активация на акаунт